Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 13
slimatei spune:
quote:
Originally posted by dany26
Jasmine si Stefania voi cand v-ati facut analizele sangelui ultima oara?In ce sapt?Ca eu nu am mai facut din sapt 8....
23+ ANDREI
cam tot asa pe la 10 sapt..un pic cam mai tarziu..
dar acum dr. mi-a dat mult mai putine de facut...
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
DANY..eu zic 10.000 euro....toata sarcina, analize, ecografii, spagi, cadouri, biblioteca mea cu carti,cursuri, gimnastica, masaje, creme, nastere, hainute si tot ce trebuie pentru bebe ....cred ca o voi lua pe urma lui BB ...un credit va rog si la mine!!!!!!
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
la mine sigur cam atat.. daca pun si Fiv-urile!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Dany eu nu am facut nici un calcul si sincera sa fiu nici nu vreau sa fac vreun calcul ca altfel ajung si eu la vorba cuiva drag mie : "Dc ar fi sa calculez cat ma costa nevasta as ajunge la concluzia ca nu se merita!" Asa si eu, decat sa ajung la concluzia ca "nu se merita" mai bine nu mai fac nici un calcul, ca oricum nu ma intereseaza.
Anca 26+ Elena
poze
mi-a placut
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by RGE
DANY..eu zic 10.000 euro....toata sarcina, analize, ecografii, spagi, cadouri, biblioteca mea cu carti,cursuri, gimnastica, masaje, creme, nastere, hainute si tot ce trebuie pentru bebe ....cred ca o voi lua pe urma lui BB ...un credit va rog si la mine!!!!!!
la mine sigur cam atat.. daca pun si Fiv-urile!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
sa inteleg ca sunt norocosa din pct. asta de vedere...nu pot sa-i multumesc lui Doamne Doamne si sa sper ca totul va fi bine si deacum inainte....dar oricum pt. comoara noastra facem mii de sacrificii...e in natura noastra de a o face....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Gata m-am intors de la dr,suntem bine,colul inchis si mai mergem pe 16 la ecografie.Trebuie sa fac pan at niste analize de sange si azi am mai facut o secretie.
Fetelor eu ma bag la somn ca ma cam doare capul
anca 25+
Maria
poze
felicitariiiiiii la amandoua
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany26
Mai fetelor eu chiar nu inteleg de unde spuneti ca ati cheltuit asa mult pana acum ca eu am facut un calcul si am cheltuit doar 15 mil (2 eco 3D , 1 eco intravaginal, analize sange la 8 sapt, TT, secretie col, si ce ii dau dr la fiecare consultatie 50 Ron)in plus ar mai fi Elevitul 1 cutie pe luna si cam atat pana acum....Oare voi ati facut mai multe analize...?!!!
De ex am vorbit azi cu o doamna care a nascut in Germania acum 3 ani si ceva si uaua acolo in fiecare luna ii luau sange din ureche sa vada daca e ok cu vitaminele etc....ecografie in fiecare luna....asa da....
RGE desi mi-e frica sa iau haine tot ma tenteaza vestea ta de azi cu Mini Blu si dau si eu o fuga la cel din Titulescu...!
23+ ANDREI
eu zic sa te bucuri ca ai sarcina usoara! Eu am 18 ecografi pana in prezent ... din care vreo 7 D! banuiesc ca injectii nu faci deloc.. tratament de sutinere deloc!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
mihuta spune:
Buna seara,
azi am avut program de gatit, probabil pentru ca a fost mai racoare.Raportez ciorbita moldoveneasca de pui, pui balsamic, dovlecei pane cu sos de iaurt cu usturoi si tarta cu mure si afine. Daca va e pofta, va astept la masa !
Dany , am si eu o curiozitate, tie cum ti s-a diagnosticat sindromul antifosfolipidic ? Eu intentionez sa-mi pistonez doctorul sa-mi dea trimitere la Fundeni sa fac si eu analizele. Stiu ca e foarte rar si ca de obicei se diagnosticheaza dupa ce ai pierdut cateva sarcini, dar eu n-am sarcini de pierdut.
Pussi, la asta ma gandeam si eu, ca pe mine numai sa obtin sarcina m-a costat o caciula de bani, ce sa mai zic de analize ecografii teste si toate cele din sarcina.
Adalia, daca ai propria firma, inseamna ca ai si program propriu si poate si un spatiu in birou unde sa pui un patut sau un tarc, sa ai unde tine bebele cateva ore pe zi sau cand cand a vreo urgenta. La noi e ma simplu, ca de firma se ocupa numai sotul de cand am ramas eu [gavi] , eu ma duc doar cand e absolut necesar.
24s + Sophia
RGE spune:
..eu tocmai mi-am mai revenit putin dintr-o foarte mare criza de rinichi...m-am tavalit de durere ..Doamne sunt rupta ...nici nu va puteti imagina prin ce am trecut...
mihuta spune:
Imi pare tare rau, Roxana ! Nu poti face nimic sa amliorezi macar durerea ?
24s + Sophia
RGE spune:
..durerea am mai ameliorat-o putin..am baut tot ce am apucat, m-am bagat in apa ...a mai trecut adica acum e chiar suportabila ..am crezut ca mor ..problema acum e alta ca am dat afara tot...de cateva ore stau pe wc sunt transpirata nu mai pot...ma gandesc as putea lua un saprosan?