Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 9
adalia spune:
quote:
Originally posted by anacami
Adalia, prin "macar sa stai 8 ore si nu mai mult" am vrut sa spun "macar sa nu stai mai mult de 8 ore, chiar daca in alte conditii ai fi facut-o".
Dupa ce m-am intors la serviciu (adica dupa vreo 7 luni) puteam legal sa stau 6 ore; m-a mutasem atunci intr-un alt departament, cu un nou sef care ma cunoastea destul de bine si stia ca sunt f. constincioasa si daca este nevoie se poate baza pe mine si pt. program prelungit. Am avut nevoie intr-o zi sa plec mai devreme (pt. vaccinul lui Sebastian) si am ramas perplexa cand m-a pus "sa fac foaie" . Puteam sa ma duc bine-merci la patronul firmei fara sa ii cer lui ceva, dar am zis sa fiu ..I-am spus ca, inafara faptului ca nu am cerut nimic in plus chiar daca am facut ore suplimentare destul de des, am dreptul la program redus. Cica "ori vii, ori nu vii"! este drept ca lucrez intr-un domeniu predominat de barbati (la vremea aceea eram chiar singura femeie pe partea tehnica din firma), dar totusi...Cred ca a vrut el sa se dea mare sef, dar m-a enervat cumplit ...Deci, se poate!
Intre timp (de un an) lucrez in alta parte, din fericire atmosfera si respectul fata de oameni sunt super..Cu siguranta voi putea sa merg doar 6 ore, fara nici un comentariu...Este drept ca ma bazez in continuare pe soacra-mea cu care ma inteleg f. bine si este o femeie "de milioane"
Dany, fiecare face cum vrea. Probabil ca se gandeste la cei 7 ani de acasa.. Totusi, in ziua de astazi nu te mai poti baza pe nimic, chiar daca stai tu 7 ani cu el, se poate schimba (Doamne-fereste) imediat datorita anturajului (alcool, droguri,...)-asta mai ales in adolescenta. Sper sa ne pazaesca Domnul si sa nu avem astfel de probleme..
Patutul nu mai stiu cat are, trebuie sa-l masor sa imi iau lenjerii. L-a cumparat sotul (am incercat sa-l intreb, dar nu raspunde la tel.), l-am gasit acasa cand am venit de la maternitate. Este f. zdravan, se poate regla pe inaltime o laterala (cand a fost mic la inaltime mica, cand a mai crescut i-am ridicat laterala respectiva sa nu sara afara din el..). Imi place ca are rotile, seara il trageam langa patul mare (am dormit in camera lui in primele saptamani) si il aveam tot timpul sub ochi, plus ca il alaptam uneori si prin somn (nu radeti, devenise un instinct- la cel mai mic scancet il ridicam ca teleghidata ..). In timpul zilei il lasam langa geam, chiar il puneam la soare pt. vit. D naturala (a avut un icter mai pronuntat in primele saptamani si avea nevoie de soare).
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
ce tupeu din partea fostului superior!!! eu nu stiu cum as fi reactionat sa imi fi spus mie asta!!
adalia 24+
a happy mom-to-be
anacami spune:
ma refer la asa ceva (am vazut poze f. frumoase si cu patut de lemn):
http://www.baby-crib.co.uk/whatis-baby-crib.php
adalia spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY..in aceeasi categorie intru si eu...mai ales ca eu nu lucrez..am firma asa ca ma voi ocupa de ea cu bebe in brate...dar in cea mai mare parte a timpului o sa ma ocup de ..si de mine sa redevin ce-am fost odata..slaba si frumoasa..
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
roxana,, in ce domeniu este firma ta? o conduci singura sau te ajuta si sotiorul? ma nevoie de sfaturi pentru ca firma mea depinde momentan destul de mult de mine si nu stiu ce solutie sa adopt, ca sa dispar complet, nu cred ca e o varianta buna!
adalia 24+
a happy mom-to-be
RGE spune:
ADALIA..sotul nu are cum sa ma ajute ca numai eu stiu ce-am facut acolo..el ma ajuta doar la cheltuieli....domeniul ..vanzari, intermedieri, etc..noroul meu ca unul dintre angajati este mama..ca altfel cred ca s-ar duce totul de rapa..am spioni
FETELOR LA MINIBLU SUNT SUPER REDUCERI DE 40-50%..PLUS CA ASTAZI DACA CUMPARATI DE 500 MII VA MAI ALEGETI CE VRETI DE INCA 500!!..eu am facut "plinul"
anacami spune:
daca vreti sa cititi un articol despre somnul bebelusilor (si sfaturi de "protectia muncii"), gasiti aici ceva interesant:
http://www.uchicagokidshospital.org/online-library/content=P02632
Roxana, am primit si eu un email. Ce ai cumparat? poate dau si eu "o fuga" ca am doua in drumul meu pana acasa..
RGE spune:
CAMI...pei i-am luat o pernuta in forma de iepuras, un cuier pt umerase in forma de iepuras, body-uri colorate, manusit pt manutze, din astea......dar vezi ca au o gramada..si pt Sebi aveau niste camasute din astea sport superbe ..eu zic sa tragi o fuga mi s-a parut super oferta..plus ca de ceilalti bani te lasa sa iei ce vrei si ai de unde alege..
anacami spune:
Roxana, am constatat ca Sebi are o tona de hainute de vara, pe unele de baia le-a purtat. De acum ar trebui sa-i fac garderoba de toamna-iarna, mai ales ca va merge si la gradinita (trebuie sa ma interesez de tinuta de acolo- ca daca doarme la pranz acolo am nevoie de anumite chestii care sa ramana acolo..).
Poate ochesc niste jucarii ceva, ca tot timpul zice "nu mai am niciuna"-desi calci pe ele de aglomeratie ce e in aceasta privinta..
Lenjerii de patut ai vazut? oare au reducerii si la cestea? (desi nu am masurile la el, daca nu si le mai aminteste sotul trebuie sa-l ansamblez intai )
slimatei spune:
quote:
Originally posted by adalia
iuli-ana,, super ideea ta..si noi am avut un album digital asa la nunta..poze cu mine singura, poze cu el singur, si poze cu noi impreuna..ni l-a facut un prieten cu poze scanate si l/a pus pe muzica si l/am difuzat in timpul nuntii, la masa...a fost super super..daca vreti mai multe detalii despre "creatiile acestui prieten, vedeti aici
adalia 24+
a happy mom-to-be
super! mi-a placut f. mult...multa fericire!
fetelor eu abia acum va citesc din urma imi cazuse netu'
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
adalia spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by adalia
iuli-ana,, super ideea ta..si noi am avut un album digital asa la nunta..poze cu mine singura, poze cu el singur, si poze cu noi impreuna..ni l-a facut un prieten cu poze scanate si l/a pus pe muzica si l/am difuzat in timpul nuntii, la masa...a fost super super..daca vreti mai multe detalii despre "creatiile acestui prieten, vedeti aici
adalia 24+
a happy mom-to-be
super! mi-a placut f. mult...multa fericire!
fetelor eu abia acum va citesc din urma imi cazuse netu'
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Stefania,, ma bucur ca ti-au placut videoclipurile..sa stii ca nu al nostru e pe youtube ci alte creatii mai recente...noi ne/am casatorit in 2004 si de atunci a evoluat tehnica :)
ANIVERSARE FAINA FAINA si multi ani fericiti sa va dea Domnul impreuna
adalia 24+
a happy mom-to-be
iuli-ana spune:
Adalia,super!!!Eu ma gandisem la varianta aceea pt ca e un el de alatorie in timp,o rememorare a vremurilor placute petrecute impreuna...Si ...parerea mea e ca nimic material nu se compara cu nostalgia amintirilor placute...Noi am fost prieteni 10 ani inainte de casatorie si am invatat f multe lucruri frumoase unul de la altul,asa ca merita sa ne amintim de fiecare lipa petrecuta impreuna!!!
Da' nu dati cu rosii in mine,ca eu sunt mai romantica din fire,deh,asa-s Pestii astia...
Stefania,sper ca vei gasi cea mai buna solutie,oricum veti avea o seara remarcabila!!!