Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

ntz,ntz,ntz nici asta,tot n-ai ghicit !!!!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora stai linistita ca trebuie sa o duc pe Andrada la camin deci tot trebuie sa ma trezesc de dimineata. Bine nu chiar la 6.00 cum e acum dar pe la 7-7.30 tot sunt in picioare.

Mai imi vin niste mirosuri : dimineata cand m-am trezit imi mirosea a cozonac iar acum stand cu nasul in hartii mi-a venit un miros de ciuperci, de bureti proaspeti culesi .

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Aoleu Criss da de ce bunatati zici tu acolo!!!

Eu deja am inceput sa-mi caut de lucru,nu gasesc nimic in ziar,dar absolut nimic!!Sunt f multi absolventi si probabil cam toata lumea ii prefera pe ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, nu te lasa! Mai cauta. E bine ca ai inceput de acum cautarile, nu se stie niciodata. Vezi ca sunt posturi si in internet pe ejob.ro si trebuie sa fie mai multe site-uri sigur.
mergeti in vizita tot la o fam. cu copii?

Laura, merci de info! 40 Ron e acceptabil. Unde ai fost? Acolo unde ziceai? Vis-a-vis de cab lui Poparlan?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, bafta, trebuie sa gasesti! Nu cunosti pe nimeni care sa lucreze pe la somaj? Aia de acolo afla de multe posturi inaintea altora. Eu daca mai aud ceva iti spun.
Criss, hai ca-mi faci si mie pofta! Bureti proaspeti...mama, ce bine sunaaa!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, nu am mai fost la ala de vis-a vis de Poparlan, ca era doctorul in cocneidu. Am fost la un cabinet la parterul blocului dintre blocul Anei si semiluna cu magazine de la Aurora, pe Petru Rares. Era o tanti dragutza, mi-a placut de ea asa ...

Dana bafta! Acum e perioada concediilor, nu prea se fac angajari, dar vine toamna in curand. Sunt sigura ca o sa gasesti ceva sa-ti placa si sa-ti convina.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Danaiti trebuie multa rabdare. Pana la uram trebuie sa gasesti ceva. puneti in alerta si cunostintele, relatiile. Cred ca ai mai mult succes asa.

Vroiam sa va intreb ce caruturi ati avut la copilasi?
Eu la Andrada am avut de la chicco. A ramas ca nou dupa un an de folosinta. Era fosrte bun dar l-am dat finutului meu care l-a facut varza. Acum ma tot uit dupa altul...

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Criss era bun ala, dar cum nu mai este...Eu am ceva de la Baby Care. Ar fi frumoase de la Chicco, Cam, dar depinde si ce gasesti si ce vrei, ca firme sunt multe.

Mei fetele, deja ma apuca dorul de Casandra. Sincer nu vreau sa ma gandesc prea mult ca voi fi plecata ca ma apuc acusica de bocit de nu ma mai opresc. Sunt curioasa cum ma voi simti.

Daca am cum sa intru la un net, am sa va mai scriu. Voi da eu mesaje me mobil dupa ce voi naste.

Mai am doar bagajele de facut

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss, Iuly, patuturi pt copii nu vreti? O sa am eu in curand 2 de vanzare. Ieftine si bune!.

O sa incerc sa culc shtrumphii impreuna in patul mare. Asa dorm acum la mama. Daca as scoate patuturile, ar ramane mult mai mult loc de joaca la ei in camera.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Criss eu cunostinte si relatii nu prea am,soacra-mea insa ar avea,dar nu vreau sa mai apelez la ea,vreau sa-mi caut singura fara nici un ajutor,imposibil sa nu reusesc pana la urma!
Si carutul meu e terminat,ca amandoi l-au folosit,poate te ajuta fetele cu copilasi mai mici!

Lora sa stii ca m-am gandit si eu sa merg acolo la somaj,insa nu cunosc pe nimeni,oricum am sa incerc!

Laura sper sa ai dreptate,musai treb sa caut ceva ca nu mai rezist acasa!Mai nasol e ca m-am ramolit de tot,simt ca nu mai stiu nimic si nu mai am incredere in mine deloc

Adriana stiu de siturile alea,am cont deschis acolo de mult timp,mai tot timpul le-am vizitat!!

Mergi la inceput