Stelute de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Amaya, sa iti traiasca Cristinuca. Si sa fie sanatoasa sa nu mai caza din pat.

Mai fetelor, ziceti-mi si mie una doua de alinare asa. Sunt cam amaracita cu Mateiu. Parca e alt copil cu totul. Sta maxim 15 minute cumintel cum statea el odinioara toata ziulica. Dupa care incepe si da din picioare si din maini cu niste nervi de nu va zic, maraie (chiar si cu suzeta in gura) si se suceste, se invarteste, ca si cum ceva l-ar enerva cumplit. Chiar si in brate daca il iau (ceea ce incerc sa nu fac prea des, sa nu se obisnuiasca) ma impinge cu genunchii si cu mainile, asa parca ar vrea sa il dau jos. Se maraie in cantitate tripla de pana acum si chiar nu stiu ce poate sa fie. Am sunat la pedi dar nu raspunde, mai incerc mai tarziu, dar pana atunci vroiam sa aud si parerile voastre.
A, si mai e o treaba. Din cand in cand se scutura asa ca si cum l-ar trece un fior. Ai vostri fac asa careva?
Hai Conchita mama ca m-ai declansat. Sa vezi ce iese acuma ... :)
Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza fetele,

rasp ca de obicei in graba.

Dupa 6 luni cred ca merge glutenul, am luat cereale nestle cu gluten. Si dr mi-a zis ca sunt UNII copii care au intoleranta la gluten. Acum imi fac mai mari probl de zahar. Am luat biscuiti, uite ca am uitat de care, parca tot nestle, cica merg de la 8 luni, dar nu au zahar, cred ca de la varsta aia copiii pot musca din biscuit.

Eli, si eu astept cu sufletul la gura sa vad ce a facut Alina.

mihacarm, si eu ti-am vazut minunea, parca pana acum nu i-am remarcat ochisorii aia frumosi, albastri. Vad ca si voi sunteti tot la categoria pana ca si noi, prin urmare cred ca nu imi mai fac probleme.

amaya, ti-am vazut si eu comorile, amandoi au niste ochi mari, eu zic ca-s de la tine, desi nu-l stiu pe tati. Frumoasa povestea ta cu suzeta.

Eu raportez ca dorm in camera fetei, deci daca va fi sa doarma singura in camera, plec eu nu ea. Inca nu am curaj sa dorm fara ea. Nu prea imi face probleme, nu se trezeste deloc noaptea, seara o pun in patut cu paturica ei si suzeta si adoarme singura. Daca ii e somn, chiar daca ma simte in zona nici nu ma baga in seama, isi canta singura etc. Dimineata imi place sa fiu aproape ca ii dau sa suga si o iau la mine in pat unde mai adoarme o tura. Eu sunt tare lenoasa dimineata, mi-e greu sa merg si la wc, apoi sa mai traversez toata casa. Eu oricum dorm fara tati, deci fata nu ma incurca cu nimic. In plus oricare camera mi se pare cam departe.

pt cine intreba, Ligia doarme de la 22-23 seara pana la 6,7,8 sau 9 - dupa chef :). Apoi reprize de 40 min - 1 ora, uneori mai mult in jurul pranzului, cca 3 reprize.

Ivona, merci de rasp cu slabimea/grasimea Ligiei. A! am vazut si eu picioruse de Ela pe cele doua emisfere. Eu zic ca Ela seamana cu tati, cu parere de rau pt tot chinul lu' mami. Oricum seamana cu amandoi, nu se poate sa ia tot doar de la unul, ca doar nu e clona.

Laura, felicitari pt progresele Evei.

Shine, voi ce mai faceti? Cum mai merge diversificarea lui bb Alexandru?

Catalina, nu stiu de ce plangea Matei cand ai intrebat, ieri nici noi nu am iesit afara ca a plouat dat Ligia a fost toata o veselie, poate doar mai somnoroasa. Mie imi face figuri afara ca nu vrea legata in carucior. Imi pare rau pt mneaei, dar eu stiu pe cine am la usa si pana acum a avut destule antecedente de sarituri.

Anis, ce bine ca papa tocat marunt! La mine nu vrea decat blenduit fff fin, daca da de altceva ii vine greata. Pt ea ar fi perfecte borcanasele, dar eu tot mai insist sa-i demonstrez ca sunt buna gospodina.

S-a trezit, trebuie sa ies

nu stiu daca mai aveam de raspuns cuiva. Eu am gasit rasp la intrebarile mele citindu-va pe voi

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetele.

am o stare extra speciala azi sunt racita cu batista in nas, si mai am si problema de fete. deci extra distractie.

ieri am avut o zi.... doamne fereste sa mai am asa ceva. MI-AU SCHIMBAT SI MIE COPILA... DECI CONFIRM CA E CEVA TARE NASPA IN AER... vad ca e la multa lume asa... bai ce se intampla. CATALINA - la noi la fel ca la voi, cuvant cu cuvant ce ai descris si tu.
ieri am fost la socrii si a urlat thea de fiecare data cand vroia cineva sa puna mana pe ea. deci nu era de ajuns sa ma vada pe mine acolo, ci sa o tin in brate. si eu racita va dati seama ce chef am.
a tipat asa toata ziulica. , nu mai puteam...
cand sa manance masa de pranz a venit si soacra si a inceput sa aprinda bete de chibrit !!! in fata ei. ca cica asa se juca ea cu nepotii ei cand mancau... eu i-am zis ca asta nu se joaca , ea mananca doar. daca te joci cu ea nu mai mananca, se joaca si ea. si uite asa a mancat doar cateva lingurite de supa de peste. m-a enervat si asta ca asa vine cu niste idei de imi vine sa o aprind eu cu niste bete de chibrit pe ea...

vin mai tarziu. imi cer scuze fetele, am un pic de treaba.
va pup si o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Catalina,Criss, multumim .

Catalina, eu cred ca Matei este agitat din cauza vremii. Si mandra mea este la fel de cand s-a schimbat vemea. La noi cel mai bine functioneaza scosul pe balcon, in tarc. Mai nou, de cand este racoare, pe timpul zilei nu mai vrea sa doarma in patut ci adoarme numai la aer, in tarc. Oricat de agitata ar fi o linisteste pentru o perioada de timp daca-i dau obiecte fosnitoare sau un pampers. Se joaca cu ele si cate o ora.
Deasemenea ca sa mai reduci agitatia limiteaza la minim alimentele dulci si da-i sa bea multa apa (insa necazul cu apa este ca s-ar putea sa pape mai putin, fiindca le da senzatia de plin, asa ca incearca sa nu-i mai dai, daca ii dai, apa cu o ora-o ora si jumatate inainte de masa).

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetelor, va multumesc pt sfaturi. Voi incerca Amaya sa ii dau apa. Dulce nu ii dau nimic. Adica ... ma rog, fructele sunt dulci, alea se pun? Ca nu vad cum le-as reduce ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CATA asa e de acum. Se frichine in continuu si maraie ca se plictiseste si ar vrea sa faca o multime de lucruri si se oftica ca nu ii iese. Sa vezi ce plansete am incasat eu ca nu putea sa se ridice in picioare. Ziceai ca si-a rupt ceva si el era ofticat. Asa e perioada asta de frichineala si de draci. Si poate ceva dintisori ca aia chiar daca nu ies lucreaza acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

VA ziceam ieri ca Iarina mi-a facut temperatura.eee, azi noapte mi-a facut 40.3, am albit cand am vazut.Am sarit repede pe ea cu comprese de spirt si apa , otet si novocalmin.Asta era pe la ora 2 noaptea.Am vb cu dr ei si imi zice sa fug la spital .
Am fugit repede la Euroclinic, la camera de garda.Se pare ca e vb rosu in gat si mucuzitati, plus un eritem f urat , a debutata odata cu febra.Asa ca inca nu ni s-a dat antibiotic, o tin pe antitermice si sa vedem cum evolueaza lucrurile.

Am pazit-o toata noaptea de frica de febra mare...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Nu am avut net 2 zile din cauza ploilor cazute... Azi trebuie sa plec de acasa si voi reveni abia pe seara. Nu am citit tot, si diseara vi raspunde DACA IMI VOI AMINTI CEVA.

pana atunci sa fiti cuminti!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salina, mercic de sfaturi Pai atunci nu chem niciun popa (eu am doi

SI CINE MAI DORESTE, CINE MAI POFTESTE - am citat-o pe Alinuk - eu va astept la nunta si la botez si la party! Numai sa-mi spuneti numele ca sa va trec pe lista! Nu stiu cit e tacimu'

Mihacarm, imi aduc aminte de filmul ala de parca l-as fi vazut ieri, ce groaza mi-a fost si mie!

Cata, si ce zice Mateiutu, ce gust are piticu'? Merci de sfaturi! Asa o sa fac

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

BUNA, DRAGUTELE,

imi cer mii de scuze ca n-am intrat ieri, v-am tinut asa in aer cu vestile despre Alinuta...
ei, bine, am doua vesti, una proasta si una mai buna, cu iz de speranta..
hai sa incep cu aia : Alinuta a picat viteza, la doua zeci de secunda de minim acceptat...a facut de nota 11 la abdomene si la viteza a picat..
treaba e ca din 30 de concurente a luat doar una, daca va puteti imagina, si aia sportiva, adica...2 metri si 30 de kile..
DAAAR, vine si vestea buna: din cauza ca au constat ca a fost comisia prea din prea de exigenta...practic nu au candidati pe locurile de concurs, SE VA RELUA EXAMENUL si sigur se vor scadea baremele sau se vor scoate.
m-am vazut aseara cu ea, e si mai ambitioasa, s-a apucat de antrenament iar, mai ales ca stie ca e atat de aproape de barem..

cam asa stau lucrurile.asteptam,si speram.

am vazut fetite minunate de Ivona si MIHACARM

Anis, off, imi pare rau, sanatate Iarinei

hehe, ca tot spuneati de jucarii..a venit tati aseara cu o jucarie pt Pisoi..e ca un pian, din burete, are niste clape, pe fiecare clapa, am cat o palma de bebe, are o melodie..cand da Pisi cate o gogoasha de-a lui in ele, incep sa cante...si deasupra un urs dirijor....maai, nu va zic ca am numa melodiile alea in cap, ca sta in fund si da-i batai, e fascinat...i-am facut poze, sa le pun cand ajung acasa..

afinele..yamiyy..i-am dat afine cu mar, si borcanel hipp si proaspete..f bine i-au facut..poate l-au strans la stomacel u piic, dar nu tare, un picut.au vitamina c multa.

Cata, o fi de la vreme sau e vreun dintisor pe vine..nu stiu ce sa zic..

va pupic

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput