Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Iully felicitari! Sarcina usoara in continuare!
Ana drum bun! Ne gandim la tine!
Laura tare nasol cu maselele astea de minte! Am patit-o si eu acum cativa ani, cu toate una dupa alta, nici n-am stiut ca sunt cariate pana nu m-a apucat durerea de-mi venea sa mor, si nu trecea cu nici un calmant nimic. Asa ca le-am scos pe toate, vreo 2 parca. Mai nasol a fost la radiografie, cat m-am chinuit... l-am muscat si de mana pe tipul care mi-a facut-o, groaznic de cate ori s-a chinuit sa fixeze filmul ala, nu putea si pace! Da' nici n-a renuntat, nici chiar cand l-am muscat de mana, si-mi mai si tasneau lacrimile din cauza ca mi se facuse rau...bine ca n-ai facut radiografie! Te chinuiai degeaba, ca tot aia era in final!
Lora se vad pozele tale! Eu pe ale mele n-am reusit sa le fac publice inca, sper cat de curand!
Dana dai si tu un ardei umplut ! Nu de alta, da sa-i termini macar! De abia astept sa fac si eu, de abia am reusit o data sa fac de cand au aparut!
Adriana am vorbit cu mama, da' ce-ar putea sa faca ele doua, avand in vedere ca nu s-au vazut niciodata pana acum? Da o idee!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, stiu ca nu mai puteti veni la mare - glumeam si eu.

Cristina si cand te duci la scoala nu-ti cunosti colegii, da' te duci si apoi descoperi cate ai cu ei in comun - sau cum a fost cand ne-am intalnit noi de pe DC la mine; nu ne stiam decat din poze sau nici macar si uite ca ne-am inteles tare bine si ne vedem si mai departe.

DACA VREI NUMAI, puteti veni cu totii (tu, Stefan, mama ta) pe la noi (sau invers daca vrei), tot e vremea asta nasoala si pe afara nu prea putem iesi;

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bai nene, da' ce vremeee....adica nici caldurile alea nu erau bune, trebuia ploaie, da' parca nici asa...greu de multumit mai e rasa asta umana!!! Mai bine bem ceva!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Dana, ce faci? Trezirea!!! Numeri bani sau...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora trebuia ploaie atunci. Acum e cam tarziu...dar bine ca e racoare ca m-au terminat caldurile alea.
Am fost la medicul de familie si mi-a spus ca pot sa imi iau prenatal de la 7 luni si 10 - 11 zile adica la inceputul lui noiembrie. In octombrie imi iau ultimele 2 saptamani de concediu si restul lunii medical si deci de la sfarsitul lui septembrie nu ma mai duc la servici. Sper sa se potriveasca toate calculele ca doar gandul ca mai merg doar o luna in afara de asta ma mai impulsioneaza sa vin la servici.

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Criss, doar o luna...waw...cu cine mai beau eu cafeaua la prima oraaa???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Criss, deci vine vacanta! o sa poti sa stai mai mult cu Andrada. Fain!

Eu i-am dat Larei de lucru cu jocul ala magnetic, cu bilute magnetice si betisoare; e atat de preocupata ca pot sa dau si petrecere langa ea

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hello!

Cu maseaua e super! Nu ma mai doare nimic.
Adriana, mi-a luat 40 RON. Operatiunea a decurs asa: m-a pus pe scaun, a intrebat unde ma doare, s-a uitat in partea cu pricina, m-a ciocanit la maselele de langa sa se convinga ca stiu exact care ma doare. A vazut gauza in masea cat casa, a confirmat ca aia e, mi-a dat cu un sprey sa imi amorteasca putin gingia, mi-a bagat anestezic. Apoi m-a tinut de vorba vreo 3-4 minute pana mi-a amortit bine, a pus mana pe un soi de cleste... s-a opintit bine si in 10-15 secunde era afara maseaua mea. Si atat.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Vad ca sunteti vorbarete si ma bucur!La mine sotul e acasa sapt asta si nu prea am acces la calc ;ma invart de dimineata prin casa ca sunt atatea de facut

Nici azi n-am gatit,poate mai trz,stiti ce as manca,ca mi-e tare dor,o ciorba de fasole

De unde naiba sa numar bani,as vrea eu ,e nasol afara ca nu-mi vine sa fac nimic,da' nimic!

Cred ca dupa amiaza iesim intr-o vizita,ca se satura si ai mei numai in casa.Revin mai trz dupa ce-i adorm cu mai multe amanunte.

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Aha, deci nu numeri bani...pai atunci inseamna ca... hihihi

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput