Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, deja am trecut pe ciocolata...
Dana, ce ai de mancare?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Hai ma! Despicati si voi firul de par in patru . Vroiam sa spun ca stau aplecata peste birou la calculator si hartoage si ma doare spatele de mor .

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, gata, bre, se vad! F frumos! Bravo!

Criss sa stii ca ma gandesc la tine si te sustin de la distanta! Stiu cum e cu durerile de spate . Pe mine ma doare de la statul pe scaun fara sa fiu insarcinata. Mai ia-ti si tu niste concedii medicale daca vezi ca nu te simti bine. Nu are rost sa iti pui sanatatea si sarcina in pericol.

Dana filmele cu copii in balta le-a facut Diana cu cateva zile inainte de a ajunge noi. Au gasit un bidon de apa de ploaie cu capacul neinsurubat bine si l-au rasturnat, procurandu-si noroiul pe care l-ai vazut.

Pe mine ma doare o masea de minte de-mi vine sa urlu. N-am dormit o bucata de noapte de durere, de dimineata ma luat un piafen, un saridon si un agocalmin fiola si tot ma doare de nu mai pot. Si de la analgezice sunt ametita de cap, parca's o curca beata

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Nu stiu,dara asa de greu merge forumul la mine,ca ma ia nervii pana se deschide pagina

Criss chiar de ce nu-ti mai iei cate un concediu medical??Te-ai mai odihni si tu un pic...

Laura ce nasol cu maselele astea ,Vidan am auzit ca e bun pt durere de masele,intreaba farmacista.

Lora n-am nimic deosebit de mancare,ciorba de vita care e pe terminate si ardei umpluti care la fel sunt pe terminate,deci in curand treb sa gatesc

Adriana in poza aia(ca mi-am adus aminte) faceau nani pe bancheta din spate a masinii,eram la intoarcere acasa,ca am venit tot noaptea.

Ma duc sa culc copii,musai treb sa stau langa ei sa adoarma

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Dana, e vorba de o masea de minte din care s-a rupt o bucata si e descoperit nervul. Singura solutie e sa o scot. Am fost la tanti asta care are cabinet perete in perete cu serviciul meu si a zis sa ma duc la ala cu cabinet de vis-a vis de Poparlan, care face si operatii maxilo-faciale. Ca ea nu prea se baga la scos masele de minte, ca e mai greu. Acum vad ca m-a mai lasat un pic durerea.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Vai, Laura, nasoala durerea asta de masele...du-te neaparat ca te apuca atunci cand ti-e lumea mai draga...macar acum nu ai copiii acasa, profita sa ai grija si de tine! Cum merg lucrarile la camera lor?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura poate se mai poate face ceva si nu treb sa o scoti

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,am fost la ecograf si vom avea inca un baietel!Sotul e f fericit,la fel si eu!
Ana,drum bun si nastere usoara!

Mergi la inceput

Iully, bravo, felicitari! Sa-ti traiasca feciorii!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Iully! Felicitari!sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!vroiati tot baiat? sa fie partener de joaca pt. Cristian?

Pai, Lora, o luam pe Iustina cu noi la mare, ce zici

Laura si eu trebuie sa scot 2 masele de minte, ca-s cariate. Trebuie cica sa fac intai radiografie, asa ca am tot amanat-o. Sotul zice ca ma bine le repar, stomat. zice insa ca s-asa n-am nevoie de ele, n-are rost sa le plombez.

noapte buna
Adriana

Mergi la inceput