Bucurii de sept-oct 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Eu tot cu putina paine rezolv problema...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza - ne-am tratat una pe alta cu

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata, mamici!
Chiar daca sunt la cura de slabire, beau un ness amestecat cu capuccino cu voi.
MamiLili, am vazut pozicile. Te asteptam si la Iasi la M'D. Noi acum stam numai pe terasa, inauntru ni se pare prea racoare si ne este teama sa nu raceasca Maria.
Tasia, daca mancati sanatos, eu zic ca poti sa-i dai bucatele de carnitza si lui Mario, maruntite bine de tine.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, buna dimineata!
Da, Cristina, am facut schimb de experienta

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Incerc sa pun niste pozici cu Maria, dar mai dureaza.
MamiLili, uite un site care da prognoza meteo pe urmatoarele 15 zile. Noi l-am aflat de curand. AccuWeather.com

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gety - nu este Clujul pe site-ul ala

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

buna dimineata!

Cristina uite,
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&locCode=cluj%20napoca&metric=1
mult succes la tratamentul pt bait,o sa fie bine.

Fetele cum e la munte noaptea?Dupa cum sunt eu de friguroasa cred ca vom lua haine de iarna cu noi,am vazut nopatea 8 gr....barrrr

Si eu i-am mai dat manacare de la noi,de fapt rosie,branza,paine,cartof...si el vrea cand mancam noi.Cel putin rosia o mananca toata daca ii dau.
Acum sutn putin raciti amandoi,si din cauza feti cu aslo crescut vom face toti si bb tratament cu ospen 10 zile,cineva din casa e purtator de streptococ(o sa fac analize sa vad cine cand ne intoarcem) si fata e sub 5 ani,nu are voie moldamin asa ca facem tratmentul.Cel mai rau i-mi pare pt bb ca i-a antibiotic asa mult.
Ficatel i-am dat si eu de cateva ori(3 sau 4 ori),peste o data,de la fata din portie i-a placut f mult,era crap proaspat,eu una il prefer,fiind din iazurile noastre.
Floricel multa sanatate si voua,trebuie sa scapati de infectia asta...
Cosmin nu mai vrea decat in brate,au mai iesit 3 dintisori si se pare ca mai sunt vreo 2 pe drum.si cu mucusori...nimeni nu-i intra in gratii zilele acestea.
va las ca i pregatesc sa plecam afara.
o zi buna!
eu inca nu am baut cafea si dorm in picioare....multumesc de cea virtuala ca naturala nu mai am....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Cristina din sapaturile mele si din discutiile cu 2 pediatrii, tratamentul indelungat cu antibiotic actioneaza atat asupra ficatului si stomacului, cat si asupra imunitatii. De preferat e sa te consulti cu medicul in timpul administrarii antibioticului ca sa puteti sa ii dati simultan cu tratamentul si ceva impotriva vreunei afectiuni. In cazul nostru, uroloaga imi tot evita intrebarile legate de imunitate, ficat, stomac. Imi spunea ca aceasta este procedura standard in cazul infectiilor repetate, adica tratament cu diferite antibiotice, dar nu ma lamurea in ce fel organismul copilului este afectat. Eu am avut ghinionul in perioada respectiva sa ajung numai la doctori care lucrau la Spitalul de Copii sau la Policlinica, desi avea si consultatii particulare si toti sa imi puna acceasi placa.
De fapt, de-abia acum o luna am gasit un pediatru cu care am putut discuta de la om la om.
Totul o sa fie bine, intr-adevar acest tratament este standard; si David tot cu Cedax a inceput, dar in acelasi timp se poate face ca sa nu fie organismul puiului foarte afectat.

floricel da, intr-adevar, daca a ati avut simptome clare de infectie, inseamna ca e acolo. Multa multa sanatate.
Urata treaba cu selectia bonelor.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am vazut o multime de Bucurii frumoase pe Bogdan al Flaviei cu Pufisorii, pe Mathias si Narcisa! Off, ce mult mi-ar placea sa va intalnim si noi...

Si Maria pofteste la ce mancam noi dar ii dau painica si atat. Doar daca mancam supa ii mai inmoi miezul in zeama. Altfel nu-i dau nimic din ce mancam noi. Deja incepe sa se cam prinda ca nu primeste acelasi lucru cu ceea ce mancam noi, dar nici nu refuza painea, asa ca momentan e OK. Ficat si peste inca nu i-am dat. Abia de vreo luna am convins-o sa manance carne de vita si de pui, ca pana acum nici nu vroia sa auda de asa ceva. Cum simtea gust de carne, cum scuipa tot.

Editez sa-i raspund Tasiei: Maria papa asa: la 9 dimineata 150 ml de cereale cu lapte, la 13 200-250 gr piure de legume cu carnita sau cu branzica si orez; la 17 200 gr piure de fructe, la 22 150-180 ml lapte simplu si pe la 2-3 noaptea inca vreo 180 ml lapte simplu. Deci 5 mese in 24 de ore.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am uitat sa va spun ca aseara sotul meu mi s-a confesat si mi-a spus ca el si-ar mai dori un bebe, daca se poate, de data asta un baietel. Cu conditia sa stau eu cu el acasa, de data asta. N-as avea nimic de obiectat, dar depinde mult de conjunctura. Si in niciun caz nu ma apuc de bebe 2 pana nu ne rezolvam problema cu casa. Dar oricum ma bucur!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput