Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 10

eloise spune:
eloise spune:
 Salutare!
Astazi vine sora-mea la noi si va sta pana luni, cand plecam cu totii la Bucuresti si apoi la Budapesta (doar noi 2+bebe)
Suntem bine, dar Vladut e din ce in ce mai neastamparat, si mananca tot mai putin. Zilele astea au fost racoroase, deci nu pot pune greva foamei pe seama caldurii. A a juns sa manance sub 100 gr de piure, daca nu insist eu cu diverse viclesuguri. El, care manca si peste 250 gr la o masa... Sper sa fie doar o etapa care va trece repede. 
A propos de mese, Tasia, si Vladut are doar 3, plus 4 alaptari in 24 h, care insa nu pot substitui o masa. 
Alipiticot noi am fost la munte cand cu codul portocalui, au fost si vreo 2 zile cu temperaturi joase, de doar cateva grade.Cu frigul nocturn nu aveam probleme pentru ca eram inauntru unde era cald, iar in timpul zilei pe Vladut l-am infofolit bine, imi era teama mai ales ca trecerea brusca de la temperaturi foarte ridicate la unele cu peste 20 de grade mai joase l-ar putea afecta. Dar nu a racit deloc, totul a fost bine.
Cristina, sper din tot sufletul ca problema lui Vladut sa se rezolve de la sine pe masura ce creste. Sigur va veti fi printre cei 80%. Imi pare rau ca trebuie sa ia antibiotic micutul :(...
Multumesc pentru raspunsul la subiectul meu 
Roxanae, nici Vladut nu inghite absolut nici un borcanel de papica din comert (cu exceptia celor de fructe sau cu cereale, gris+lapte+fructe...de care oricum nu prea ii iau pt ca ii pot prepara cu mare usurinta) iar cele cu peste i-au displacut in mod deosebit, daca se poate spune asa. Andra si
Andra si  Vladut (14.10.2006)
 Vladut (14.10.2006) 
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~

flavia ramona spune:
flavia ramona spune:
 Alexutza, felicitari pt dintisorul nr. 5.
Roxanae, la Bogdi nu-i place ficatelul, iar peste nu avem voie pana dupa 2 ani din motive de predispozitie la alergie. In categoria asta intra si laptele de vaca la noi.
Am vazut niste poze cu scumpii de Narcisa si Mathias la MD.
Gety, cu Pufisorii si cu gabitzica si Ioana iesim la plimbare de obicei. Alesio a spus ca il ia pe Bogdi acasa la ei ca e fratiorul lui si sa fac eu alt bb  . Sa vezi ce se joaca cu ei si ce grija are de ei.
. Sa vezi ce se joaca cu ei si ce grija are de ei.
Xandrutza, mersi de felicitari. Ma uimeste si pe mine uneori ce progrese face de la o zi la alta.
Tasia, Bogdan papa asa: la 9-10 fructe cu biscuiti sau cereale, la 13-14 supica de legume sau piureuri cu carnita, la 17-18 iaurt simplu, la 21 cereale sau mamaligutza cu branza sau gris cu lapte si inainte de culcare san. Intre mesele astea mai si suge putin cand ii este somn, dar nu mult, mai repede doar ca sa simta sanul in gura.
Lexi, iti doresc sa va rezolvati cat mai repede problema casutei si sa va apucati de bb 2.
Si noi vrem bb2. Am fost la dr meu din Szeged si a spus ca sunt foarte bine, dar sa mai asteptam cam pana la 1 an si o luna si apoi sa incercam.

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Eloise, cand vii in Bucuresti, nu-i asa ca ne anunti si pe noi?  Sunt superbe pozele alea vechi pe care le-ai pus in semnatura, mi-am permis sa arunc si eu un ochi
 Sunt superbe pozele alea vechi pe care le-ai pus in semnatura, mi-am permis sa arunc si eu un ochi 
Flavia, mult succes si voua la bebe 2. Noi cred ca vom avea de asteptat mai mult...
 de
 de  www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

lilina spune:
lilina spune:
 tasia, in afara de cele 3 mese diversificate (fructe, legume+carnita/ou si iaurt) Vladone mai ciugule si de la noi
e un super pofticios si daca ii dam se bucura enorm...e inculmea fericirii
in principiu ii mai inmoi painica in ciorbita ori ii dau un pic de cascaval sau chiar paine goala si e super fericit ca papa ce papam si noi
NOI avem rosu in gat si trecem diseara pe antibiotic Augmentin, pt.ca azi noapte am fost de garda  s-a trezit din ora in ora
 s-a trezit din ora in ora
mi-a spus sa-i dau si Peritol, doar seara, inainte de culcare, dar eu nu-i voi da, pt.ca nu e chiar asa de rau
in rest ii dau Nurofen, Efferalgan, Tantum verde spray in gat, Sinupret, Vibrocil in nasuc Lilina si
Lilina si   Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
  Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe   site-ul lui bebe
  site-ul lui bebe    varsta lui bebe
  varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"

tanima_i2002 spune:
tanima_i2002 spune:
 Salutare!!!!!
In primul rand cu mare intarziere ii urez si eu lui David un calduros LA MULTI ANI!!!! Sa creasca mare si sa le umple sufletele de bucurie si fericire lu' tati si mami.
Noi am revenit de la mare de aproape o saptamana dar nu am reusit sa intru sa va salut, abia am reusit sa citesc putin din urma azi si am vazut mai multi puiuti bolnavi. Offfff, Doamne, greu este sa stii ca ai puiul bolnav. 
Si noi avem o mica raceala si sunt terminata ca Rares a cam racit din cauza noastra din cauza de curent, ptr ca singura modalitate de a ne racori in casa era sa facem curent cu toate geamurile deschise. Asa ca a facut rosu in gat, il cam dor si urechiusele, a facut si temperatura de 3 zile, are diaree, ce sa mai, sunt terminata. Eu nu pot sa ma obisbuiesc cu gandul ca bebe al meu este bolnav, mai ale ca el a fost un copil sanatos pana acum si probabil ca daca nu era canicula asta nu racea nici acum. Dar asta este, ne chinuim cu tratamentul, luam si noi antibiotic, antitermice, siropel de tuse, mai punem si cate un supozitor in fundic ptr ca nu prea scade temperatura, sosetute cu otet in picioare, ne chinuim si cu ceva smecta ptr diaree. E durere ca nu vrea sa ia nici o pastila, ma chinui sa i le bag pe gat, le scuipa, strange din gurita, plange mult si ma roaga sa nu ii mai dau ma-ma-ma-ma, de mi se rupe sufletul. Eu banuiesc vinovati si incisivii centrali de sus care il supara de 3 luni de zile de cand s-a umflat gingia si nu au rasarit nici acum.
La mare a fost super, Rares s-a comportat destul de bine, nu a vrut sa pape mancarica la borcanel asa ca dupe 3-4 zile cand am terimnat mancarica de acasa am papat mai mult tzitzi, iaurturi, fructe. Cel mai bine a tinut la racitor orezul cu mar copt care l-am facut dimineata inainte de plecare. In afara de hainute si mai groase si mai subtiri (de care am luat f f multe si nu am folosit decat maieuri si body-uri stil maieu) am avut cateva pastile ptr o eventuala raceala sau diaree (am plecat cu gandul ca nu are ce sa se intample, ca este sanatos si nu se va imbolnavi si asa a fost din fericire, iar daca era ceva ma duceam la spital la urgente cu el), cosmeticele necesare, olita nelipsita oriunde am pleca, scutecele care erau bune pe plaja (in loc de prosoape, absorb bine apa si sunt mai putin voluminoase), halat de baie care de asemenea a fost tare util ptr ca in el il duceam si il aduceam de pe plaja, jucarii ptr nisip, piscinuta la care nici nu s-a uitat asa ca am luat colac de care a fost mai incantat, ustensilele necesare ptr facut piureut de fructe, termoplonjon nou si vas ptr incalzit apa ptr cereale (care au inlocuit piureul de legume atunci cand s-a terminat), crema de plaja si umbrela de soare, bandana care a fost mai utila decat sapcuta ptr ca statea mai bine pe cap, ligheanul in care ii faceam baita in camera, uneori il tineam eu in brate si asa faceam impreuna baie. Cam asta este lista mea de la mare in mare.
Eu cand am intocmit lista am gandit-o asa: ce imi trebuie ptr baita, ptr curatat in gurita, nasuc, urechi, mancarica si ustensilele necesare, castronele, canita, lingurite, babetici, pastile ptr raceala, burtica, alergii (aici am luat ketof si peritol ptr orice eventualitate), lenjerie pat (nu plec nicaieri fara lenjeria mea), aparat foto, incarcatoare ptr telefon si acumulatori, , aparat tantari, ptr somnic: suzeta si ursuletul lui cu care doarme, respectiv hainute de somn, termometru, si nu in ultimul rand ustensile ptr spalat si dezinfectat baie plus camera de hotel (primul lucru pana am desfacut bagajul am luat eu totul la dezinfectat). Eee, hai ca asta e chiar lista completa. Sper sa foloseasca celor care vor pleca in curand in concediu.
Poate am timp si voi pune si eu ceva poze daca nu se trezeste barzaunul care doarme deja de 2 ore.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares  3-4 luni   4-5 luni   5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Ieri Adelina a mai facut 3 pasi singurica.
Cristina, pentru imunitate foarte bun este Urovaxom-ul, nu stiu daca merge si la copii asa mici, poti intreba dr. E ca si Bronhovaxom-ul pentru ap. respirator.
Vazut Narcisa si Mathias la Mc, tare scumpi...Mathias parca-i fetita, Narcisa dolofanica de-ti vine sa o musti.
Tasia, eu ii mai dau Adelinei mancare de la noi ca e tare pofticioasa, nu papa mult si oricum nu fac eu prea sarat plus ca are aproape 1 anisor. Uneori ii dau si eu paine goala ca tare ii place.
 Uneori ii dau si eu paine goala ca tare ii place.
Eloise, si Adelina are o perioada in care mananca tare prost, ne plimbam prin toata casa cu lingurita sa pape ceva, desi mie nu-mi prea place metoda asta...
Lexi, felicitari ca v-ati gandit la bb 2...va doresc sa rezolvati problema cu casa.
Lilina, sanatate lui Vlad! 
Tanima, bine ai revenit!  Sanatate lui Rares si asteptam poze de la mare.
 Sanatate lui Rares si asteptam poze de la mare.
 Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
 (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)      www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
(11.04.2002)      www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2 

alinamoro spune:
alinamoro spune:
 Gety, vazut Maria draguta si finuta cu palarioara! 
 Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
 (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos  (11.04.2002)      www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
(11.04.2002)      www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2 

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Gety, tare frumoasa e Maria cu palariuta! 
Alina, multumim  si eu sper sa rezolvam repede cu casa.
 si eu sper sa rezolvam repede cu casa.
 de
 de  www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Vauva spune:
Vauva spune:
 Salutare fetelor!
Eu nu am mai apucat sa scriu dar de citit v-am citit si am vizionat si pozele. Frumoase toate!
Lexi tine norii in RO sa fie putina vara si pe aici ! Cand am auzit de restaurant romanesc in Helsinki am si dat o cautare pe Google dar nu am gasit nimic din pacate
! Cand am auzit de restaurant romanesc in Helsinki am si dat o cautare pe Google dar nu am gasit nimic din pacate Chiar ma gandeam ce bun ar fii un restaurant romanesc aici.De fapt nici nu am auzit pe nici un roman sa stie de asa ceva
Chiar ma gandeam ce bun ar fii un restaurant romanesc aici.De fapt nici nu am auzit pe nici un roman sa stie de asa ceva .
.
Cristina imi pare tare rau de Vladutz al tau ii doresc multa, multa sanatate si sa fie printre cei 80% care se vindeca de la sine. Procentul este mare asa ca sunt sigura ca si el va fii cuprins acolo
Elosie drum bun la Budapesta si sa va simtiti bine! e f frumoasa Budapesta.
Roxanae nici eu nu i-am dat inca ficat Biancai, o sa incep curand dar cred ca o sa folosesc si proaspat si congelat. Apropo, cum trebuie preparat ficatul pt bebei? Eu peste i-am dat de toate felurile de la borcanas numai: peste alb, somon, pastrav, platica. Aaaa si ciorba de somon.
 Eu peste i-am dat de toate felurile de la borcanas numai: peste alb, somon, pastrav, platica. Aaaa si ciorba de somon. 
Bianca mananca 4 mese pe zi, dupa fiecare masa ea bea si lapte. Ii plac nemaipomenit de mult supele si ciorbele, le mananca cu mare pofta . Eu ii dau mancare si de la borcanas si facuta de mine , accepta ambele, la fel si fructele proaspete sau de la borcanas.
. Eu ii dau mancare si de la borcanas si facuta de mine , accepta ambele, la fel si fructele proaspete sau de la borcanas.
Sanatate multa piticilor bolnaviori !
!
Si eu de multe ori ma gandesc ca o imbolnavesc pe asta mica ca eu o supun unui regim de calire pe aici. O las cu maneca scurta pe vant, cu picioarele goale....
 pe aici. O las cu maneca scurta pe vant, cu picioarele goale....
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE