Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Loreen daca asa arata o doamna de societate arata urat rau.Eram la 1 saptamana de la operatie si aratam ca moartea.Lasa ca am sa pun niste poze de la o nunta sa vezi ce imi poate pielea ca deja a zis olandezu ca trebuie sa imi puna o stampila sa ma recunoasca.
Tdi despre ce ecografie astept sa imi spui.
se vede ca am revenit in forta ca am chef de vorba chiar daca casa e cu fundul in sus si Maruta mi-a uns de dimineata parchetul cu suc cica face luciu.
Marilena si Mara Augusta
loreen spune:
Tdi sunt o mare si deplorabila dusa cu capul...sa nu zic proasta ca mi-as face un compliment...asa este ai dreptate nu am spus ca am deschis capitol nou...mii de scuze...
Stai asa nu fugi care-i smangla cu ecografia...dezvolta
Astia anunta la teveu de un nor toxic la granita cu Ucraina...cica treaba e nasola...Monu voi ce ziceti?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
salutare fetele!
Cate grade sunt pe la voi? ca eu nu cred ca mai fac fata mult timp in conditiile astea.
Copiii sunt bine si noi astia mari ne-am reluat serviciul dupa 3 sapt de,, concediu,,.
gusta spune:
La mine Mercedes sunt putine si as vrea un pic de caldura da asta vine numai noaptea si imi vine sa imi iau campi la cat de prost dorm.
Loreen mi-am schimbat poza la yahoo acolo sunt ca la balamuc .ca sa nu uiti cum arat.
iar ma tin de prostii ,asa ca trimiteti-ma la plimbare.
Marilena si Mara Augusta
loreen spune:
Tdi da-i tu adresa noului capitol ca ai ultimul mesaj...ca sa mor de m-a mai si dus capul azi dimienatza
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Gabi aici nu poti respira de cald...mai bate si vantul asta cald si te ia cu naduseli...
Gusta nu vaz nici o poza...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
fran spune:
Aha, eu postasem mesajul in timp ce Laura deschidea capitol nou
Multumim de urarile de sanatate, Iepu nu a mai facut febra de ieri de la pranz, poate totusi a avut doar rosu in gat si i-a trecut. Tdi-de vineri de la pranz facea febra, cu intermitenta, dar maxim 38,6. Cand aud la voi de 40 ma apuca pe mine frisoanele...desi se spune ca cei care fac de obicei temperatura mare lupta mai "activ" cu boala. La noi e invers, Iepuretelui ii merge de minune la mare si are si pofta de mancare...
Cloreta-merci de ideea cu recipientul pentru urocultura. Ma gandesc sa pun o sticluta mai putin inalta in sterilizatorul electric...
Cu pungutza au incercat dimineata si nu a mers...si-a dat si pamers-ul si pungutza jos
Monu-si Iepu flutura la un moment dat cam ciudat din degetele de la maini. Apoi a inceput sa inchida si sa deschida pumnul...noua ne-au zis ca e un tic, ca cei mici fac din astea in perioadele de stres dar sa nu le bagam in seama si or sa-i treaca. Nu e ceva neobisnuit si noua chiar ne-a trecut...Eu zic sa nu-ti faci griji si sa nu-i atragi atentia sa nu "mai faca asa", probabil e de la schimbarea locului, o sa-i treaca si asta
Elisor-imi pare rau ca ti-e greu la serviciu, si mie imi e nasol. Adica nu serviciul in sine, aici totul e ok, problema e ca nu sunt in acelasi timp si acasa si vad ce face Iepu , sa o duc in parc, sa-i dau sa manance... Geamurile de langa automatul de cafea dau spre un parculetz, ma doare stomacul la propriu cand vad cum se joaca copiii acolo...Da' Loreen zicea ca dupa un timp de obisnuiesti si cu asta, ce naiba poti sa faci...
Concediu placut daca nu mai apuci sa intri pe aici !
Andutzy-hai semneaza condica sa stim cum stai...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Naiba sa ma ia ca am dus copiii in Nord. am un ghinion!
imi vine sa imi iau copiii si sa plec inapoi acasa. sunt f speriata.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Monu stai linistita ...cica nu este pericol pentru tara noastra...asa zice premierul
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
Tdi spune:
Capitolul vechi si cel deschis de mine au fost inchise de moderatori asa ca nu mai pot face nici o modificare.
ramane asa cum e, no problem.
Ma intrebarati de ecografie - eco abdomen complet - m-au programat dupa criza de luna trecuta...ma asteptam la chestii naspa dar nici chiar asa!
si asta e doar inceputul...saptamana viitoare ajung la medicul de baza rezultatele si se decide ce facem mai departe. 
Album Alyssa