Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

N-am fost la La Portena...Noi mergem la Jackson Diner pe 74 (dupa coltu' cu Roosevelt...mergeam undeva in Sunnyside dar s-a inchis (Empire of India)...

La Pacific am mai fost si noi dar nu prea au chestii organice.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai tot la Jackson Diner mergeam si noi! Am mers multi ani la ei, inca de pe vremea cind aveau restaurantul ala mic, mai spre 37 Ave. Ba pe vremea aia as spune ca mincarea era mai buna. Acum ca sint faimosi au devenit mai comerciali.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Cind luam eu carne de la Pacific nu aveau organica deloc. Dar e proaspata, variata, buna si ieftina.
In Flushing ai mai multe de ales. Acolo imi placea sa merg la o cafenea asiatica, aveau tot felul de dulciuri ieftine si o cafea buna.

Mergi la inceput

He, he, vezi ca de cite ori discutam de vreun loc eu am ca punct de referinta un restaurant sau un magazin cu mincare buna!

Mergi la inceput

In Flushing nu prea mai ajung...bateam Flushingu' in liceu (pe vremea cind era inca Caldor pe Main street!!!!!)...

Anamaria

Mergi la inceput

Mai, uitasem de Caldor! Good memory! Nici noi nu mergeam asa des in Flushing, nu ca in Jackson Heights.

Mergi la inceput

Eu am fost la liceu in Bayside dar locuiam in Woodside (pe 52 cu Skillman)...si mergeam cu 7 pina la capat si apoi Q27...Acolo la capatul lui 7 nu mai recunosti NIMIC...Chinatown e mic copil fata de Flushing...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hai, ca mi-ati facut o pofta de mincaruri exotice, de salivez aici pe tastatura! Mmmmiammmm!!! Oare restaurant indian bun pe la noi o fi? Ca chinezesco-mongolez am gasit si ne place mult.

Mergi la inceput

Fugi Simina si cauta unul indian...mincarea lor e in topul meu personal (linga sushi)...e un deliciu

Anamaria

Mergi la inceput

Si la mine mincarea indiana e undeva in top.
Am vazut cum s-a schimbat Flushing. Mincarea chinezeasca e OK, dar nu neaparat favorita mea. In schimb imi place sa cumpar carne de la ei, the best! Si imi plac cafenelele, dulciurile gen sticky rice cu fasole nu stiu ce... Aiureli din astea!
Sa vezi ca am batut aceleasi drumuri. Am locuit si eu in Woodside, la statia 61st. Eram in apropiere de Queens Blvd. pe o straduta rezidentiala. Mi-a placut acolo, apartamentul era la casa si aveam gradina maricica, la care numai eu aveam acces! Heaven, am avut acolo rosii, castraveti...
Mai bine tac, ma apuca nostalgiile.

Mergi la inceput