Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 11
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by adaliaquote:
Originally posted by slimatei
va multumesc de urari...
Roxana ba bucur ca azi esti vesela in ciuda cosmarului...
am fost si mi-am luat analizele......maine merg la dr....dar pana maine....
am mai putine globule rosii(intre 4,20-5,40...si eu am 3.66)
si mai multe globule albe(4,00-10,00...si eu am 11,6)...diferenta nu e mare dar oricum rezultatele nu sunt incadrate in parametri...nu e nimic exagerat....se pare ca am o anemie..sau cine ar putea sa ma lamureasca?
am emoglobina si mai mica...(12,0-16,0....am 11,4)
glicemia scazuta la limita cea mai mica...
o fi grav? acum nu ma mai gandesc la nimic...mi-a trecut sarbatoreala...
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Stefania,, nu te ingrijora..si eu am hemoglobina sub limita, la fel si glicemia. pentru asta, iau suplimente de fier si mi s-a recomandat sa mananc mai mult dulce. partea nasoala e ca hemoglobina si glicemia sub limite dau stari de ameteala si palpitatii la inima...dar asta nu e nimic GRAV!! stai linistita..
adalia 24+
a happy mom-to-be
oare asta sa fie explicatia ametelilor si palpitatiilor mele de la inima??? De aia abia astept eu sa imi fac analizele mai repede ca sa vad cum stau.
Anca 26+ Elena
poze
adalia spune:
quote:
am promis ca nu ma voi stresa..doar ca nu vreau fer.....nu vreau...nu mai pot iesi afara si mi-e si rau de la el imi da stari de...ce as putea manca care sa contina?
stefy & tot foto
Stefania,, pentru a evita senzatia de greata pe care o da fierul, solutia este sa il administrezi seara, la culcare...iar ca sa combati constipatia, iti cumperi sirop de coacaz negru sau de afine (care contin mult fier) si bei 3 linguri la un pahar cu apa. sau poti bea 1 ceai verde pe zi..si iesi garantat!!
adalia 24+
a happy mom-to-be
ellis spune:
quote:
Originally posted by Racaru
Buna fetelor,
Stie cineva de cind putem cere concediu prenatal?
Exista un termen de la care....?
Dar concediu medical... cite zile maximum ne poate da doctorul?
Merci mult
Valeria
de la 29-30 sapt se poate intra fara probleme in prenatal;
medicul de fam poate da 14 zile cm/ luna.
Ellis23+
adalia spune:
quote:
Originally posted by alfa_ancaquote:
Originally posted by adaliaquote:
va multumesc de urari...
Roxana ba bucur ca azi esti vesela in ciuda cosmarului...
am fost si mi-am luat analizele......maine merg la dr....dar pana maine....
am mai putine globule rosii(intre 4,20-5,40...si eu am 3.66)
si mai multe globule albe(4,00-10,00...si eu am 11,6)...diferenta nu e mare dar oricum rezultatele nu sunt incadrate in parametri...nu e nimic exagerat....se pare ca am o anemie..sau cine ar putea sa ma lamureasca?
am emoglobina si mai mica...(12,0-16,0....am 11,4)
glicemia scazuta la limita cea mai mica...
o fi grav? acum nu ma mai gandesc la nimic...mi-a trecut sarbatoreala...
stefy & tot foto
Stefania,, nu te ingrijora..si eu am hemoglobina sub limita, la fel si glicemia. pentru asta, iau suplimente de fier si mi s-a recomandat sa mananc mai mult dulce. partea nasoala e ca hemoglobina si glicemia sub limite dau stari de ameteala si palpitatii la inima...dar asta nu e nimic GRAV!! stai linistita..
adalia 24+
a happy mom-to-be
oare asta sa fie explicatia ametelilor si palpitatiilor mele de la inima??? De aia abia astept eu sa imi fac analizele mai repede ca sa vad cum stau.
Anca 26+ Elena
poze
se prea poate! dar am inteles ca nu e nimic grav, si nu afecteaza pe bebe. resursele de vitamine si multiminerale il alimenteaza intai pe el, si noi suntem cele care ramanem fara !
adalia 24+
a happy mom-to-be
ancadragoman spune:
Gata m-am intors de la dr,suntem bine,colul inchis si mai mergem pe 16 la ecografie.Trebuie sa fac pan at niste analize de sange si azi am mai facut o secretie.
Fetelor eu ma bag la somn ca ma cam doare capul
anca 25+
Maria
poze
RGE spune:
FELICITARI ANCUTZA!! SARCINA USOARA SI FARA PROBLEME IN CONTINUARE!!!
STEFANIA...PAPA carne, peste, oua, fasole, fructe uscate.
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Eu si bebe salutam toate burticile si pe ceilalti bebelasi...am venit si noi acasa, am mincat si acum ne-am apucat sa va citim...
Cami, deja banuiam eu ca poate chestia cu infasatul sa fie o idee invechita, fara fundament, dar acum, ca toate spuneti ca e o timpenie, fireste ca nu ma iau eu dupa maica-mea...si asa nu stie ea ce-o sa fac eu. Cami, de unde-mi iau si eu mingie din aia mare, cum o ai tu pe cea albastra, pt exercitii?
Pussi, o profa de-a noastra, sociolog de meserie, tipa la vreo 37-38 ani, deci nu batrina, ne spunea ca mama ar trebui sa stea acasa cu copilul macar pina la virsta de 2 ani...ca un copil pe care mama nu l-a lasat in favoarea serviciului creste mult mai sigur pe el, pe cind celalalt va avea probleme de afectivitate...si ca nu ne dam seama cit rau putem face copilului nostru daca il lasam cind e micut in grija altora si noi ne ducem la munca. Si eu ma gindesc ca va fi greu, dar momentan intentionez sa stau cu Lucas pina la 2 anisori, iar daca o sa pot sa si lucrez printre picaturi si sa-l iau cu mine ar fi foarte bine.
Stefania, ai resusit sa iei cadou?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Geany, felicitari pt fetia, sa fie sanatoasa!!!
Anca a, sunt de acord cu tine, ma bine sa nu fac nici un calcul, ca ma apuca durerile de cap, desi eu scap de spaga, pt ca unde nasc eu nu se da si nici nu se primeste asa ceva. S-ar putea ca nasterea propriu-zisa sa nu ma coste nimic. Dar, asa cum spunea cineva, numai pe analize, consultatii si ecografii am cheltuit pina acum 30 milioane.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
dany26 spune:
Mai fetelor eu chiar nu inteleg de unde spuneti ca ati cheltuit asa mult pana acum ca eu am facut un calcul si am cheltuit doar 15 mil (2 eco 3D , 1 eco intravaginal, analize sange la 8 sapt, TT, secretie col, si ce ii dau dr la fiecare consultatie 50 Ron)in plus ar mai fi Elevitul 1 cutie pe luna si cam atat pana acum....Oare voi ati facut mai multe analize...?!!!
De ex am vorbit azi cu o doamna care a nascut in Germania acum 3 ani si ceva si uaua acolo in fiecare luna ii luau sange din ureche sa vada daca e ok cu vitaminele etc....ecografie in fiecare luna....asa da....
RGE desi mi-e frica sa iau haine tot ma tenteaza vestea ta de azi cu Mini Blu si dau si eu o fuga la cel din Titulescu...!
23+ ANDREI
dany26 spune:
....de fapt 1 eco 3D unul 4D...
Ancadragoman felicitari pt colul inchis si bebelu sanatos!!!!!!!!
23+ ANDREI