Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Acuma ma gindesc ca eram mai aproape de zona aia cind am locuit in Sunnyside, la 48. Imparteam o garsoniera cu o biata nebuna.
Aveam o fereastra mare, cu acces la scari de incendiu, ca in filme... Si vedere directa la 7. Stateam cu telecomanda in mina, cind trecea trenul dadeam sonorul la maxim ca sa aud ceva cit de cit.
Acum au construit nu stiu ce magazine acolo, n-as mai avea privelistea cu metroul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Simina, ce maninci la mongolezi? Sotul meu a fost aici la unul dar cu astia mici n-am ajuns sa mai mergem.
Anamaria, il stii pe ala din Jackson Heights - Tibetan Yak?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si mie-mi place mincarea indiana, de asta am si intrebat - se pare ca doar retoric - de vreun restaurant prin zona. Dar poate nu l-am gasit noi inca...

La chinezi unde am fost si era foarte bun (ca doar nu la toti e macar bun, d-apai foarte bun), mongolez aveau grill pe care ti-l facea chiar in fatza ta, dar fiind prima data cind mergeam la ei, am papacit numai chinezarii. Data viitoare mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna, mi-ati facut si mie pofta, chiar ma gindeam ce s afacem weed-end-ul acesta, poateiesim undeva, stiu ca rest. chinezesc este , noua ne place , copiilor nu prea, ei prefera paste, vom vedea, dar suna bine, mie imi plac mult mincarurile exotice, s azic asa, tot timpul incercam ceva.Poate ne intilnim pe chat, e o ideea buna, 11 pm ora Romanie e bine ptr. mine, ce zice-ti simbata, 11 pm, e bine, eu voi fi pe chat si astept.In rest o zi lunga la servici, miine sper sa fie mai usor, si e vineri, asa ma bucur...
Ieri ne-a venit d ela scoala o scrisoare , avem open house pe 16 aug. baietii abia asteapta, mai ales Matthew care merge la kindergarden.La voi cind s eincep scolile?C eveti fac ezilele astea, noi poate mergem la piscina, am avut o sapt. lunga si nu prea imi vine s aplec departe d ecasa.Nu uitati de chat , poate vine cineva
o seara buna, gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Noi mergem la Jackson Diner pe 74 (dupa coltu' cu Roosevelt

Jackson Diner...mmmm ce tinjeste sotul meu dupa mincarea aia de acolo.Eu nu am avut tupeul sa intru inca intr-un restaurant indian...am o retinere.E chiar asa de buna mincarea lor? Noi stam chiar aici in zona...restaurantul e ala fata in fata cu Payless Shoes? Voi stati prin zona fetele?
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Crisa, tu stai aproape de magazinul asiatic unde cumparam carne. Ca tot aveai subiectul asta. Am uitat cum se numeste, e pe partea hispanica a statiei de la 74 St. La Jackson Diner mincam mereu mincare indiana si mai mergeam la La Portena pe 37 Ave. pentru steak argentinian!

Vorbesti de Pacific? Da si eu iau de-acolo peste , legume, sint mai ieftine. Carne uite ca nu am luat niciodata.
Crisa

Mergi la inceput

Scuze, nu vazusem ca mi-ai scris de Pacific. Eu am luat de-acolo dar nu intru prea des pentru ca pute rau:))))))))) Sincer, nu fac fitze si nazuri dar chiar imi vine rau mi-e scirba.Nu ma pot abtine si incep sa icnesc. Mai e un supermarket super mare prin Flushing pe undeva , e cu parcare , nu stiu cum se numeste dar am sesizat ca sint foarte ieftine acolo.Am vazut ca ati vorbit de mincare , indiana, chinezeasca..dar mincarea japoneza ii place cuiva? Barbata-miu vrea la thailandezi , la vietnamezi , oriunde poate minca tot felul de lighioane..pe mine nu m-a convins inca...la astea.Si pe bune ca as incerca dar nu stiu cum sa-mi inving aceasta ..nu stiu cum sa-i spun..mi-e scirba.In schimb imi place la japonezi. E un restaurant japonez, preferatul meu in LONG Island, MINADO se numeste , mie imi place vi-l recomand daca nu cumva ati ajuns deja acolo.Ir La Portena , tot asa ma bate la cap de cind am venit aici sa mergem ca cica e friptura buna...nici acolo nu am incercat.Dar cred ca o sa merg.
Unde mai mergeti pe la ce restaurante?
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Daaaaaa, eu mor dupa mincarea japoneza. Deh, sechele din copilarie... Inca nu am fost aici la vreun restaurant japonez. Imi plac mult supele cu alge si algele in general. Dar sa nu fie chiar crude, cum am mai vazut.

Mergi la inceput

O sa-ti placa daca mergi ma MINADO.E foarte misto...de preferat sa mergi pina in ora 3.E mai ieftin.Si inca ceva e tip buffet. E foarte misto.
Crisa

Mergi la inceput

Il stiu pe Minado, sotului meu ii placea acolo. Mai mergea intr-un loc, am uitat cum se numeste... E unul in Long Island, parca in Cedarhurst si au si in Kew Gardens. Clar, am inceput sa uit!
Tailandez bun e pe Austin, in Forest Hills. Se numeste Bann Thai, noua ne placea tare mult la ei.
Mie imi place tiparul (eel), cel mai bun l-am mincat la Inagiku. E in Manhattan, in hotelul Waldorf-Astoria.
De cind ne-am mutat aici sintem si noi in cautare de restaurant care sa-l inlocuiasca pe Jackson Diner. Am gasit unul care ne place, dar inca mai incercam. Chiar aseara am fost la un restaurant indian, a fost doar OK. Alexandru a prins si el gustul mincarii indiene, dar aseara a votat impotriva restaurantului la care am fost.
Noi pe aici cu BBQ... deh, ca-n Texas!

Mergi la inceput