CLEXANNE
sTIU CA ACEST SUBIECT A FOST DISCUTAT MULT PE FORUM SI CA UNELE FETE AVEAU MARI DIFICULTATI IN ASI PROCURA ACEST TRATAMENT!dRAGI BURTICI ACUM ESTE DIN NOU GRATUIT DE 1 SAPTAMANA!SE PARE CA CEI CE SE OCUPAU DE LISTE AU REVENIT LA SENTIMENTE MAI BUNE SI LI S-A FCAUT MILA DE NOI!
va DORESC MULAT SANA TATE BBICI SANATOSI SI SA DEA DUMNEZEU SA TREACA MAI REPEDE PERIOADA ASTA DE ASTEPTARE CARE NE OMOARA!
v-AM PUPAT SI SPER CA INFORMATIA PE CARE V-AM DAT-O SA VA FIE DE AJUTOE!
29+
Raspunsuri
cristinamaria spune:
doxinu multumim pt informatie!!!
eu nu mai am de facut decat cateva saptamani insa ma bucur ca s-a facut in sfarsit ceva!!
cristina 37+
dianalaura spune:
multumim de informatie! Nu stii, tot de la Sensiblu? Ar fi super sa fie adevarat, vazand mesajul tau i-am telefonat unei colege de forum, din bucuresti, chowpersa, poate ai aflat de cazul ei, si i-am dat vestea cea buna. Sper sa fie adevarata si sa le tina naravul tot asa la cei cu lista!
diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
doxinu spune:
quote:
Originally posted by dianalaura
multumim de informatie! Nu stii, tot de la Sensiblu? Ar fi super sa fie adevarat, vazand mesajul tau i-am telefonat unei colege de forum, din bucuresti, chowpersa, poate ai aflat de cazul ei, si i-am dat vestea cea buna. Sper sa fie adevarata si sa le tina naravul tot asa la cei cu lista!
diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
Fetelor ete adevarat caci io le-am luat deja gratuit de 2 zile!Nici io nu stiam daca nu-mi spunea asistenta de la Fundeni Hemetologie ,care stia si nr. articolului cu care a aparut in Monitorul Oficial.Nu toate frmaciile insa au primit listele cu noile modificari caci io le-am gasit abia la a 2 a farmacie la care am intrebat!In curand vor avea toate listle!V-am pupat si multa sanatate pentru voi si bbici!
monalac spune:
oau!!!ce veste buna mi ai dat!!!in curand as mai vrea un copil si faptul ca aceste injectii nu mai erau pe lista de gratuitati ma facea sa renunt la visul meu...intr adevar,o veste nemaipomenita!!!
mrl_dumitriu spune:
Buna,fetelor.
Numele meu e Mirela si as dori si eu cateva inf.despre clexane,daca se poate.
In urma cu 11 zile am fost diagnosticata cu Deficit de factor v iar dr.mea mi-a recomandat acest medicament,pe care l-am inceput din ziua respectiva.Sunt in sap.35 si il fac zilnic in burtica,chiar si dupa nastere inca 6 sapt.
Voi spuneti ca se da gratuit?eu il cumpar de la farmacia Spit.Municipal,unde lucreaza dr.mea ginec.Cirstoiu Monica.E adevarat nu platesc integral,ci cu ajut.unor bonuri,zic eu,platesc 5 seringi si primesc 10.La asta va refereati cand spuneati ca se da gratuit?
Daca stiti mai multe va rog sa-mi raspundeti.
Multumesc frumos!Multa sanatate voua si bb-lor vostri!
eimotto spune:
Mrl-dumitru - inainte se dadea gratuit efectiv...in 2007 pana la sfarsitul lui aprilie nu a mai fost gratuit (adica l-am cumparat pe bani "grei" de la farmacie).
Poti suna la CASMB sa vezi daca este pe noile liste:
Apel gratuit TELVERDE: 0.800.800.951
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
irinabobe spune:
din cate stiu eu nu mai este. eu am pierdut 2 sarcini iar acum dupa ce raman insarcinata va trebui sa trec pe clexane. m-as bucura sa stiu ca il pot lua macar la jumatate de pret. mirela imi poti spune cum ai procedat tu de il iei la jumatate de pret de la municipal?
mrl_dumitriu spune:
Buna,Irina!
Tot ce pot sa-ti spun este ca in ziua in care am mers la control(de data aceea in spital si nu la clinica unde mergeam deobicei)si dr.a vazut analizele mi-a pus diagnosticul si mi-a spus ca treb.sa iau acest tratament,despre care nu stiam nimic.Atunci mi-a dat 4 cartonase pe care scrie clexane si mi-a zis sa merg la farmacie sa dau unul si sa platesc 5 doze si voi primi pt.10 zile.Deasemenea mi-a zis sa nu caut in alte farm.pt.ca nu-l voi gasi sau daca da e destul de scump iar Spit.are contract si suporta o parte din suma.Sincer nu stiu ce voi face pupa ce termin cele 40 de doze(conform celor 4 bonuri).N-am intrebat-o pe dr.,m-am multumit cu atat,deocamdata insa cred ca asa se procedeaza acolo pt.ca nu cred ca mi-ar fi facut vreun favor.E destul de putin cooperanta asa ca o las pe mai tarziu.
Mult succes si mai vorbim.