Bucurii de sept-oct 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 7

floricel79 spune:
Adina, super puisorii tai,
da stii la ce ma gandeam cand am vazut poza aia cu ei doi pe gresie???
Ce fain ar fi fost un "trio" Asta-i pt tine ca sa nu ma iei la
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

floricel79 spune:
Sunt la mesajul cu nr 198.
Oare ce s-o intampla la nr 200?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Sephora spune:
Vauva intrebam daca au vazut fetele produse de la ei prin vreun supermarket de la noi.Ca eu pe fiecare care vine de afara il pun sa-mi aduca ce-mi trebuie si am crezut ca au aparut si la noi,mai e si Mellin,iar cu produse super ptr bebei
Multumim de aprecieri fetelor,asa e toti sunt niste scumpi si s-au marit de nici nu-mi vine sa cred ca au fost mogaldetele alea mici.
Io am luat Fructoza,ca am inceput sa-i fac lui Matti compot si-i place tare,dar la prima tura am pus o lingurita de zahar brun,azi am gasit Fructoza si am cumparat.Voi folositi?
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Sephora spune:
Roxanae si la mine aceeasi problema cu jucariile,camera lui e tixita,plus ca eu le mai am si pe ale lui Igor,care oricum se confunda cu ale lui MAtti.Toata ziua strang la ele si le gasesc tot timpul imprastiate,cred ca o sa m-a resemnez.
La multi ani Bucuriilor de 8 si 9 micutei Maria-Diana de Gety
Io mami de Matteo
Cosi Cresco

Sephora spune:
Ce putine am mai ramas pe aci,toata lumea la distractie (eu vorbesc).Notte si mult somn linistit
Io mami de Matteo
Cosi Cresco

cata14 spune:
Roxanae, eu m-am dat batuta cu jucariile. Sunt practic peste tot in sufragerie si daca scapa puiul in alte camere ... si acolo.

cata14 spune:
Gonghy, eu amestec avocado cu banana ptr ca au aceeasi consistenta.
Poti sa faci avocado cu lamaie si sa pui pe toast (asta-i faina si ptr voi cei mari).

CristinaGoji spune:
Neata!
Va astept la !
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

CristinaGoji spune:
Adina - am vazut fratiorii. Nu ma pot hotari care-mi place mai mult. Sunt atat de diferiti si fiecare are farmecul sau propriu. Dar totusi nu mi-a placut o chestie - pozele sunt PUTINE!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major