Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Aaaaaaaa, deci faceti nunta si botezul in aceeasi zi... Sigur ai mai scris, dar am uitat eu.
Auzi, dar cu popa ce-ai? Cum adica sa-l iei la masa? La restaurant? Sau acasa? Sincer, eu n-am auzit niciodata ca un preot, dupa slujba de cununie sau de botez de la Biserica, sa mearga acasa sa petreaca
In alte ocazii (nefericite)da, se procedeaza asa... Desi in ziua de azi, sunt prea grabiti sa alerge dupa bani, nu mai stau ei sa cinsteasca/sfinteasca masa

Mai, zi sincer...tu n-ai suficienti invitati si vrei sa-ti mai rotunjesti numarul cu taica popa si cu dascalu'... pai zi asa, ca venim noi
Cat e 'tacamul'?

Glumesc doar
M-a luat valu' orei inaintate
Si scuze fetelor care considera blasfemie cele scrise mai sus

Va pup

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Mira, ca nu intrasem la scoala cand ne-am luat pernele in spinare. Totusi, dupa primul film de groaza dat dupa revolutie la TVR (Expersul groazei) mi-a fost teama sa mai dorm singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by rali
Conchita - ce ti-a spus dr? Si Vlad se mai arcuia cand il alaptam in brate, se uita intr-un punct fix, dar de cand il alaptez in pat nu am mai observat...nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea fi ceva

a fost draguta pediatra, mi-a zis sa nu ma simt prost, ca asa-s mamicile noi si ca sa i-o dau ei pe Sonia, ca e perfecta. bineinteles ca nu are nika, arcuiala aia e ca se intinde ca tot omu, nu e spasm. m-am facut de tot rasul, asta e.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, in dimineata asta sunt asa cam ... melancolica sa zic. O fi de la vreme. Stacana de cafea in fata si citesc pe aici ce ati mai facut ce ati mai mancat.

Anis, sper sa nu fie mai mult decat dintii. Si felicitari pt mancat legumele asa. Gata, ai fata mare. :))

Shine, bona aceea crezi ca s-ar baga si la doi copii? (6 si 2 ani)

Raluco mama hai ca m-ai distrat cu Bila si alea 6 luni jumate. Hahahaha!

Marina, eu am declarat-o de mult pe Emma campioana asa ca ... nu ma mai mira nimica. Decat ca eu zic sa renunti la aerobic. Imi pare ca in fff scurt timp vei incepe aerobicul cu Emma prin casa sa mearga si cand ne vedem o sa ne faca in sac la toti.

Laura, sa stii ca e misto mingea aia. Pe din aia il puneau pe Matei cand il duceam la masaj. Si maaaaama ce ii mai placea.
Oau! Si Eva e in picioare? Gata, tre sa il pun la dresat si pe Matei ca Emma face toate alea, Eva mai are nitel, Andrei al Roandrei merge in patru labe si ne vedem prin parc si Matei sta pe ciuci si atat.
Eeeee asta-i buna!

Eli, ai vreo veste de la Alina??

Lilisor, ce faci mama? Unde esti? Cum e pe la voi cu ploaia ca aud ca pe litoral e prapad.

Amaya, super bine ai pove cu copilul si suzeta. Bravo!

Fetele, in ceea ce priveste ce si cum spunem copiilor despre trebile de oameni mari si ca raspuns la multele intrebari serioase pe care ei le au, eu am vazut prin librarii carticele in care este scris un raspuns, asa la nivelul lor. Carti gen "De ce creste iarba". Poate fi asta o solutie cand copiii sunt prea mici sa inteleaga, nu?

Mirandolina, si Matei are figurine din alea pe pereti. Alaltaieri i-a rupt piciorul la un pitic si era cu el in gura. :))

Salina, sa zicem ca m-am obisnuit acuma cu tunsoarea. Oricum, ce pot face ... :))

Mirandolina, eu zic sa ii faci invitatie preotului, daca iti este apropiat. Altfel nu vad de ce. In orice caz, cred ca te va refuza. E post si e post de Adormirea Maicii Domnului cand nu prea se tin petreceri. Asa ca ... tu zi-i si vezi tu. Dar daca vine, cred ca va trebui sa ii dai mancare de post. Parerea mea.
In alta ordine de idei, sper sa aveti vreme frumoasa.

Conchita, ma bucur ca te-ai linistit. Hahaha, haioasa pediatra ta!

Gata, ma duc sa hibernez la mine in suc propriu aici. Mai vb mai tarzior. Poate mai iese soarele. :)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele

Salina da, pilaf, cu orez eu nu bag la blender, dau totul prin sita. am in cap fixatie: sa se invete cu mestecatul, nu fin, fin ca la blender. in plus am observat ca la blender se schimba gustul mancarii si nu imi place.

Amaya insist cu intrebarea: de unde ai luat biscu fara gluten?

Catalina hai ca esti mumoasa oricum!

Anis multa sanatate, sper sa fie dintii si atat!

fetele ieri cu pilafiorul nu prea am avut succes. data viit cred ca o sa il fac fara ardeiul copt, i-l pun asa, crud la fiert. in schimb iaurtul+babana+cereala l-a papat neasteptat de bine. continuam, continuam....

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Helenutza, iti multumesc de compliment!
Sa stii ca la pilaf eu pun asa, ardeiul crud, cum zici tu ca vrei sa faci. Matei a mancat cel mai bine pilaf.
Iar biscuiti populari eu am luat de la Auchan. Dar cred ca se mai gasesc si pe la alte magazine.

Mergi la inceput

Cata sunt la vrac? si chiar sunt fara gluten?

nu stiu cine zicea de somn la bebic. al meu adoarme in jur de ora 22 si se trezeste in jur de 6-7 dimineata. f rar se trezeste noaptea plangand si atunci il iau un pic in brate si adoarme imediat la loc.

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Helenuta, sunt si la vrac dar au si multe pachete. Uite, eu merg azi daca vrei ma uit in detaliu. Sincer, eu nu m-am uitat de gluten. Dar ma uit azi ca tot ma duc pt o treaba pe la Auchan (si pe vremea asta ... unde sa iesi din casa)

Mergi la inceput

da Cata, daca poti, chiar te rog sa te uiti. merci mult

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

'neata!

Ma gandeam eu azi noapte ca mai trebuia sa raspund la ceva. Salina, Helenutza, biscuitii fara gluten se gasesc la magazinele naturiste. Biscuitii populari (care au f. putin gluten, in cantitate neglijabila, ce nu poate provoca alergii, si nu sunt recomandati decat daca copilul are intoleranta la gluten) se gasesc in cofetarii/magazine care vand biscuiti vrac (neambalati, la kg...eu ii iau din magazinele Cris Tim...sunt f. buni mai ales cand copilul are diaree si are restrictii alimentare fiindca nu contin lapte ci doar apa, faina si zahar). Deasemnea biscuitii Petit Beure de la Ulker contin f.f putin gluten (acestia sunt preferatii mei, cei mai gustosi, insa se gasesc cam rar).

Miha, multumim mult. Chiar sunt o mamica tare fericita!

Conchita, bine ca ai scapat de un stres. Mai bine sa fii sigura decat sa stai cu indoiala. Lasa sa fim noi mame nebune si copii nostri perfecti.

In alta ordine de idei, Cristinuca mea si-a facut cadou azi, la implinirea a jumatate de an, o cazatura din pat (Slava Domnului ca patul nostru este f. jos, cam 40-50 cm). Cum este prima data cand mi se intampla (la ambii copii) m-a luat tremuratul si parca mi s-a blocat creierul. Bina ca a tras o portie rapida de plans ca sa nu raman cu gandul la nebunii insa tot o urmaresc in urmatoarele zile.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput