Piatra Neamt, perla Moldovei (28)
Raspunsuri - Pagina 23

LoraG76 spune:
Ana, cred ca ai emotii, o sa ii fie bine Casandrei si chiar cred ca o sa ii prinda bine statul la bunici, se mai invata sa se descurce fara tine. Eu cand am lasat-o odata la Iasi am inceput sa plang de cum am iesit din casa fara ea...si ei nici ca i-a pasat!
Criss, eu nici nu mai tin minte...primul carut a fost Baby Care parca...era imens, din ala cu roti mari... sau al doilea...oricum, al treile a fost unul sport, tip umbrela, no name...si tot bun a ramas...doar 3 a avut Iustina... Oricum, Chicco e firma serioasa, dar mie imi plac si alea de la Inglesina, (parca) care sunt pe la metro.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora 3 carute ???Ehee pai cred ca urmatorul va avea 4,nu
?
Ana lasa mai ca sta bine acolo unde e,doar sunt parintii tai,daca era pe la socrii era altceva!Eu te voi mai suna oricum,ca sa stim cand vom face galerie,nu-i asa fetele
?Vom tine pumnii ca totul sa mearga repede si sa va intoarceti repede si sanatoase acasa!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

LoraG76 spune:
Ana, pai o sa tinem legatura prin Dana mai mult, ca sa nu te stresam toate cu telefoanele! Ca doar e fina-sa, nu?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Ca doar e fina-sa, nu?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora cat ai dat pe costumatia aia de la nunta(ultima,cu corset si fusta)??Cam cat te-a ajuns?Oare mi-ar sta si mie bine intr-o astfel de costumatie ??

Adriana_78 spune:
Dana, te inteleg perfect si eu ma simt cam la fel; la mine nu e insa stres, ca pot sta si acasa linistita, insa mi-ar placea sa am si-o ocupatie.
Criss, noi avem un super carucior, insa la Viena; aici avem unul mic de la BabyCare unde sta copilul in fund; mai intreaba prin cunostinte poate gasesti unul convenabil.
Ana, drum bun, sedere fara probleme in Brasov; sa ne auzim cu bine.
Adriana

LoraG76 spune:
Dana, 4 mil. 5 sute. Adica de ce crezi ca nu ti-ar sta bine??? Bineinteles ca ti-ar sta!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Nu stiu,trebuie sa incerc !!E cam mult,nush daca pot da atata,cert e ca treb sa-mi caut ceva

LoraG76 spune:
Dana, asta era cea mai ieftina la White Lady. Poti incerca si la Mirandi, mai au rochii si acolo.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora lasa ca at cand va veni momentul,te mai intreb eu!
Ana n-ai terminat bagajele??Oricum drum bun maine si sper sa ne auzim cat mai curand !
Noi mai acus o 'taiem' din loc,astept doar sa vina edi acasa!