Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, cred ca ai emotii, o sa ii fie bine Casandrei si chiar cred ca o sa ii prinda bine statul la bunici, se mai invata sa se descurce fara tine. Eu cand am lasat-o odata la Iasi am inceput sa plang de cum am iesit din casa fara ea...si ei nici ca i-a pasat!
Criss, eu nici nu mai tin minte...primul carut a fost Baby Care parca...era imens, din ala cu roti mari... sau al doilea...oricum, al treile a fost unul sport, tip umbrela, no name...si tot bun a ramas...doar 3 a avut Iustina... Oricum, Chicco e firma serioasa, dar mie imi plac si alea de la Inglesina, (parca) care sunt pe la metro.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora 3 carute ???Ehee pai cred ca urmatorul va avea 4,nu ?

Ana lasa mai ca sta bine acolo unde e,doar sunt parintii tai,daca era pe la socrii era altceva!Eu te voi mai suna oricum,ca sa stim cand vom face galerie,nu-i asa fetele ?Vom tine pumnii ca totul sa mearga repede si sa va intoarceti repede si sanatoase acasa!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Ana, pai o sa tinem legatura prin Dana mai mult, ca sa nu te stresam toate cu telefoanele! Ca doar e fina-sa, nu?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76
Ca doar e fina-sa, nu?

Lora, mami de IUSTINA

ce frumos suna !!!

Mergi la inceput

Lora cat ai dat pe costumatia aia de la nunta(ultima,cu corset si fusta)??Cam cat te-a ajuns?Oare mi-ar sta si mie bine intr-o astfel de costumatie ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, te inteleg perfect si eu ma simt cam la fel; la mine nu e insa stres, ca pot sta si acasa linistita, insa mi-ar placea sa am si-o ocupatie.

Criss, noi avem un super carucior, insa la Viena; aici avem unul mic de la BabyCare unde sta copilul in fund; mai intreaba prin cunostinte poate gasesti unul convenabil.

Ana, drum bun, sedere fara probleme in Brasov; sa ne auzim cu bine.

Adriana

Mergi la inceput

Dana, 4 mil. 5 sute. Adica de ce crezi ca nu ti-ar sta bine??? Bineinteles ca ti-ar sta!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Nu stiu,trebuie sa incerc !!E cam mult,nush daca pot da atata,cert e ca treb sa-mi caut ceva

Mergi la inceput

Dana, asta era cea mai ieftina la White Lady. Poti incerca si la Mirandi, mai au rochii si acolo.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora lasa ca at cand va veni momentul,te mai intreb eu!

Ana n-ai terminat bagajele??Oricum drum bun maine si sper sa ne auzim cat mai curand !

Noi mai acus o 'taiem' din loc,astept doar sa vina edi acasa!

Mergi la inceput