Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 8
adalia spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Buna dimineata,burtici!
Asta se poate numi intr-adevar o dimineata frumoasa,e racoare,nu se vede soarele,numai bine de facut cumparaturi si plimbari!!!
Stefania,la multi ani fericiti si o seara de pomina!!!Despre idee...e cam dificil,dar cred ca cel mai frumos cadou sunteti voi 2,asa ca...o panglica rosie pe tine, si gata!
Eu ma gandeam sa fac un album,asa...mai sentimental,pe mai multe capitole:noi prieteni,noi mutati impreuna,noi casatoriti,prima eco a lui BB,mami cu burtica...s.a.m.d.Ei,e doar o idee,mie mi se pare emotionanta...
iuli-ana,, super ideea ta..si noi am avut un album digital asa la nunta..poze cu mine singura, poze cu el singur, si poze cu noi impreuna..ni l-a facut un prieten cu poze scanate si l/a pus pe muzica si l/am difuzat in timpul nuntii, la masa...a fost super super..daca vreti mai multe detalii despre "creatiile acestui prieten, vedeti aici
adalia 24+
a happy mom-to-be
cristi07 spune:
Darleena, eu am un bebe baietel...
eu saptamana viitoare merg la eco morfofetala si sper sa nu se schimbe nimic (pana acum mi s-a spus de doua ori ca e baietel....)
Cristina
dany2007 spune:
[/quote]
Mi se pare exagerat calculul tau.
Nu toata lumea are nevoie de clexane, eu spre exemplu, pentru ca voi naste natural nu voi avea nevoie.
Echografiile se fac una pe luna in primele 7 luni si pe mine ma costa 500.000 lei/luna. Abia din luna a 7-a voi face la 2 saptamani echografii.
Atata timp cat merg sa fac echografiile la cabinet particular, atunci spaga si alea, alea.... dispar.
Geany 24+ Miruna Andra si
Alexandru Cristian 13.12.2002
[/quote]
Normal, calculul pe care l-am facut este strict pentru mine personal.
Clexanne il voi face pentru ca am sindromul antifosfolipidic incepand cu saptamana 28 (mai nou :) ), o singura fiola costa 253.000 ROL si trebuie facuta zilnic inclusiv dupa nastere o luna doua.
Avand acest sindrom, am un risc de avort spontan foarte ridicat iar pentru a vedea eventualele probleme drepuie sa fac ecografii 3d 0 dopler (cat mai des cu putinta - minim 2 pe luna ) - cea mai ieftina in Bucuresti costa 2.000.000 lei
Din acest motiv cheltuielile mele pot fi exagerate, eu sunt un caz special.
alfa_anca spune:
geany cred ca ai inteles-o gresit pe dany, clexane nu face pt ca nu va naste natural ci pt ca are o pb si fara acest tratament nu ar putea duce sarcina la capat. Si tot din cauza acestei pb tb sa faca ecografii mai des decat altele care au sarcina normala. Iar spaga si alte alea se refera la nastere si nu la ecografii.
Dany eu nu am facut nici un calcul si sincera sa fiu nici nu vreau sa fac vreun calcul ca altfel ajung si eu la vorba cuiva drag mie : "Dc ar fi sa calculez cat ma costa nevasta as ajunge la concluzia ca nu se merita!" Asa si eu, decat sa ajung la concluzia ca "nu se merita" mai bine nu mai fac nici un calcul, ca oricum nu ma intereseaza.
Anca 26+ Elena
poze
anacami spune:
Adalia, prin "macar sa stai 8 ore si nu mai mult" am vrut sa spun "macar sa nu stai mai mult de 8 ore, chiar daca in alte conditii ai fi facut-o".
Dupa ce m-am intors la serviciu (adica dupa vreo 7 luni) puteam legal sa stau 6 ore; m-a mutasem atunci intr-un alt departament, cu un nou sef care ma cunoastea destul de bine si stia ca sunt f. constincioasa si daca este nevoie se poate baza pe mine si pt. program prelungit. Am avut nevoie intr-o zi sa plec mai devreme (pt. vaccinul lui Sebastian) si am ramas perplexa cand m-a pus "sa fac foaie" . Puteam sa ma duc bine-merci la patronul firmei fara sa ii cer lui ceva, dar am zis sa fiu ..I-am spus ca, inafara faptului ca nu am cerut nimic in plus chiar daca am facut ore suplimentare destul de des, am dreptul la program redus. Cica "ori vii, ori nu vii"! este drept ca lucrez intr-un domeniu predominat de barbati (la vremea aceea eram chiar singura femeie pe partea tehnica din firma), dar totusi...Cred ca a vrut el sa se dea mare sef, dar m-a enervat cumplit ...Deci, se poate!
Intre timp (de un an) lucrez in alta parte, din fericire atmosfera si respectul fata de oameni sunt super..Cu siguranta voi putea sa merg doar 6 ore, fara nici un comentariu...Este drept ca ma bazez in continuare pe soacra-mea cu care ma inteleg f. bine si este o femeie "de milioane"
Dany, fiecare face cum vrea. Probabil ca se gandeste la cei 7 ani de acasa.. Totusi, in ziua de astazi nu te mai poti baza pe nimic, chiar daca stai tu 7 ani cu el, se poate schimba (Doamne-fereste) imediat datorita anturajului (alcool, droguri,...)-asta mai ales in adolescenta. Sper sa ne pazaesca Domnul si sa nu avem astfel de probleme..
Patutul nu mai stiu cat are, trebuie sa-l masor sa imi iau lenjerii. L-a cumparat sotul (am incercat sa-l intreb, dar nu raspunde la tel.), l-am gasit acasa cand am venit de la maternitate. Este f. zdravan, se poate regla pe inaltime o laterala (cand a fost mic la inaltime mica, cand a mai crescut i-am ridicat laterala respectiva sa nu sara afara din el..). Imi place ca are rotile, seara il trageam langa patul mare (am dormit in camera lui in primele saptamani) si il aveam tot timpul sub ochi, plus ca il alaptam uneori si prin somn (nu radeti, devenise un instinct- la cel mai mic scancet il ridicam ca teleghidata ..). In timpul zilei il lasam langa geam, chiar il puneam la soare pt. vit. D naturala (a avut un icter mai pronuntat in primele saptamani si avea nevoie de soare).
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
alfa_anca spune:
Cami tocmai pt ca mi s-a parut si mie f zdravan in poze de aceea te-am si intrebat si pt faptul ca vreau cu o laterala reglabila pe inaltime, mi se pare super si bineinteles ca vreau si cu rotile, desi sotul nu prea intelege de ce as avea nevoie, dar eu tot vreau. Mai astept vesti de la tine.
Anca 26+ Elena
poze
anacami spune:
Anca,
Cristina, bine ati venit; felicitari pt. baietel! Sa fiti sanatosi!
Geany, felicitari pt. fetita! cred ca asta iti doreai,nu? recunosc ca m-am bucurat ca voi avea pereche, mi-am dorit intotdeauna!
Calcul nu am facut pana acum, probabil ca nici nu voi face. Oricum, la cat de "mana-sparta" sunt cand vine vorba de copii, cu siguranta voi depasi orice estimare ar trebui sa fac chiar pt. cheltuielile care vor urma. Curios este ca pt. mine nu imi cumpar aproape nimic; daca ma duc in oras sa imi cumpar ceva, de cele mai multe ori (sub pretextul ca nu mi-am gasit) vin doar cu ceva pt. Sebastian.
darleena spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Dany eu nu am facut nici un calcul si sincera sa fiu nici nu vreau sa fac vreun calcul ca altfel ajung si eu la vorba cuiva drag mie : "Dc ar fi sa calculez cat ma costa nevasta as ajunge la concluzia ca nu se merita!" Asa si eu, decat sa ajung la concluzia ca "nu se merita" mai bine nu mai fac nici un calcul, ca oricum nu ma intereseaza.
Anca 26+ Elena
poze
ce tare !!!
25+ si baby Kara
anacami spune:
am vazut si variante de patut cu o laterala pliabila sau detasabila complet-nu stiu cum sa-i spun.Ideea este ca se poate alatura de patul mare (cum vrea Roxana) si este ca o continuare a lui..Bblusul are propriul spatiu, frica sa nu vii peste el dispare, plus ca ramane in picioare o laterala de protectie- deci nu are unde sa cada
ceva genul asta :
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2430313&cp=2255957.2273443.2255986.2256245 (vezi poza 2 de sub zoom)