Mamici de noiembrie- decembrie (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Merci oricum Jasmin.....
Cred ca bebeii si mamicile fac nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare la burtici!
eram prin preajma si am modificat la gill. felicitari!

vine Luca Teodor
Roxana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooo !!!

Vin si eu acum ... azi am fost fff activa si printre altele, am fost la Milano, la shopping pt. mine . Sutiene, chilotei, bluzite ... caut pantaloni (lungi si bermude) da' nu am gasit nimic sa imi placa ...

Vad ca vorbiti de calcule ... si eu ma numar printre norocoasele care nu au cheltuit asa sume imense ... asta si pt. ca "politica" medicilor de aici este diversa ... adica nu se iau spagi, nu te cheama din 2 in 2 sapt. la control, ecografiile sunt 2D si nu de-alea complicate (la care eu nici nu tin sa le fac) ... si pt. ca am o sarcina fara probleme. Si ma duc in particular ...nu la stat. La nastere la fel, cheltuielile sunt minime ... pana si tampoanele, absorbentele ti le dau in spital ... pampers, schimburi pt. bb. Asta depinde de spital ... acolo unde merg eu e asa.

stefi - sa ne spui cum ai sarbatorit ...

Aaaa si ai uitat o sarbatorita ... pe Laura10, intre xela... si Karina.

Mai vorbim maine ... ma duc sa-mi intind picioarece ca nu mai pot de cat am colindat azi.

O seara placutaaaaaaa !!!! Pupiceeeeeee !!!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Buna seara,

azi am avut program de gatit, probabil pentru ca a fost mai racoare.Raportez ciorbita moldoveneasca de pui, pui balsamic, dovlecei pane cu sos de iaurt cu usturoi si tarta cu mure si afine. Daca va e pofta, va astept la masa !

Dany , am si eu o curiozitate, tie cum ti s-a diagnosticat sindromul antifosfolipidic ? Eu intentionez sa-mi pistonez doctorul sa-mi dea trimitere la Fundeni sa fac si eu analizele. Stiu ca e foarte rar si ca de obicei se diagnosticheaza dupa ce ai pierdut cateva sarcini, dar eu n-am sarcini de pierdut.

Pussi
, la asta ma gandeam si eu, ca pe mine numai sa obtin sarcina m-a costat o caciula de bani, ce sa mai zic de analize ecografii teste si toate cele din sarcina.

Adalia, daca ai propria firma, inseamna ca ai si program propriu si poate si un spatiu in birou unde sa pui un patut sau un tarc, sa ai unde tine bebele cateva ore pe zi sau cand cand a vreo urgenta. La noi e ma simplu, ca de firma se ocupa numai sotul de cand am ramas eu [gavi] , eu ma duc doar cand e absolut necesar.

24s + Sophia

mihuta, din pacate pt mine, firmulita mea e abia la inceput, din oct anul trecut si sunt eu, un agajat permanent si vreo 6 agenti de vanzari. ceea ce inseamna ca firma depinde inca mult prea mult de mine. si inca nu am un spatiu cu doua incaperi unde la o adica as putea pune tarcul..si chiar daca ar fi doua incaperi, suntem intr/un domeniu in care avem relatii cu clientii si nu cred ca ar da foarte bine sa se auda ceva scancete cand io povestesc cu clientii...sotul meu nu se implica deloc in firma, el are un job bun si ii este dedicat in intregime (din respect fata de angajator, nu cheltuie timpul de la slujba cu afacerea mea)

cumva cumva, o sa o scoatem noi la capat!

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..eu tocmai mi-am mai revenit putin dintr-o foarte mare criza de rinichi...m-am tavalit de durere ..Doamne sunt rupta ...nici nu va puteti imagina prin ce am trecut...

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

imi pare rau, roxana pt criza de rinici. stiu ca sunt super dureroase...si ca se aseamana cu durerile de nastere..deci, privind partea plina a paharului, tu stii ce te asteapta si ca poti sa treci cu bine peste ;)

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adalia

quote:
Originally posted by RGE

..eu tocmai mi-am mai revenit putin dintr-o foarte mare criza de rinichi...m-am tavalit de durere ..Doamne sunt rupta ...nici nu va puteti imagina prin ce am trecut...

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

imi pare rau, roxana pt criza de rinici. stiu ca sunt super dureroase...si ca se aseamana cu durerile de nastere..deci, privind partea plina a paharului, tu stii ce te asteapta si ca poti sa treci cu bine peste ;)

adalia 24+

a happy mom-to-be

acum am vazut ca am papat H de la rinichi. pe mine ma exaspereaza greselile de gramatica, dar de data asta mi-a scapat si mie una. Din graba, nu din nestiinta ;)

adalia 24+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Rge imi pare rau Stiu cum este! Am eliminat si eu 4 pietricele pe viu! Ar trebui sa te programezi la un urolog si sa-ti repeti urocultura!
jasminicilor ai perfecta dreptate... nu are importanta costul!
petro sa purtati hainutele noi cu placere
adalia oricum tu esti propiul sef si iti faci programul cu vrei.. in functie de programul lui BB!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adalia , pai ai doua variante : 1. bona, cu avantajul ca fiind propiul tau sef iti poti face programul in functie de bebe, 2. delegi o parte din responsabilitati angajatului permanent sau mai iei pe cineva.

Pussi , a venit tanti cu injectia ?

Jasmine , buna zacusca ? eu am terminat-o (devorat-o) pe a mea de sambata. Cu putin ajutor de la Raul (sotul).

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mihuta da! Si i-am zis ... c-o astept de 2 ore cu zambetul pe buze

Eu asa arsuri de stomac am seara... as mai manca ceva, dar nu stiu ce!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Buna seara,

Dany , am si eu o curiozitate, tie cum ti s-a diagnosticat sindromul antifosfolipidic ? Eu intentionez sa-mi pistonez doctorul sa-mi dea trimitere la Fundeni sa fac si eu analizele. Stiu ca e foarte rar si ca de obicei se diagnosticheaza dupa ce ai pierdut cateva sarcini, dar eu n-am sarcini de pierdut.

Pussi
, la asta ma gandeam si eu, ca pe mine numai sa obtin
24s + Sophia

Anul trecut pe 9 iunie am pierdut o sarcina in 8 luni de zile, doctorul meu ginecolog a banuit ca poate fi vorba despre acest sindrom si ma trimis la Fundeni, acolo mi-a fost descoperit intreadevar acest sindrom. Acum sunt insarcinata in 20 de saptamani si imi doresc din tot sufletul sa duc sarcina pana la capat.

Eu trecand prin ce am trecut recomand tuturor sa faca aceste analize.

Mergi la inceput