Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, esti o dulce!
Abia asteptam si noi pozele cu a strumfilor camera! Vezi...asa faci un ban...poate te chemam si noi sa pictezi peretii copilutilor...si-apoi ti se duce vestea peste mari si tari si-ti deschizi o firma si castigi muuulti bani si-ti iei angajati si apoi va cumparati o casa maaare-mare si apoi mai faceti 2 copii c-o sa aveti si bani sa angajati bone si ...ce fain o sa fiee!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Da' sa nu uiti sa deschizi si-un restaurant cu loc de joaca pentru copii si sa nu ne uiti cand o sa ai bani si-o sa fii faimoasa!!!
A, si sa-ti cumperi si-o soacra de rezerva...cand te enerveaza asta o bagi la cutie si-o scoti pe cealalta!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, cred ca ai avut o premonitie cu soacra . A venit azi 2 ore la noi sa stea cu meseriashul care ne-a reparat in bucatarie si baie, ca noi a trebuit sa plecam la servici. L-am sunat pe Sebi sa intreb daca a terminat ala si a zis ca soacra'mea a comentat ca nu-i place ce-am facut, ca ce-i porcariile alea, ce-i cu culorile alea?!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Hahaha...pai daca n-ati facut si voi un calciu, ceva, ipsos, ceva...hihihi...bag-o la cutie, ti-am zis io!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora pijama, papuci de casa, umeras(pe care sa-si puna hainele la dulapior - unul, doua), cana/pahar pt apa/ceai. La capitotlul rechizite ea a zis ca va strange bani si le va cumpara la toti la fel, avand in vedere ca sunt grupa mica. Daca vor avea fiecare altceva va fi mai greu ca va vrea fiecare ce vede la celalalt. Oricum ea vroia sa se intalneasca intro zi cu toti parintii sa le spuna ce au nevoie, dar eu nu stiu daca voi ajunge si am vb dinainte. Azi ma gandeam sa merg sa-i cumpar un ghiozdanas mai micut din plus sa am in ce sa-i mai pun cate ceva.

Laura tu pune poze aici si-ti spunem noi daca e frumos sau nu...soacra sa mai astepte

Azi noapte am lasat-o pe Casandra la maicamea sa doarma fara noi. A adormit un pic mai greu, dar nu au fost probleme. Deci eu sunt multumita si oricum noaptea o va lua pana plec si apoi va sta si ziua. Ce dor imi va fi de ea cat voi fi plecata! Aseara sotul imi zice ca-i sinistru fara ea prin casa, pai eu ce sa mai zic...daca mai ziceam si eu ne apucam de plans Am iesit si noi la o bere si parca a fost mai altfel. Oricum pt mine a fost ca o gura de aer - am dormit si eu mai bine.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cred ca marea ei problema e ca ne-am apucat noi si am facut de capul nostru fara sa venim sa o intreba si sa-i cerem parerea. Ca parca tare ar conta parerea ei .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!

M-am invartit azi dimineata cu Adriana prin Darmanesti de-am ametit pana am gasit gradinita. Am vorbit cu o persoana care nu prea era in tema, gradinita fiind inchisa - si era si normal ca in august sunt toate inchise - nu stiu cum de nu mi-am dat eu seama de asta inainte de a pleca. Nu prea am timp, asa ca o las pe Adriana sa va povesteasca ce si cum.
V-am pupat!
Laura drum bun la strumfi!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Criss, ce faci, esti bine??? Nu-ti mai fa atatea griji, ca eu m-am ingrasat cu 30 de kg cat am fost insarcinata! Aveam o burta imensa, din luna a 2-a a inceput sa se cunoasca burta deja de parca aveam 4 luni. Si totul a fost bine, am nascut destul de usor, copilul ok, eu ok, am mai si slabit dupa...eu zic ca n-ai de ce sa te ingrijorezi! Doar medicul care mi-a facut o ecografie mai performanta in luna a 7-a s-a speriat de burta mea, ca era prea mare...si a ramas cu sperietura, ca totul a fost bine. Noi suntem moldovence sanatoase, dom'le, nu?! Nu ca astea genul atza...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mai Lora, pe langa moldoveanca tu mai esti si comica rau
Ia zi tu unde te-ai nascut, sa verificam daca esti get beget moldoveanca.

La gradi voi reveni, ca m-ar interesa s-o dau pe Lara macara 4 ore, in sept., ca at. se deschide.
Gradi e micuta, cu o curticica mica cu un tobogan si-o invarttitoare; au 4 grupe de vreo 25 de copii. Ce activ. au n-am prea aflat (in afara de lb. straine- engl., ital) a mai zis de calculator (asta nu prea ma incanta), in fine pers. cu care am vorbit nu stiu ce treaba avea ea in gradi. insa nu era mai deloc informata. In sept. o sa intreb daca mai au locuri si daca iau si mai mici, ca reg. e sa ia copii de la 3 ani in sus.

Criss, succes!! sa nu fie probleme!

Laura, stiu ca Yahoo a transferat direct pozele, ma gandeam ca merge si la alte firme, ai dreptate insa, de ce ar vrea sa-si piarda clinetii?
Las-o pe soacra sa vorbeasca, bine ca nu stati cu ea sau in acelasi bloc!

Adriana

Mergi la inceput

Get beget moldoveanca, sa traiti, deci sunt acasa!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput