Piatra Neamt, perla Moldovei (28)
Raspunsuri - Pagina 13
LoraG76 spune:
Unde-ati fugit??? Chiar toate???? Impreuna??? M-ati lasat singura...![]()
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Fetele, eu plec azi mai repede, asa ca va urez we placut, sa ne "auzim" sanatosi luni
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Eram pe pag. a treia.
Azi vine Dana, cred - poate se mai animeaza subiectul.
DIstractie placuta in weekend! Sper sa ne mai auzim printre picaturi.
Adriana si Lara
iully spune:
Buna,n-am mai reusit sa scriu in ultima vreme dar in mare suntem bine.
La mare a fost f bine,baiatul s-a distrat grozav si noi cat am putut pe langa el.Am stat doar 3 zile dar ne-a ajuns,nu cred ca mai rezistam...
Lora,Cristian e bine,creste si i-si manifesta din plin personalitatea,ce-mi cam termina rabdarea dar ma bucur ca e bine.
Burtica creste vazand cu ochii,am 19 sapt dar uterul meu e mai mereu contractat si m-a consemnat dc la pat o sapt.Mi-a dat si tratament de intretinere,sper sa fie totul bine.in rest,pot spune ca am dus-o mai bine cu Cristian...dar important e sa fim sanatosi amandoi.
Criss,sper sa fie totul bine!!
va pupik
lunna27 spune:

In sfarsit reusesc si eu sa intru,am ajuns vineri noaptea acasa,drumul parca a fost mai obositor la intoarcere
,am avut o groaza de bagaje,mai multe parca decat la dus
,deci am avut multe de asezat la loc.
Ma bucur ca sunteti bine,dar cam slaba miscarea in WE ![]()
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------
ana1980 spune:
Bine ai revenit Dana ! Deci ai foat o
de cum ai ajuns acasa. Pai in week nu prea mai intra nimeni ca e vremea frumoasa si pleaca toti pe unde pot.![]()
Iully chiar daca intri mai des, tot bine este.
la burtica.
Criss ai ceva noutati? Sper ca totul e bine, chiar daca burtica e mai mare un pic.
Ana
si
Casandra
crissandrada spune:
Buna dimineata si o saptamana cat mai placuta.
Da, se pare ca e bine. Din cate mi s-a spus placenta mea e asezata pe peretele din fata a uterului si impreuna cu lichidul imi imping burta in fata . La alte sarcini e in spate si se cunoaste mai greu. Asta mi-a spus dr asta va spun.Important e ca m-am mai linistit. Copilul e bine, e foarte jucaus, chiar daca eu nu-l simt deocamdata, inima ii bate cu putere si totul pare in regula.
Ieri au venit socri, a fost o zi destul de agitata si cred ca asa vor fi cam toate pana pleaca dar cel putin nu mai am grija mancarii si a Andradei in perioada asta.
Ana cand pleci la Brasov? Am uitat sa-ti multumesc de site.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png