Piatra Neamt, perla Moldovei (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, daca am mutat pozele pe flickr, le pot muta mai departe de aici pe suterfly sau cum se chema siteul ala unde ai pus tu acum pozele?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Eu va pup pe seara asta, voi lua pitica si sotul si cred ca vom parca la Gradina, la o bereeeeeeeeeeeee!!!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pofta buna, Dora!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey frate, da' am avut ceva de citit....dar m-am distrat de numai.

Laura drum bun pe maine si week placut. Sigur le va placea strumfilor camera asa frumoasa.

Lora tu numai de glume te tii? Treaba nu prea ai,nu? Te chem la mine ca ajutor - glumesc. Bineinteles ca nu ne-am suparat...glumim si noi.

Dana pai sapt viitoare plec la Brasov. Si vreau sa-mi pregatesc hainutele si sa mai las si casa curata Plus ca trebuie sa rearanjez hainele in dulapuri...

Ellinia inca nu stiu cum o s-o cheme. Am 2 nume, dar nu se stie care va fi cel final. Oricum Maria va fi al 2-lea nume, insa primul ramane de vazut...va spun ;la intoarcere ca am zis ca ma decid dupa ce am sa-i vad ochisorii

Criss ce fain....vreau si eu! Dar nu voi putea sa vin din pacate.

Eu nu stia ca exista limita de varsta la inot. Cel putin stiu ca la Vip fac cursuri si pt bb cu mamici, deci...Acum i-a apucat ca-s copii mici! Dar cand aveam eu 3 ani si a vrut maicamea sa ma dea la gimnastica(unde a fost bazarul) i-a zis ca sunt prea mare...deci s-a intors la 180 de grade situatia. Cine stie ce va mai urma

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

V-ati baut cafea, ceaiul, sucul - daca nu, dau eu una.

Cum v-ati trezit azi? Cu chef de munca sau fara?

Cristina, ne vedem la 9.

Laura, daca nu ne mai auzim, drum bun, vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ana, ma tin si io de glume, ce sa fac altceva...trece ziua mai usor...asa-s eu si nu ma pot abtine...nu's ce am... Am de lucru...ohohooooo..dac-ai sti!!! Dar printre picaturi, mai scriu si pe-aici...eu fac totul repede, in graba, stii..asa ca am timp, daca n-am inmi fac...hai ca te-am innebunit de cap deja de dimineata... Eu daca intr-o zi nu rad, ins. ca a trecut degeaba ziua...parerea mea!
Laura, plecati dupa-amiaza, nu? Cred ca deja nu mai ai rabdare... Drum bun si distractie placuta cu strumfii! Sa-i pupi din partea noastra!
Iully!!!! Pe unde umbli? Ce face Cristian? Dar burticuta?
Adriana, Cristina, sa aveti bafta cu gradinita!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora am obs eu ca esti asa. Mie imi placi de numai, ca altfel ar fi prea plictisitor pe aici. Eu reactionez mai greu...dar ma apuca si pe mine sa fac glume

Adriana sunt curioasa ce rezolvati la gradinita.

Noi am fost ieri sa o vedem pe matusa sotului-cea care va fi educatoarea Casandrei. Fiimea s-a inteles de minune cu ea si am mai stabilit ce sa-i mai iau si cum se procedeaza la ei. Inca nu stiu cat o voi lasa - daca am s-o las program intreg sau nu. Si nu stiu daca va dormi la amiaza acolo

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, la ce gradinita va merge Casandra? Spune-ne si noua ce are nevoie, ca eu, una, habar n-am ce sa-i cumpar. In afara de pijamale si papuci de casa daca o sa doarma acolo...presupun ca-i trebuie si ceva rechizite....culori...etc.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Eu sunt cam ingrijorata. Am fost ieri la dr. si mi-a spus ca uterul e dezvoltat normal pt 15 sapt de sarcina iar eu arat de 6 luni. Mi-a dat trimitere pe la gastroenterologie, interne ca ceva nu pare a fi in regula. Dar nu stiu ce. Ma duc sa fac o echo abdominala poate ajuta la ceva si dupa aceea sa vad incotro apuc...

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neata!
Adriana nu poti muta automat pozele de pe flickr pe shutterfly. Serviciul asta de mutat poze automat l-a facut yahoo-ul pt ca se inchide. Dar celelate site-uri sunt la concurenta, nu au nici un interes sa te ajute sa pleci de la ei. Iti poti face cont pe shutterfly si sa pui pozele de acum acolo. Si ramai cu cele pe care le ai pe flicker. Ce ati rezolvat la gradinita?

Am facut norisori aseara. Au iesit bestiali! Sunt asa de entuziasmata! O sa fie f. frumos in camera copiilor!
Abia astept sa ajungem la copii, ma uit al ceas din 3 in 3 minute si parca asa greu trece timpul

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput