Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami, tocmai citeam, cind Sebi spune ca nu mai are nici o jucarie vrea de fapt sa spuna ca nu mai are niciuna noua si interesanta pt el...

Stefania, chiar daca aseara ti-am urat deja aniversare fericita, repet urarea si va doresc sa fiti fericiti alaturi de bebe si sa ajungeti impreuna sa sarbatoriti peste ani si ani chiar 60 de ani de casnicie..

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, nu stiu ce sa spun! si bblusha mea a fost pana acum doar cu capul in jos, sper sa nu ii vina vreo idee sa se intoarca chiar la sfarsit - inainte de nastere! pana in ultimele saptamani se tot pot intoarce!!

Jasmin, am primit-o diun Germania, dar se gasesc si la noi in special in centrele de recuperare medicala si cele de educatie prenatala; nu stiu daca nu se gasesc si in mag. mari pt. copii (Miniblu, Mothercare, parca am vazut la Premaman)

uite aici:
http://www.activecenter.ro/proddetails.php?id=1

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Stefania, despre chestia cu globulele: acolo pe foaie ti se dau valorile normale, dar in sarcina se schimba situatia. Stai sa ma uit la analizele mele...da, leucocitele sunt mai numeroase decit normalul. Doctorita mea mi-a spus atunci cind am facut analizele ca o valoare crescuta e normala in sarcina, mi-a dat si explicatia, dar am uitat-o...scuze, nu le am cu chestiile medicale..eu retin doar ideea. S-ar putea si la limfocite sa ai niste valori scazute de data asta...la fel, se face legatura cu existenta unei sarcini.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu va pup dulce..mi-am luat peste ..mult si ma apuc de prajit
STEFANIA ITI UREZ DIN SUFLET O SEARA DE VIS ALATURI DE SOT!! LA MULTI ANI!!
..fetelor vorbim mai tarziu..va pup pe toate o dupa-amiaza placuta ..ca racoroasa este!!

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by slimatei

am promis ca nu ma voi stresa..doar ca nu vreau fer.....nu vreau...nu mai pot iesi afara si mi-e si rau de la el imi da stari de...ce as putea manca care sa contina?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Stefi, si eu am avut probl asta in sarcina trecuta si ca tine nu pot lua fierul ala prescris, din aceleasi motive. Eu nu i-am zis nimic la nenea dr, si am luat fier biologic (adica natural, nu din cel chimic). Daca mergi in Romania, ia-ti de acolo, se cheama exact asa. Intrebi la un plafar sau magazin de naturiste. Este si in Italia. E mai scump, dar merita. Nu vei avea probleme de la el, iti promit! Si in rest... nu-ti fa griji! In sarcina in general scade nr de globule rosii si cu asta creste cel de albe, e normal pana la un anumit moment. Trebuie luat fier, pentru ca altfel transporti prea putin oxigen si e rau pentru copil. Insa valoarea ta este putin sub limita, nu te speria. La mine a fost muuuult mai rau! Ia ce ti-am spus, eu nici nu i-am zis la dr, ca oricum nu am vrut fierul lui. La spital am fost fraiera si am luat, ca pierdusem fff mult sange la nastere si aveam o valoare de speriat. Mi-a provocat stari ffff rele, constipatie urata (va dati seama ce placut e dupa nastere, cusuta, nu ai voie sa presezi deloc si tu esti constipata de-ti iese sange din poponeata). De aia am si hemoroizi. Si tot rau ma simteam cu ametelile, aratam ca drogata. Am trecut pe fier biologic si in cateva zile m-am simtit excelent!

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Jasmine si Stefania voi cand v-ati facut analizele sangelui ultima oara?In ce sapt?Ca eu nu am mai facut din sapt 8....

23+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Stefania, iti doresc o aniversare de vis, o seara minunata alaturi de sotul tau, si sa aveti inca cel putin 70 de aniversari viitoare!

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Dany, si eu tot cam pe-atunci...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Dany, si eu tot cam pe-atunci...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

ahaaa...OK

23+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc mult sunteti tare dulci!

multumesc pt. urari si va multumesc pt sfaturi...imi sunt de folos si imi prind tare bine... si ma bucur ca v-am cunoscut...

dupa ce v-am scris am atipit un pic caci ma simteam molesita...si cu multe ganduri(nu negre..)si am zis ca poate imi mai revin un pic ...
cred ca si hormonii astia joaca rolul lor....ori pt. faptul ca stau si mereu singura...si in plus nu cred ca va vi o seara din care sa iasa scantei..cum as vrea eu...dar ce sa-i faci eu sunt odihnita ..omul meu muncit...cred ca mai bine nu-mi fac planuri caci s-ar putea sa vina asa de obosit si sa-mi dea peste cap si cina romantica asa ca mai bine incerc sa organizez ceva in timpul vacantei...m-am gandit eu bine( v-am spus ca sunt plina de ganduri...)atunci o fi mai linistit odihnit si plin de viata...(chef...)

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput