Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Copiluti de mai-iunie 2005 (43) | Autor: loreen

Link direct la acest mesaj

Continuare de la capitolul 42

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
--------------------------------------------------------------------------------
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Arhiva mamicilor si bebelusilor de mai-iunie 2005

--------------------------------------------------------------------------------

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - Nelia ; Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2 - ???(ultima postare 04/01/07)
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* tzumpiloi --- ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 28/07/06)
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
*Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* mikka --- IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 14/08/06)
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Andrei 0-5 luni | Andrei 6-10 luni | Andrei 11-12 luni | Poze noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 06/01/07)
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Eric - ???(ultima postare 29/08/06)
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* gabitrifan --- LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgoviste - ???(ultima postare 08/07/06)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Nu stiu cat de bine am facut cu noul capitol ca-i noutate pentru mine insa mi-era mila de subiectul nostru...si am zis ca intai rezolv problema aici ca ale mele la birou pot astepta ...ca tot acolo le gasesc

Eu acasa incontinuare nu am net asa ca ce mai ciupesc aici una alta...si sa profit de ocazie

Beatrice si Tamar
cu toate scuzele de rigoare pentru intarziere va doresc sa aveti tot ce-i frumos in viatza asta, sa aveti liniste, sa aveti parte de iubire,sa aveti parte de copii sanatosi, sa aveti tot binele din lume...

La mine toate-s amestecate...numai probleme de toate natiile...culmea prostiei singura care nu-mi creeaza disconfort mai mult decat am este Delia...isi vede de cresterea ei ...mananca bine dupa a tzanspea mie cura de deparazitare,doarme bine,a inceput sa mai ciupeasca cate un cuvant doua dar nu cine stie ce,se joaca cu tot ce nu-i pentru ea,insa este bine cu exceptia dermatitei care s-a activat de la plaja...
Bianca ma termina...este de-a dreptul insurportabila si a ajuns pana la a creea discutii mari intre mine si taica-su,sa nu mai zic ce-i face femeii...ieri mi-a pus capac cand a mimat boala si a pus dr pe drum cu asistent cu tot...mi-a fost atata de rusine si am zis ca o calc in picioare...i-am zis lui tac-su sa si-o ia si sa se duca unde vede cu ochii ca in casa cu mine nu mai stau nici unul...sa vada cum este...

Monule drag si Delia are ticuri la maini si tot cu pocnitul degetelor insa nu ceva ingrijorator...insa din experienta cu Bianca iti pot spune ca ajung atat de departe cand vor sa atraga atentia

Tdi chiar ma gandeam cat va mai trece pana la o noua repriza de febra...daca se limiteaza numai la atata ar fi bine,fara sa aiba si alte simptome care sa te faca sa ai zile fripte...virtual va trimit toata sanatatea necesara...

Fran de mult nu v-am mai auzit sa aveti buba ...si cel mai frustrant este sa nu stii de la ce ti se trage...si ca sa fiu darnica va trimit si voua multa sanatate...

Elisor daca-ti zic bun venit in clubul oamenilor muncii suna a injuratura...asa ca bucura-te de concediul care vine...ca eu nici de ala nu pot zice ca voi avea parte...nu stiu nici la botez la freta-miu cum voi pleca...direct de la munca si apoi drum intins inapoi...
Joi vroiam sa vin insa s-a anuntat o aniversare,insa nu scapi de mine...
Tot la 58 m-am oprit si eu ...vad ca se scurg kilele unul dupa altul ...

Olgutza din America asa patesc eu cand merg la munte...ori imi vine peste,ori ma tine de ma satur,ori e anapoda cu totul...cat de la mare sa nu fie vreo raceala cauzata de apa...zic si eu...poze?!

Hai ca-l trimit pe asta ca m-as zgaria pe cristalin sa se duca naibii

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Tot eu ca daca-i bal atunci sa-mi fac de cap

Beatrice tare frumos tortul,iar faptul ca ai petrecut cu cei dragi il face si mai deosebit...ce sora mare ai...si uitandu-ma la poza mi se pare ca semeni cu mama ta...

Olgutza din Canada lui Delia mai nou ii zic alea de la locurile de joaca copil atomic...io ii zic adrenalinic...ce ma scoate din minti este nu comportamentul copiilor energici,ci privirile pline de scarba ale persoanelor care iau contactul cu ei cand le spui ca nu ai ce sa le faci decat sa-i lasi sa-si consume 1% din energie...
Pentru ganglioni mergi cu Tony la dr?!

Gusta nici nu-mi vine sa zic ca ma bucur ca ai dat un semn de viatza sa nu dispari din nou...dar poate iti faci timp sa povestesti despre voi

Am vorbit cu Gabitza la telefon...trai pe capul lor...sa tot ai concediu asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

La multi ani la toata lumea pe care am tot omis si sper sa nu se supere nimeni pe mine pentru asta.

Sa va zic de mine ,operatia a decurs cum ma asteptam 4 ore si jumatate am sta pe masa si i-am speriat si pe aia ca de am pierdut si sange si ce s-au gandit ei sa imi bage niste glucoza asa ca ceva kg pierdute acuma le am inapoi dar le dau eu jos.Mi-au scos 3 kg de material 1 kg carne si restul piele si grasimi.In alte detalii numai intru.Am tate pana in gura ca pana acolo mi le-au ridicat.Am mai facut si niste puroi dar sunt multumita de rezultat.Intru in marimea 36 de aici ce sa vreau mai mult.Merg inca cu sutien ca asa trebuie si dorm si cu el da nu ma mai deranjeaza ca la ce decltez etalez ma si sperii.De olandez nu ma intrebati daca e multumit ca inca nu si-a pus mana pe ei si nici repede nu se va intampla.In rest sunt bine cu capul stau cam prost ca si ultima doaga mi s-a dus da sper sa imi revin si sa nu ma duca la nebuni cu asa sani.

Despre Mara ce sa va zic ca face numai ce vrea ea.E din ce in ce mai mare,doarme singura,mananca singura ,face tot in pampers.Are un voocabular cu cuvinte olandeze destul de multe si un vocabular pe limba ei cu multa intonatie si gesticulare care ma tranteste pe jos de ras.Se joaca numai cu masinute si tot ce tine de baietei ,la papusi le da de mancare si nu va zic cat strang dupa ea.

Elisor iti dau numarul.Sunt in olanda pana in septembrie dupa sa fac o vizita acasa,dar inca nu stiu .Dar veau sa ne vedem.

De poze sa nu ma intrebati ca trebuie sa vad unde sa fac cont si poate imi da cineva vreo idee si atunci o sa vedeti cum arat dupa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Da Laura... Diferenta intre mine si sora mea de 10 ani..

Mai Pifosul meu nu se simte bine deloc. azi dimineata mi-a vomitat, este apatic. De cam 3 zile face moale. Insa nu are decat un singur scaun. Azi dimineata i-am dat lapte NH25 si l-a vomitat la vreo 2 ore dupa. Apoi a mai baut si nitel lapte din porumb care iar l-a vomitat... I-am zis prietenei mele sa-mi aduca niste Debridat. Faza este ca el nu vrea deloc sa pape. Nici orez, nici morcov. Nimic... a mancat un pic de iaurt desi nu se da, dar n-am avut incotro fiindca l-a luat si l-a desfacut. Apoi niste cremvusti de pui nitel a mai papat si un pic, un vf mic de banana.

Eu banuiesc ca totul se trage de la caldura fiindca trage in locuri umbroase si se pune pe jos la rece...
Abia asteptam sa ajungem ca sigur i se schimba starea...Sunt super convinsa!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by gusta

Buna dimineata.

De poze sa nu ma intrebati ca trebuie sa vad unde sa fac cont si poate imi da cineva vreo idee si atunci o sa vedeti cum arat dupa.

Iti poti face un site de familie cu poze, filmulete pe www.multiply.com este foarte fain!

Beatrice, mami de Alex pifos

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Beatrice multumesc.

Am incercat sa va pun cateva poze sa vedem ce am reusit ca am si uitat sa umblu cu calculatorul.

http://maruntel.multiply.com/photos/album/1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sanatate la pitici, Aly, Iepu si Pifosul! Sper sa nu mai fie alti bolnaviori...

Pitika mea a tras ieri toate perdelele din casa - le-a tras in jos, vreau sa zic, si au cazut toate morman... drept pentru care n-a putut sa adoarma, ca avem camerele pe vest ... iar la 17.00, moarta de somn, a adormit lemn in patul nostru, si s-a mai trezit de-abia azi dimineata la 6.15

In rest, nimic nou sub soare... sambata trebuie sa o ducem la tara si deja imi fac griji, cum o sa stea singurica (cu ai mei) doua saptamani . Si tara noastra e la mama-naibii, langa Lugoj.

Ieri am fost invitati la botezul baiatului unor prieteni, botez pe care il fac pe 11 august ... ceea ce inseamna ca noi nu mergem, pentru ca ne intalnim cu voi . Chiar, cine tinea evidenta fetelor care vin la intalneala de la munte ?

Gusta, Eli si Olgutele, bine v-ati "intors" pe forum...

Bea, La multi ani! - sa realizezi in viata asta tot ce iti doresti, si sa ai parte de multa iubire din partea celor dragi! Scuze pentru intarzierea cu care iti urez, in we nici n-am deschis pc-ul...cred...

De ieri pana la inceputul lui august sunt singura pe tarla (colega mea e in CO), asa ca fac ore suplimentare ... nici eu nu stiu daca sa sau sa ... pentru ca se platesc dublu (si pitica va fi la tara ... LOL).

Mergi la inceput

Beatrice nu-i mai da lapte...da-i ceaiuri si apa,cate putin si des...si poti sa-i dai metroclopramid picaturi,cca 10 de 2 ori pe zi sa-i taie vomitatul...si Loperamid...de la debridat il poate apuca diareea de-a binelea...si deja de-acuma bine stiutul regim alimentar ...
Sora ta e mai mare?! Ca daca e asa arata nemaipomenit de bine la 4...si-un pic de ani...hm...dar daca zici ca are prieten ma gandesc ca-i mai mica cu 10 ani...

Gusta ce fatza de doamna de societate ti-ai tras ...o fi de pentru poza sau pentru ca erai inconjurata de varsta a treia?!Marutzu este neschimbata...si frumoasa foc...

Chris la cum se anuntza viatza la mine la munca sigur pe 11 nu ajung la nici un munte...nu stiu cum sa-i spun lui fratelo ca s-ar putea sa ratez si botezul lui care-i tot in august...io ma simt implinita si fericita ca statuia nu va muri de canicula...o sa ude caini la greu

Tdi...Fran ce fac bolnavioarele?!

Daniela ce-i cu voi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Loreen, scuze dar nu am vazut ca ai deschis capitol nou...unde ai anuntat?
o sa-l sterg pe cel facur de mine.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Alyssa e bine, ieri a vazut-o din nou doctorul si i-a facut si exudat (l-am intrebat eu si la ce fatza aveam n-a zis nu...), totul ok, probabil e virus. A fost foarte disponibil si mi-a explicat cum sta treaba ci bolile la copiii mici - ca tot ma disperasem eu ca fii-mea o pune lunar - cica o medie de 15 episoade infective anual este normala (deci mai mult de 1/luna!), ce este peste si luand in considerare si conditiile generale ale copilului se investigheaza. oricum, pana pe la minim 3-4 ani cand termina de construit imunitatea tot asa o fi!

Sa va zic despre mine...azi am facut "celebra" ecografie...dezastru!

Album Alyssa

Mergi la inceput