Bucurii de sept-oct 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Floricel79, multumesc pentru sfaturi, acum trebuie sa las batista lui bebe acasa, ca nu pot sa iau aspiratorul.![]()
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
sympa spune:
Am revenit...
Multumim pentru urari...mai avem o luna si dam si noi de baut....va invitam la o felie de tort...si un pahar cu sampanie..Ce repede a trecut!!!Imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta ne pregateam de mutat..pe 15 august ne-am mutat si eu cu burta la gura si cutii de desfacut..numai bine-am terminat ca am si nascut!!Dar am avut cel mai frumos cadou de ziua mea...scumpul meu baietel.Sotul e nascut pe 21 oct.si Andrea pe 25 oct si chiar ziceam ca era fain sa fi fost ei doi in aceeasi zi si Teo cu mine!!Oricum sotul zice ca-i in dezavantaj ca trebuie sa cumpere 2 cadouri si sa bea si sa manace doar o data![]()
![]()
"La multi ani!!!si celorlate bucurii de 1...
Am plecat sa-i dau papica lui Teo...
O zi buna va doresc....
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
sympa spune:
Cristina...lasa ca depresia trece si uiti repede.Numai Vladut sa fie bine..O sa vezi tu ca e mai usor cu al doilea.E adevarat ca trebuie sa mai treaca ceva vreme!!Mai ales daca ai un bunic, o bunica, un vecin, vecina....e mult mai usor.Eu de-abia astept sa vina mama, pe 27 sept. sa-mi mai dea o pauza.sa stiu ca pot iesi si eu o jumatate de ora...si mai ales sa pot reincepe sa merg la gym.Din febr. mi-am facut abonament pe un an si n-am fost decat de cateva ori.Am si cautat sala care are si gradnitza...dar parca tot nu-mi vine sa-l las acolo cu necunoscuti si seara cand as putea sa-l las cu sotul sunt asa de obosita ca nu-mi mai arde de mers la sala.
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
xandrutza_76 spune:
Lili, asa cum a spus si Gety, de la 1 ianuarie 2007 alocatia copilului este de 200 RON, asta pana implineste copilul 2 ani; s-a luat aceasta masura pentru a ajuta si mamele care nu lucreaza, sa ia acele 2 milioane. Mamele care lucreaza iau in plus 600 RON, reprezentand indemnizatia.
Alexutza, felicitari pentru
si distractie placuta la munte!
Roxanae, eu ii dau Narcisei ficatel de pasare; am incercat si peste de vreo doua ori (pastrav), proaspat, i-a placut. Stiu ca se poate da peste alb, gen salau, stiuca, pastrav.
Sympa, ca bine zici, eu m-am cam lenevit, dar trebuie sa intru serios pe gimnastica, nu m-am ingrasat foarte tare dar simt lipsa miscarii...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Mirabela, felicitari pentru
!
Flavia, felicitari pentru progrese!
Adriana, foarte interesant jurnalul lui Dudu!
Alina, asa e, cand e de mers la stomatolog, nu trebuie neglijat caci apar probleme neplacute...
Lexi, 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Floricel - imi pare rau ca nu ati reusit sa scapati inca de infectia urinara. Ce zice dr., de ce nu trece odata? Sau poate ajunge in urina ceva microbi din afara? Lui Vladut cand i-am facut urocultura inainte de cistografie, i-a iesit iarasi ceva infectie, dar dupa aia dr. a hotarat sa ia pe sonda urina, ca sa fie sigur daca e infectie sau nu, si nu a avut infectie, desi cu o zi inainte, la recoltarea obisnuita ii iesise infectie. Intreaba dr ce-i mai bine de facut. Multa sanatate!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Ignatica spune:
Cristina ce antibiotic va lua Vladutz? O sa ii dea ca la David, o doza mica, de control?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
Sympa, uite, am baut apa minerala si mi-am imaginat ca e sampania data de tine.

La multe lunitze, bucuriilor nascute intr-o zi de 1. 

GETY spune:
Flavia, bine ai revenit! Ti-am vazut baietelul in vizita in Pufisori.
Ignatica spune:
Floricel poate e contaminata urocultura, cum ii iesea si lui David. Ar trebui sa treaca infectia cu tratamentul adecvat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David