Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Statul roman a oferit ani de zile burse de studiu (plus cazare, masa, cheltuieli medicale) unor studenti din diverse tari africane, din Chile si nu mai stiu de pe unde.
Statul roman ofera minoratilor nationale curusri in limba materna, ziare, emisiuni tv, teatre...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona (stii ca-mi esti tare draga si deci nu vreau sa ma cert cu tine ), eu ma refeream chiar la ilegali, nu la studenti, ca aia au statut legal si aici si in Ro. La fel ca si minoritatile nationale care mai sint si cetateni ai tarii respective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu pe bune ca nu ma cert cu nimeni, imi dau cu parerea. Ce ziceam eu e si mai "grav". Deci statul roman a platit scolarizare si practic toate cheltuielile pentru niste studenti straini, care apoi au plecat inapoi la ei acasa sau in alte tari. Deci nici iarba n-o taiau, nici curatenie in case nu faceau... nimic! Noi am platit pentru asta si nu am auzit vreun cetatean scandalizat.
Cu minoritatile am vrut sa evidentiez ca statul roman incurajeaza pastrarea identitatii lor culturale, chiar daca scoate niste bani din buzunarele contribuabililor pe chestia asta. Nea Costica poate sa fie nervos ca el nu intelege nimic daca merge la Teatrul de Stat German. Nea Fritz are avantajul ca merge si la Teatrul Popular (mai sint vreunele cu numele asta?) si pricepe si ce se intimpla pe acolo!
Lasa-i mai sa traiasca si ei, ca sint amariti! Ai vazut ca oamenii traiesc sub pragul de saracie in Mexic? Vorba lui Andrada, stau si ei cite 14 intr-o camera si muncesc pe doi lei ca sa poata sa trimita cite o biata suta la familia lor. Si vine nea caisa de Lou Dobbs, suparat ca nu stiu engleza sau mai stiu eu ce probleme sint. Pai cu cine sa vorbeasca si ei, cu lawn mower-ul?
Vorba lui Anuta mea, hai "pupu" si gata. Ca ne certam degeaba. Astia din Congres s-au gindit ca "status quo" e mai bun decit sa rezolve problema asta intr-un fel. Si noi ne infierbintam aici!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Dar ce spun ei, ilegalii, cum ca vor conduce tara asta, ca ei sint o natie tinara, care se inmulteste continuu, pe cind US sint "white aging America", si altele de felul asta, chiar nu va ridica nici un semn de intrebare?

Dar vorba ta: pupu si nani, ca-i mai sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu nu i-am auzit pe ei spunind asta dar stiu ca Timothy McVeigh avea aceeasi scuza,
A

PS: Simina de ce e important ptr tine ( si ptr Mcveigh, Hitler, etc) ca rasa caucaziana sa fie majoritara?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ei , pe chestia asta ca se inmultesc ...sint si eu geloasa:)))))))) Prea de tot la ei ploua din an in an si eu nu reusesc sa fac si eu un legal mic:))))))
Va pup si eu fetele si va doresc noapte buna
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fetele e ploaie de meteoriti!!!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Eu nu i-am auzit pe ei spunind asta dar stiu ca Timothy McVeigh avea aceeasi scuza,
A

PS: Simina de ce e important ptr tine ( si ptr Mcveigh, Hitler, etc) ca rasa caucaziana sa fie majoritara?

God, dar cine a zis de rasa cauzaziana? Nu vezi citi asiatici sint? Si vor fi si mai multi. Dar macar ei nu bat cu pumnul in masa si nu ameninta restul populatiei. Si macar sint mai muncitori si ami cinstiti. Stii cum arata aici orasele numai cu asiatici?! Lux, asa arata. Stiu pentru ca ne-am plimbat mult prin zonele din jurul nostru si nu ne-a venit sa credem ce frumusete de orasele am vazut, iar locuitorii erau aproape exclusiv asiatici. Alea cu hispanici nu mai zicem, ca stiu cu totii: gangs, drugs, etc.

Nu mai aruncati in fatza asa-zisul "rasism", ca nu merge la mine. Sint dintre ultimele persoane din lume care pot fi acuzate de rasism. Dar cu lucrurile/actiunile/persoanele ilegale nu pot sa fiu de acord si nu voi fi niciodata de acord. Atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Siminaf
Stii cum arata aici orasele numai cu asiatici?! Lux, asa arata.

inseamna ca le prieste aerul californian, ca aici arata cumplit.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

fetelor,
am nevoie de sugestii pt treducerea urmatoarelor cuvinte: produse considerate "regulated articles"
nu gasesc expresia corecta care sa reflecte statutul acestor produse.

edit: inca una: "Determination of Nonregulated Status for..."

mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Regulates Articles poate fii tradus ca "articole reglementate (sistematizate)" .
Determination of Nonregulated Status for poti traduce "Determinarea Statutului Nereglementat/Nesistematizat pentru..."

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput