Mamici de noiembrie- decembrie (51)
Raspunsuri - Pagina 6
darleena spune:
Buna dimineata!
Ce bine ca e racoare azi ca nu mai suportam
BB exact asa s-a intamplat si la mine, am luat dintr-o data vreo 6-7 kile, si acum vad ca m-am oprit pe la 8. Stationez de ceva saptamani.
Stefania nu stiu ce sa-ti recomand. Depinde ce tip de relatie aveti, adica daca sunteti mai romantici sau mai practici.
Ma duc sa citesc din capitolul precedent ca sa vad de ce s-a bosumflat Adina asa ...ca sunt curioasa.
25+ si baby Kara
RGE spune:
ANCA bafta la dr!! sa vi cu vesti bune..
..eu raportez o noapte de cosmar ..fataiala de pe o parte pe alta pana a plecat tati cand m-am "prefacut " ca suntem cuminti ca sa plece linistit....el ne-a deschis geamul ca sa intre aer ca batea tare vantul si dupa ce a plecat ce mi-a venit m-am uitat printre jaluzele cum bate vantul si cand ce vad atata luna cu niste norisori , peisaj de cosmar ziceai ca e sfarsitul lumii...si dupa ce ca eram nedormita m-a luat o frica .colac peste pupaza au inceput masinile de pompieri sa treaca pe strada cu sirenele date drumul, apoi salvarea, apoi politia..groaznic!!....iepurele meu cand am si eu nevoie de el il doare sub coada ..in fine m-am zvarcolit eu de pe o parte pe alta pana s-a facut lumina ..si am atipit 10 minute ..timp in care l-am visat pe bunicul meu ca dormea dar nu in pat ci pe masa ..m-am speriat groaznic..cand m-am trezit am inceput sa ma rog sa treaca timpul si parca asteptam sa sune telefonul sa primesc vreo veste naspa...la 7 m-am dat jos din pat si m-am pus in canapea in sufragerie ma intrebam daca o fi cineva pe DC sa am cu cine vb si am adormit ..pana acum..sunt rupta, franta ...plus ca al meu bebe care imi dadea la coaste acum misca doar jos sub buric undeva inauntru si il simt in "dansa"..parca ar fi cu capul in jos si cu spatele la burtica ..nu stiu ce p[ozitie are dar e ciudata rau...
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
STEFANIA la ce cadou te referi..am citit aseara tot dar nu mai stiu nici cum ma cheama...este aniversarea voastra?
iuli-ana spune:
Buna dimineata,burtici!
Asta se poate numi intr-adevar o dimineata frumoasa,e racoare,nu se vede soarele,numai bine de facut cumparaturi si plimbari!!!
Stefania,la multi ani fericiti si o seara de pomina!!!Despre idee...e cam dificil,dar cred ca cel mai frumos cadou sunteti voi 2,asa ca...o panglica rosie pe tine, si gata!
Eu ma gandeam sa fac un album,asa...mai sentimental,pe mai multe capitole:noi prieteni,noi mutati impreuna,noi casatoriti,prima eco a lui BB,mami cu burtica...s.a.m.d.Ei,e doar o idee,mie mi se pare emotionanta...
bb_yasmi spune:
neata fetele!
am intrat scurt sa vad dc a apucat adalia sa imi raspunda!! vad ca nu a intrat ink!!
pupici noi fugim la banca!!
apropo azi dimi cand m-am cantarit aveam doar cu 8 kg in plus, iar seara inainte de culcare se fac 10!!
dupa masa revin cu poze!
ceauuuu
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
RGE spune:
STEFANIA LA MULTI ANI!!
..sincer eu as cumpara niste sfesnice din alea mari ca-n povesti pe o fata de masa rosie..o muzica relaxanta sau chiar melodia voastra de suflet..hmm....ce faci de mancare chiar nu mai conteaza....ar merge un tort micutz, ...niste lenjerie intima sau o rochita din asta cu multa danteluta, rosie cu fundici multe si transparenta sa se vada Stefania mica
RGE spune:
SEXXY MAMMA..succes!! ,pei atunci ai luat 8 nu 10kg!!
RGE spune:
STEFANIA..si neaparat ceva de baut rece ...eu zic ca sampania e cea mai potrivita cu doua cupe frumoase eventuale cele de la nunta daca le mai aveti eu nu le mai am
dany2007 spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca se mai discuta pe aici despre timpul in care com ramane acasa cu bebeii, si mi-e mi se pare o eternitate 2 ani, dar voi ramane de dragul bebeului. Am insa o prietena care va trebuii sa nasca pe la jumatatea lunii septembrie si este foarte hotarata sa ramana acasa nu 2 ani si 7 ani pt ai asigura o educatie corespunzatoare.
Dana 20+