Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si cu intalneala/chat uiala cum a ramas???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ceva funny, click play:
http://entertainment.webshots.com/video/3022707500036613635uTmjfm
E o inregistrare veche pe care am reusit s-o recuperez de pe un comp vechi, am filmat cu aparatul de fotografiat, a stat mult pe creanga aia, s-a tot jucat dandu-se peste cap dar n-am prins tot ca mi-am dat seama tarziu ca sunt o cartela cu storage mic care avea si niste poze pe ea si astfel mi-a mancat din timpul de inregistrare:))

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Siminaf
Stii cum arata aici orasele numai cu asiatici?! Lux, asa arata.

inseamna ca le prieste aerul californian, ca aici arata cumplit.

Ha ha ha ce scumpa ai fost cu chestia asta conchita. Pot sa spun orice despre cei in discutie dar nu CURATENIE!!!!! Nici in gluma sa nu spuneti pentru ca faceti o gluma proasta. Astora de aici nu le place deloc nici in case si nici la igiena personala nu tin.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Te referi la asiatici? Promit sa fac poze in orasele de care vorbeam si apoi poti cauta sa vezi ca au populatie aproape exclusiv asiatica.

Evident ca nu ma refeream la cei din China Town de nu-stiu-unde, ca acolo probabil ca se aciueaza amaritii si mafiotii.

Vorbind de curatenie, nu ai specificat, deci pot interpreta ca te refereai la hispanici. Crede-ma ca nu vri sa stii ce jeg e in casele lor. Eu am ramas socata cind am vazut. Si miroase ca in casele conationalilor nostri cu multe salbe la git. Ma refer strict la cei murdari. Ca sint si din ceilalti, curati si pusi la punct, dar mult mai putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Nu, nu vorbeam de hispanici , nu am apucat insa sa ajung in nici o casa . Vorbesc de asiatici de fpat nu pot sa-i bag pe toti in aceeasi oala nu vb de japonezi sau filipinezi.Vb de altii ..carora aici in NY , chiar nu au nimic in comun cu , CURATENIA!!!
De fapt sint mai multi care nu suporta apa si sapunul si detergentul si tot ce e de curatat, dar ce pot eu sa fac ? Tre sa ma invat nu? Ca sa nu va mai spun ca eu stau intr-un cartier Jackson Heights , cine a auzit stie cine sta aici in proportie de 99% si crede-ma ca ma gindesc cu groaza in perioada cind voi fi gravida. Dar am norocul ca sint si oameni care sint curati in general europenii , asta e.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Este cineva in Jacksonville, FL?

Am aflat ca boyfriendu' meu virtual va avea un concert acolo in ianuarie...asa ca voi trece pe acolo si vroiam sugestii pentru hotel...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by CrisaS

Nu, nu vorbeam de hispanici , nu am apucat insa sa ajung in nici o casa . Vorbesc de asiatici de fpat nu pot sa-i bag pe toti in aceeasi oala nu vb de japonezi sau filipinezi.Vb de altii ..carora aici in NY , chiar nu au nimic in comun cu , CURATENIA!!!
De fapt sint mai multi care nu suporta apa si sapunul si detergentul si tot ce e de curatat, dar ce pot eu sa fac ? Tre sa ma invat nu? Ca sa nu va mai spun ca eu stau intr-un cartier Jackson Heights , cine a auzit stie cine sta aici in proportie de 99% si crede-ma ca ma gindesc cu groaza in perioada cind voi fi gravida. Dar am norocul ca sint si oameni care sint curati in general europenii , asta e.
Crisa

Crisa, tu stai aproape de magazinul asiatic unde cumparam carne. Ca tot aveai subiectul asta. Am uitat cum se numeste, e pe partea hispanica a statiei de la 74 St. La Jackson Diner mincam mereu mincare indiana si mai mergeam la La Portena pe 37 Ave. pentru steak argentinian!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mincarea indiana in Jackson Heights e totala...si epilatul cu "atza"...astea sint excursiile mele in zona

Anamaria

Mergi la inceput

Crisa, am cautat pe internet. Magazinul se numeste Pacific Supermarket Incorporated, adresa este 7501 Broadway.
Daca zici ca esti gravida o sa-ti miroase dubios. Imediat la intrare au tot soiul de pesti...
Dar au carne buna, gasesti intotdeauna si rata, iepure, chestii din astea mai exotice. Cind mergeam eu acolo luam niste oase mari de vita. O pumga mare costa fabuloasa suma de un dolar.
Sint multe asemenea magazine, mie asta imi era la indemina (din cauza restaurantului indian care e in apropiere, pe 74 St. - my favorite ever!)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ocebine

Mincarea indiana in Jackson Heights e totala...si epilatul cu "atza"...astea sint excursiile mele in zona

Anamaria

Si eu gasisem o rusoaica, imi facea sprincenele cu ata ca nimeni alta! Dar aia e in Forest Hills.
Tu unde maninci in Jackson Heights? Dar la La Portena ai fost? Cinta mereu Gardel si poti cumpara chimichurri pentru acasa.

Mergi la inceput