Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaGoji spune:
Ignatica - Cedax o sa ia Vladic, in doza mica, 0,6 ml/24h. Sper sa nu-i dau imunitatea peste cap. Vineri am programare la dr. de familie si mai vorbesc si cu ea despre imunitate, ce sa poate face.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Floricel - imi pare rau ca nu ati reusit sa scapati inca de infectia urinara. Ce zice dr., de ce nu trece odata? Sau poate ajunge in urina ceva microbi din afara? Lui Vladut cand i-am facut urocultura inainte de cistografie, i-a iesit iarasi ceva infectie, dar dupa aia dr. a hotarat sa ia pe sonda urina, ca sa fie sigur daca e infectie sau nu, si nu a avut infectie, desi cu o zi inainte, la recoltarea obisnuita ii iesise infectie. Intreaba dr ce-i mai bine de facut. Multa sanatate!
Poze
Doctorul zice sa-i mai dam 10 zile tratament, tot CEdax si noi. Prima tura de tratament cu Cedax a functionat, 10 zile, 2,5 ml/zi si i-a trecut. Doctorul a zis sa-i mai dau o luna dar numai 2ml pe zi ca sa nu-i mai reapara; in ultimele zile din luna respectiva de tratament preventiv am observat iarasi simptome d einfectie asa incat eram convinsa ca are chiar inainte de urocultura (ochii umflati dimineata si urina colorata si cu miros putin mai accentuat). Acum o sa facem inca 10 zile de Cedax, 5ml pe zi si apoi mergem iar la medic.
Nu cred ca e contaminata proba, pur si simplu are simptome si stiu ca este problema.
Azi am avut primul interviu cu prima bona care mi-a parut cat de cat demna de invitat acasa, dupa convorbirea telefonica. Ce sa va zic, am aerisit o ora dupa ce-a iesit din casa, m-am spalat pe maini la greu si am dezinfectat clanta de la usa! Sincer, am ramas socata cand am vazut-o, nu numai ca era "colorata" si din discutia pe care-am avut-o nici nu banuiam asa ceva, ci si dupa imbracaminte, mizeria de sub unghii, slapii murdari si multe alte cele. Sincer, nu cred ca o sa fiu in stare s-o las pe Roxana pe mana oricarei bone, vreodata...
Sa vedem, mai cautam....
Nopate buna la toata lumea

poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
lilina spune:
pupici
si floricici
pt. alexutza26, MamiLili, gonghy, flavia.ramona, roxanae, lexi, xandrutza, Gety, lullabay, CristinaGoji, Adriana Mica, alina morostes, sympa
dar si pt.celelalte mamici
noapte buna
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
MamiLili spune:
Daca doriti sa vizionati Narcisa si Mathias la McDonald's. Xandrutza, cand o sa-ti mearga netu' ti le trimit pe YM.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Daca sunt amatoare, acum pe National Geographic este un documentar despre Burj al Arab. Numai bine ca mi-am amintit sa pun poze in albumele tematice.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
tasia spune:
cristina sanatate multa lui Vladut
roxanae eu i-amdat ficat d ela 7 luni proaspat la casoleta.Iar peste i-am dat tot proaspat, somon si pastrav la gratar.
Fetelor voi le dati la bebei doar cele 3 mese pe zi? Eu ii dau lui Mario cele 3 mese, dar el vine mereu la noi cand ne vede ca mancam. Daca nu ii dau sa pape de la mine din farfurie face ca trenul in gara. Si papa foarte bine din tot ce mancam noi.Mancarea pasata nu prea ii mai face cu ochiul. Ma gandesc totusi ca nu e bine sa-i dau sapape de la noi pentru ca mancarea noastra are sare... desi mancam sanatos gratare, gril...
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
roxanae spune:
Multumesc mult pt. raspunsuri.
La pastrav ma gandisem si eu.As fi vrut sa o obisnuiesc cu borcanele pt. concediu.Dar gusta si daca insist incepe sa scuipe.
O NOAPTE BUNA!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Lili, acum am net, vad ca merge bine. Iti dau un bip mai tarziu, ca merg iar la dentist, si ne vedem pe messenger ![]()
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza! Va astept la
!
Tasia - multumesc. Vladic are 3 mese de mancare/zi plus inca 3 de lapte. Dar si el cand ne vede ca mancam imediat vine sa-i dam si lui. In astfel de cazuri eu ii dau o bucatica de paine si ne lasa in pace ![]()
Poze