Bucurii de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, fetelor, iar nu am avut net; la noi a plouat destul de tare...
Am vazut pozici: Rebecca, Matti, sunteti tare scumpi! Mi-au placut si baietii Adinei,
Sanatate bebeilor bolnaviori!

La multe lunite bucurii de 8!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Heeeeeeeei unde E fetele (care este)? Va uitati la meci? Sau la "Neveste disperate"?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Wooow ce copii frumosi am vazut: Alex si Fabi, Rebeca + Diana, Matteo.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

of, am spalat si hranit cupilu, acu' tacsu il adoarme...macar atat sa faca si el

si uite asa a mai trecut inca o zi plina de crize de nervi, dar care s-a incheiat totusi frumos....pt.ca am stat mai mult pe afara

am admirat si noi gemenii cum dorm in carucior...deci exista si Bertini si Bertoni

noapte buna

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Chiar lilina, bine ca ne-am lamurit cu bertini si bertoni, ca altfel imi sfarmam creierii toata noaptea .

Merci fetelor de aprecieri, poza aceea era chiar veche, de la botez.

daca doritzi mai jos in semnatura pozici mai noi.

O seara placuta va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Botez

iunie-iulie2007

Mergi la inceput

adina, suuuuper poze
mi-au placut fooooarte mult cele in care stau ei 2 in "4 labutze" pe gresie si pe iarba....sunt de revista

JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Roxana, tocmai am vazut si eu o parte din pozele tale - Doamne ce printese frumoase ai, si aranjate, parca le-ai duce toata ziua la stilist .

Vauva, mie deocamdata nu mi-e foarte greu cu doi copii fiindca o am pe mama, care mai ramane pana la petrecerea de un anisor - desi parca vad ca dupa 2 saptamani e inapoi, asa a facut si data trecuta .

fetelor, cum stateam eu azi si ma gandeam (ceea ce nu mi se intampla f. des), ce-ati zice daca am face un mic album comun unde sa punem doar poze de-ale noastre, mamicilor, fiindca mie imi place ca atunci cand citesc un mesaj sa am si imaginea fetzei in cap...si asa poate as reusi sa va "invat" mai repede?
Sau avem deja un astfel de album si eu nu stiu??

Botez

iunie-iulie2007

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by lilina

adina, suuuuper poze
mi-au placut fooooarte mult cele in care stau ei 2 in "4 labutze" pe gresie si pe iarba....sunt de revista

lilina, esti tare dragutza . Poza cu amandoi in iarba chiar am trimis-o aici la un concurs despre vara pe un forum nemtzesc, dar n-am iesit nici macar printre primii 20 .

O seara linistita iti doresc si succes sotului la culcat

Botez

iunie-iulie2007

Mergi la inceput

adina, bine te-ai gandit cu pozele mamicilor...ma gandesc la ceva simplu, gen portret...putem pune pozele in albumul de pe yahoo...desi ar cam trebui sa-l mutam undeva, ca din sept.il pierdem
eu mi-am mutat pozele din yahoo pe kodak, dar nu pot fi vizualizate de altcineva si am mai facut un album pe webshots

deci, ce propuneri aveti ?

sotzul a adormit odata cu odrasla...asa-mi face

adina, lasa ca asta nu inseamna ca pozele nu-s reusite sau ca bebeii n-ar fi niste adevarati prinztishori
JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Yeeeeee,
asta-i prima seara cand am adormit-o pe Roxi in patutul ei, dupa muulte luni in care adormea doar cu mine in pat, la tzitzi!
Asta-i cea mai mare realizare a mea pe ziua de azi, singura de altfel... ca Roxi nu papa nimic din cauza de infectie urinara sau de antibiotic sau de dinti care o sacaie sau, pur si simplu nu are chef!
Nici sa stea in scaunul de masa nu mai vrea, se incoarda tare cand s-o pun acolo si se 'nerveaza rau.

Sa va mai povestesc din "Interviu cu o bona", realizat azi la mine in bucatarie cu o tipa care chiar imi facuse o impresie buna, chiar cea mai buna de pana acum, din cate am vzt face to face:

Eu: - [...]Mda, o cam mananca gingiile...
Ea: - Aaa, pai asta nu-i o problema, si pe baietel (de care avuse grija inainte) l-am invatat cu guma, de la un an!
EU: - Cum adica "cu guma"?!?!?!
Ea: - Pai cu guma de mestecat, da nu va faceti probleme ca i-am dat de aia fara zahar...

Si printre alte discutii mai zice super inspirata:
"Da si pe baietel l-am invatat sa coboara si sa urce singur pe scari de la un an jumate, si l-am invatat multe lucruri noi, dar mai ales cand nu era mama lui de fata!"

How stupid you can be????? ca sa poti sa zici una ca asta intr-un "interviu" pt job de bona??????????????????

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput