Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY..in aceeasi categorie intru si eu...mai ales ca eu nu lucrez..am firma asa ca ma voi ocupa de ea cu bebe in brate...dar in cea mai mare parte a timpului o sa ma ocup de ..si de mine sa redevin ce-am fost odata..slaba si frumoasa..

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

hello
cred ca sunteti la nani toate!~!
noi ne-am obisnuit cu culcatul spre dimi si acuma am luat pauza de la un film (recomand "The Premonition") e super).
pussi multumesc de Pm.
adalia, ne-am hotarat la ABN AMRO BANK> ce parere ai despre aceasta banca? suma nu e mare e vb de 4000 euro. as avea nevoie urgenta de raspunsul tau pt ca dimi mergem sa depunem actele. dupa mai multe cautari am avut de ales intre Bancpost ( credit in franci elvetieni) si Abn (in euro).
fug sa va citesc din urma!!
maine dupa amiaza stam mai mult la discutii ca voi fi acasa toata ziua !!

noapte buna la burtici!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

BB,, imi cer scuze, dar abia acum am intrat pe DC. pt chestii urgente pe viitor, ma poti (puteti) contacta la lavinia.mihut@accentis.ro. mailul il verific toata ziua.

deci, ABN este ok ca si costuri, dar e multa birocratie si s/ar putea sa dureze si peste o saptamana aprobarea creditului. Cine te/a convins sa faci creditul la ei, mihai carare?

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

..fetelor astazi cine danseaza cu mine????..v-am trimis o melodie super ..special pentru voi..sper sa va placa..va astept la dans!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Nu stiu daca s-a mai discutat pe aici, daca da imi cer scuze

Cam cati bani credeti ca veti cheltuii cu aceasta sarcina ? Eu mi-am facut ceva calcule si sunt dastul de ingrijorata, ma va duce la peste 100.000.000 ROL. Iar in acesti bani nu intra nimic pentru bebe (hainute, carucior, etc) si numai tratament, ecografii si "spaga" la medic si asistente.

50.000.000 ROL voi plati numai pe clexanne care nu mai este compensat
25.000.000 ecografii (va trebuii sa fac o ecografie la fiecare 2 saptamani pana in luna a saptea, si saptamanal dupa luna a saptea)

25.000.000 spaga si alte alea....

La urma urmei ma intereseaza mai putin cum si de unde voi lua bani acestia, important este ca la sfarsitul celor 9 luni sa ma bucur de un bebe sanatos.

Voi cum stati cu finantele....?

Mergi la inceput

DANY..eu zic 10.000 euro....toata sarcina, analize, ecografii, spagi, cadouri, biblioteca mea cu carti,cursuri, gimnastica, masaje, creme, nastere, hainute si tot ce trebuie pentru bebe ....cred ca o voi lua pe urma lui BB ...un credit va rog si la mine!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by anacami

Adalia, asa este! un part-time ar fi ideal, eventual cateva zile da cateva nu...macar sa stai 8 ore (acum se poate si 6, numai sa fie conducerea de acord..), si sa nu stai peste program.

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

macar 8 ore? pai io stiam ca opt ore e programul de lucru, nu mai mult..mie imi place munca, sunt o persoana destul de activa, dar imi place sa pastrez echilibru intre liniste si galagie, intre activitate si repaus. am lucrat in banca, pana anul trecut dar nu stateam niciodata mai tarziu de 6..se poate considera ca am fost lenesa, dar nu imi pasa...acum, cand am propria mea firma, tot asa, mai mult de 6 nu stau..si nici nu am pretentia de la angajatii mei sa stea peste program.

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Nu stiu daca s-a mai discutat pe aici, daca da imi cer scuze

Cam cati bani credeti ca veti cheltuii cu aceasta sarcina ? Eu mi-am facut ceva calcule si sunt dastul de ingrijorata, ma va duce la peste 100.000.000 ROL. Iar in acesti bani nu intra nimic pentru bebe (hainute, carucior, etc) si numai tratament, ecografii si "spaga" la medic si asistente.

50.000.000 ROL voi plati numai pe clexanne care nu mai este compensat
25.000.000 ecografii (va trebuii sa fac o ecografie la fiecare 2 saptamani pana in luna a saptea, si saptamanal dupa luna a saptea)
25.000.000 spaga si alte alea....

Mi se pare exagerat calculul tau.
Nu toata lumea are nevoie de clexane, eu spre exemplu, pentru ca voi naste natural nu voi avea nevoie.
Echografiile se fac una pe luna in primele 7 luni si pe mine ma costa 500.000 lei/luna. Abia din luna a 7-a voi face la 2 saptamani echografii.
Atata timp cat merg sa fac echografiile la cabinet particular, atunci spaga si alea, alea.... dispar.

Geany 24+ Miruna Andra si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Rog fetele care se pricep sa puna pe prima pagina in dreptul meu un carucior roz, pentru ca voi avea o fetita.
Pana in prezent ne-am gandit la Miruna Andra, dar inca nu e batut in cuie numele.

Geany 24+ Miruna Andra si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Danny nu ma pricep prea bine, dar am citit ca acum se dau Clexane din nou gratuit. Uite aici un subiect despre asta. Poate iti e de ajutor.

Roxana eu nu dansez cu tine azi ca ma doare spatele.

Am facut si eu un calcul pana acum si numai ecografiile si analizele m-au costat 30 mil. Medicamentele si alte chestii nu le-am pus ca nu mai stiu.

25+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Geany felicitari pentru fetita

Maaaai, dar ce de fete , baietii nu prea se inghesuie la odiseea noastra.

25+ si baby Kara

Mergi la inceput