Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Gety nu stiu carutzul tau.Am sa-i fac poze in el si o sa-l vezi mie mi se pare destul de solid,are doua pozitii si nu l-am luat sa doarma in el.Chiar daca va dormi nu se va chinui, pt. ca la fel doarme si in scaunul de masina.Culoarea nu este chiar ce mi-am dorit este verde - eu il doream rosu.Mai avea roz si albastru.Concediu placut.

Adina firma Bertoni exista, nu Bertini- eu de asta nu am auzit.Am luat si jucarii de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Noi am fost ieri la medic. Se pare ca David are un o forma de alergie la muscaturile de tzantar si astea se umfla si dau un aspect urat, dar nu e nimic grav. La putzica ce s-a colectat acolo sub piele nu prezinta pericl deocamdata, deoarece e o secretie sterila, dar e posibil sa fie nevoie de o decalotare chirurgicala daca se mai aduna si il deranjeaza la urinat.
De asemenea e posibil sa se retraga. Asteptam.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Adina firma Bertoni exista, nu Bertini- eu de asta nu am auzit.Am luat si jucarii de la ei.[/b][/font=Courier New][/purple]

Roxana, aici am poza caruciorului. E o firma din Australia, probabil mai necunoscuta chiar si aici am gasit mai greu umbrelutza de soare care sa i se potriveasca - in orice caz e super tare. Sper ca n-am facut reclama -daca da, sterg mesajul repede.
http://lh6.google.de/adina.faehnrich/RoUqKxWJ1hI/AAAAAAAAAEw/ZNuIhCwHj0I/P1010153.JPG?imgmax=512

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
Botez

Mergi la inceput

Ignatica multa sanatate lui David.Bine ca nu este ceva grav.

Fetelor voi cum va descurcati cu jucariile ca pe mine m-au napadit.Papusi,jocuri de construit,plusuri,zornaitoare,bucatarii .... si alteeele sunt peste tot.Eu le aranjez in cutii,dar degeaba ca sunt plimbate peste tot. Gasesti jucarii acolo unde te gandesti si nu te gandesti.Cele mai multe sunt cumparate de bunici care nu inteleg sa se opreasca ODATA.
Voi ce metode aveti?
Cele mai multe le tin ... pe balcon,dar Diana aduce mereu in casa altele si altele.Am aplicat toate metodele posibile si imposibile de a le stoca intr-un loc dar nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Roxanae, ti-am vazut printesele. Vai, vai una mai frumoasa ca alta

Sincer, nici eu nu prea folosesc caruciorul sport din aceleasi motive:nu-mi place cum sta in el si daca vrea sa doarma sta prea incovrigata. Si noi il caram pe celalalt peste tot, desi ocupa mai tot portbagajul.Pe cel sport il folosesc la cumparaturi sau cand calatorim cu avionul.

De firma Bertoni si eu am auzit parca e italieneasca, nu?

Alina&Bianca(25 August 2006)

Mergi la inceput

Caruciorul e super,dar baietzii tai sunt superbi.Imi era dor sa ii revad.
Asa se doarme si in carutzul nou al Rebeccai.

Mergi la inceput

Vauva multzumesc.M-ai facut fericita.

Ce harnica am fost azi. Am scris pt. o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am si io olita tot de la Bertoni.(aia ca motocicleta)
Sa inteleg ca nimeni n-a vazut produse Plasmon la noi...!
Vazui si io poze,foarte scumpei copii mai avem.
Avem si noi ceva prospaturi www.flickr.com/photos/mosangini/sets/72157601299478650/" target="_blank"> Aici ,pozele sint depozitate intr-o casuta noua.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Adina i-am vazut si eu pe fratiori, frumusei tare. Cum te descurci cu ei?

Sephora, Matti e un scump cum musca din paine. Ce produse Plasmon te intereseaza?

Noi am inceput sa mancam fructe de padure. De vreo 4 zile mancam zmeura si e bine. afine deja am mancat demult.

Alina&Bianca(25 August 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am vazut Bucuriile adormite, precum si pe cele curioase si geloase ca mami tine in brate un alt bebe, dar cel mai mult m-a frapat miraculoasa transformare a Rebeccai! E superba, ochii, parutul, coafura!!! E superba!!! Si surioara e frumoasa, dar Rebecca m-a dat gata!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput