Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Buna fetelor,
Stie cineva de cind putem cere concediu prenatal?
Exista un termen de la care....?

Dar concediu medical... cite zile maximum ne poate da doctorul?

Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va multumesc de urari...
Roxana ba bucur ca azi esti vesela in ciuda cosmarului...
am fost si mi-am luat analizele......maine merg la dr....dar pana maine....
am mai putine globule rosii(intre 4,20-5,40...si eu am 3.66)
si mai multe globule albe(4,00-10,00...si eu am 11,6)...diferenta nu e mare dar oricum rezultatele nu sunt incadrate in parametri...nu e nimic exagerat....se pare ca am o anemie..sau cine ar putea sa ma lamureasca?
am emoglobina si mai mica...(12,0-16,0....am 11,4)
glicemia scazuta la limita cea mai mica...

o fi grav? acum nu ma mai gandesc la nimic...mi-a trecut sarbatoreala...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by RGE

ADALIA..sotul nu are cum sa ma ajute ca numai eu stiu ce-am facut acolo..el ma ajuta doar la cheltuieli....domeniul ..vanzari, intermedieri, etc..noroul meu ca unul dintre angajati este mama..ca altfel cred ca s-ar duce totul de rapa..am spioni

FETELOR LA MINIBLU SUNT SUPER REDUCERI DE 40-50%..PLUS CA ASTAZI DACA CUMPARATI DE 500 MII VA MAI ALEGETI CE VRETI DE INCA 500!!..eu am facut "plinul"

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

ai un site, ceva..sa vedem si noi mai exact cu ce te ocupi

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

STEFANIA ce analize sunt alea...pei daca ma pune sa fac asa ceva si la cat mananc si cate kg am luat imi zice ca sunt anemica ii dau cu ceva in cap..termina cu prostiile stai linistita nu te mai ingrijora aiurea...
CAMI..au silenjerii de patut erau unele superbe cu animalute sau personaje de desesne animate..de jucarii nu-ti mai spun..asta unde am fost eu e destul de mare este la Favorit in Drumul Taberei..daca te ajuta cu ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Stefania, multi ani fericiti impreuna, sa va cresteti nepoteii in dragoste si armonie!

Roxana, si eu am unul mare (cel din Carrefour Feeria) si unul mediu- pe MIhai Bravu

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

roxana stii care a fost faza...a fost o perioada cand nu am putut sa mananc din cauza caldurii.. si am facut analizele tot atunci...si cred ca de asta au dat asa ..de in rest nu am avut niciodata probleme ...intotdeauna imi ieseau bune...chiar f. bune ca eu ii dau org.de toate nu poate sa ma dezamageasca, nu..mi-e teama ca iar o sa-mi dea acid folic , fier..si alte prostii de ale ei...nu mai vreau...si oricum o sa-mi zica ca rau nu are ce sa-mi faca daca nu am nevoie de ele...in schimb face, face.....

stefy & tot foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

Stefania, multi ani fericiti impreuna, sa va cresteti nepoteii in dragoste si armonie!

Roxana, si eu am unul mare (cel din Carrefour Feeria) si unul mediu- pe MIhai Bravu

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

multumesc, sa stii ca... chiar ma gandeam azi la nepotei...ii ziceam lui maica'mea la telefon ca vreau si eu nepoti de la fica'mea...

..pe cand pe cand?

stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by slimatei

va multumesc de urari...
Roxana ba bucur ca azi esti vesela in ciuda cosmarului...
am fost si mi-am luat analizele......maine merg la dr....dar pana maine....
am mai putine globule rosii(intre 4,20-5,40...si eu am 3.66)
si mai multe globule albe(4,00-10,00...si eu am 11,6)...diferenta nu e mare dar oricum rezultatele nu sunt incadrate in parametri...nu e nimic exagerat....se pare ca am o anemie..sau cine ar putea sa ma lamureasca?
am emoglobina si mai mica...(12,0-16,0....am 11,4)
glicemia scazuta la limita cea mai mica...

o fi grav? acum nu ma mai gandesc la nimic...mi-a trecut sarbatoreala...

stefy & tot foto

Stefania,, nu te ingrijora..si eu am hemoglobina sub limita, la fel si glicemia. pentru asta, iau suplimente de fier si mi s-a recomandat sa mananc mai mult dulce. partea nasoala e ca hemoglobina si glicemia sub limite dau stari de ameteala si palpitatii la inima...dar asta nu e nimic GRAV!! stai linistita..

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADALIA..nu nu am site..
STEFANIA stai linistita ...atata timp cat papi si iei in kg eu zic ca e super bine..nu te mai stresa te rog mi-ai promis
CAMI..ok..pei vezi poate reusesti sa treci pe acolo astazi..vroiam sa te intreb ceva..crezi ca se poate ca bebe sa se intoarca de acum sa faca "culbutza" sau cum se numeste??..eu cred ca este cu capul in jos si cu spatele la burtica..si noaptea in simt inauntru undeva si daca se misca imi atinge nervuri ceva la bazin nu ma pricep exact dar acolo il simt...

Mergi la inceput

am promis ca nu ma voi stresa..doar ca nu vreau fer.....nu vreau...nu mai pot iesi afara si mi-e si rau de la el imi da stari de...ce as putea manca care sa contina?

stefy & tot foto

Mergi la inceput