Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

nu stiu dar daca te-ai deranjat a stomac ,ai grija sa nu te deshidratezi. Bea lichide si refa elctrolitii din corp cu suc de fructe (preferabil natural, nu neaparat) cu o lingurita de sare.

ideea e ca deranjamentul e felul corpului de a scapa de toxine, asa ca atata timp cat nu te deshidratezi , lasa-l sa scoata tot ce are de scos.

Baga lichide la greu si ceva hrana solida, gen covrigi sau paine prajita.

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Roxana.....iti recomand
no spa cu scobutil......face bine la colica renela si nu-ti afecteaza sarcina!!!!!

SanATATE!
gill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Buna seara,

azi am avut program de gatit, probabil pentru ca a fost mai racoare.Raportez ciorbita moldoveneasca de pui, pui balsamic, dovlecei pane cu sos de iaurt cu usturoi si tarta cu mure si afine. Daca va e pofta, va astept la masa !

24s + Sophia

eu vin la
sunt un car de .. m-a sunat cea care-mi face gravibinonul si a zis ca vine la 5(17)... si acum e 6:52 si n-a venit! n-o mai suport Si mai trebuie sa fiu si draguta si zambareata cand vine..........

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxana, , imi pare tare rau ca suferi...eu as zice sa incerci cu ceaiuri, dar sa ai grija ce fel de ceai e, ca unele nu sunt recomandate in sarcina...intreaba la plafar. Zic si eu...

Pussi, Mihuta, eu n-am facut FIV, dar si eu am cheltuit o caruta de bani pe tratamente naturiste (si astea sunt scumpe, chiar daca am crede ca nu) pe care le-am luat amindoi timp de citeva luni inainte de sarcina, plus tot felul de analize...ca nu descopereau nimic...asa ca daca ma gindesc bine sunt mult mai mult de 30 milioane, desi lui Dany i se parea ciudat. Si inca am avut noroc cel putin pina acum ca nu am avut probleme in sarcina si n-a trebuit sa mai iau cine stie ce tratamente...dar ca si voi, daca ar fi trebuit sa fac FIV, nici un sacrificiu banesc nu mi s-ar fi parut prea mare pt un bebe al meu...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Roxana...din cate imi amintesc stiu ca ai spus ca ai niste pietricele la rinichi.......
si eu ma confrunt cu aceeasi problema......am calculi de 3 si 4mm pe ambii rinichi de natura fosfatica(fosfat de calciu..."pietre rare"..ce mai.....)
Am vrut sa scap de ele innainte de sarcina...m-am internet la Fundeni pt investigatii si dupa 3 zile...seful clinicii..mi-a spus"am cel mai bun medicament pt dvstr...medicamentul se numeiste nimic".....si m-a trimis acasa...a zis ca sunt prea mici pt a fi sparti cu ultrasunete...si nu exista tratament pt spargerea lor...decat lichide..si sa astept sa se elimine pe cale naturala....
In sarcina dr m-a avertizat ca e posibil sa fac o colica pt ca se mai dilata ureterele......si atuni cockteil cu no-spa, scobutil si papaverina injectabil...
Sper sa treci cu bine!
Sanatate multa
gill
25+ ..si Sarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GILL am luat 2 no-spa ca imi era frica de vreun blocaj..nu am incercat cu scobutil dar o sa incerc...multumesc frumos...ma duc sa-mi fac un ceai de menta..si nu mai fiti asa suparate ati vazut voi drac mort si rata innecata..va pup si va multumesc pt sprijin..incerc sa-mi revin acum ca nu cedez eu asa usor ..mai ales ca ma sustine si piticotu' meu

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Mihuta, as minca si eu din bunatatile pregatite de tine...ca tot vorbim de mincare, ma duc sa incer zacusca pe care mi-am cumparat-o in urma poftei pe care mi-ati facut-o ieri cu discutia despre zacusca...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Ma ajuta si pe mine cineva cu un carucior roz in listutza....pt Sara Ioana (eu ii spun Sarita iar tati ii spune Sari)
Multumesc frumos!
gill
25+ siSarita

Mergi la inceput

Stefania,......referitor la analize....valorile lor se modifica in sarcina.....e normal....
Cat despre fier..eu am avut hemoglobina 13.4 inainte de sarcina iar le 16 sapt aveam 10,6 pt ca am refuzat fierul(datorita efectelor)

Singurul pe care il tolerez e MALTOFER care il iau de nevoie....
Aveti grija de voi!
gill
25+ si Sarita

Mergi la inceput

Gill, imi pare rau, eu nu stiu sa fac modificari pe prima pagina, ca ti-as pune eu caruciorul...si vad ca nu mai e nimeni pe-aici...

Mama, ce de sarbatorite vom avea in luna august!!! Acum am vazut...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin22+ Lucas Daniel

Mergi la inceput