Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Hai mai Adriana,daca se pot repara de ce sa nu o faci!!!Pe mine ma frapeaza ceea ce ti-a zis stomatologul

Iully sa fie sanatos ca nu mai conteaza altceva!!Chiar va doreati inca un baietel??Tu doi baieti,Ana doua fete,poate va incuscriti cumva pana la urma

Ce vreme nasoala ,poate ca maine nu ploua

O seara linistita!!!!!!!!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Salutare

Iully felicitari pt bb baietel. Sanatos sa fie si sarcina usoara in ontinuare.

Multumesc pt urari - cele primite deja.

Voi pleca joi dimineata, deci numai maine mai intru sa va scriu. Cei la care stau nu stiu daca au net.

Adriana am lasat-o la ai mei si doarme bine. Ziua o aduc sa mai stea cu noi. De joi, va sta numai la ai mei.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'seara!
Dana, scuze, cand ai dat buzz pe messenger, eram pe pereti in camera la copii, faceam stelutze .

eu mi-am scos maseaua. A iesit repede si usor. si mi-a scos-o fara nici o radiografie prealabila. Acum vad ca a trecut anestezia si nu ma doare. Deci e bine. Eu cu maselele de minte stiu asa: sunt in fundul gurii, intr-un loc unde nu ajunge mancarea de obicei. Adica nu prea folosesti maselele astea mai deloc la masticatie. Asta pe care am scos-o eu era si mai scurta decat celelalte, nici nu ajungea cea de jos sa "calce" pe ea. Mai e problema ca fiind in fundul gurii, in spatele ei nu ajungi cu nici un fel de periuta, oricat te-ai stradui. De asta sea duna acolo resturi de mancre si se cariaza f. repede. Sunt greu de tratat tot din cauza pozitiei lor in gura, care face f. dificil accesul cu freza si celelalte instrumente de stomatologie. Binenteles ca ideal e sa depistezi din timp cariile (nu sa descoperi cand deja nu mai ai jumate de masea, cum am patit eu) si sa le tratezi.

iuly felicitari! Sa va traiasca botzul mic, sa stea cuminte acolo la burtica, sa se faca mare . O sa fii o fericita, cu 3 barbati in casa sa te iubeasca si sa-ti faca pe plac

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Iully felicitari. Sa fie sanatos, o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara. Nasti normal sau cu cezariana? Unde ti-ai facut echo? La dr. Ionescu? Cu primul baietel ti-a spus ca o sa fie baietel? Te intreb ca sa vad daca sa am incredere in ce imi spune ca cu Andrada am patit-o: mi-au spus ca va fi baietel si nu prea a fost. Dar am fost la alti doctori. Cate saptamani ai?
Laura cum te simti? Te mai doare locul? E tare nasol cu maselele astea. Si mie mi s-a cariat acum una dar pana ajung la dr...
Ana iti spun de pe acum nastere usoara, sa ai un copil sanatos si frumos si sa va intoarceti cu bine acasa.
Dana ce mai face soacra? V-a trecut supararea? Eu am o soacra de nota 10 dar pe mine tot ma enerveaza . Bine ca vine doar o data pe an cam 3 saptamani. Ce ma fac cand no sa mai plece deloc????

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ana, maine pleci...si va intoarceti 2 in loc de una...ce emotionant! Ce surpriza o sa fie pentru Casandra!!! Drum bun si multa bafta! Nastere usoara, iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine! Sa ne spui exact cand o sa nasti!
Criss, si soacra-mea e de treaba, da' bine ca nu-i prea aproape Focsaniul...
Laura, ma faci sa rad...cica erai pe pereti...mai aveti mult? Cand terminati?
Dana, ce mai faci? Ai facut de mancare?
Adriana......vezi sa nu iau in serios propunerea...glumesc, bineinteles! Imagineaza-ti ce-ar insemna 2 prunci dupa tine in loc de unul...
O zi cat mai buna va doresc!
Apro-pos, ati vazut ce-i la mare???!!! Mamaaa!!! Bine c-am fost inainte de potop!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, cred ca pt. fete ar fi superb la mare - pt. mine - cred ca nu-i usor dintr-o data cu doi, asa ca veniti mai bine si voi
Si eu am auzit la radio de inundatii mari in Mangalia, Constanta, Eforie - naspa! ba calduri prea mari, ba inundatii

Laura ai platit pt. consult si scoatrerea maselii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, am vrea noi la mare, dar eu nu mai am decat vreo 7-8 zile de concediu si in sept. mergem o saptamana la Herculane.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,multumesc ff frumos pt urari!eu as fi vrut fetita ca mama si bunica vroiau fetita dar important e sa fie sanatos.Sotul e f incantat,a zis ca acum ca s-a obisnuit sa creasca un baiat i-ar fi fost greu sa o ia de la capat cu o fetita...oricum nu scapa,asta inseamna ca la un moment dat vom mai avea un copil,dc vrea Dumnezeu tot baiat,macar sa fiu soacra cu trei nurori
Criss,am 20 sapt,as vrea sa nasc normal dar avand in vedere ca am nascut cezariana de nevoie,dc a zis ca e putin probabil sa pot.
La cristian am facut 3d asa ca nu stiu cat de precisa e dna dc,mi-a dat poza cu... ca sa nu am indoieli,dar eu in octombrie merg la bucuresti la control cu baiatul si voi face si 3d pt confirmare.
va pupik si va doresc o zi frumoasa in ciuda vremii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna, buna.

Am crezut ca azi voi fi mai putin prinsa in treburi, dar se pare ca iar am de lucru pana termin. Bagaje, mai termin curatenia, mai am cate ceva de cumparat...deci diseara voi termina si eu.

Astept sa vina maicamea cu Casandra la noi. Azi a dormit pana la 8 - nu-mi vine sa cred.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Iully, ai grija, cunosc cazuri care au 4 BAIETI - probabil la fel au sperat ca va veni si-o fata, insa s-a incapatanat sa nu vina; si mai stiu si cazuri cu 4 FETE si 5.
Imp. e sa fie sanatos si sarcina sa decurga normal.

adriana

Mergi la inceput