Fetele din America (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Crisa, stiu, treci intii pe linga toti pestii aia si miroase la Pacific. Dar carnea e chiar buna si au si varietate. Nu e neaparat magazinul cel mai cel, dar e aproape de tine, are preturi foarte bune si carne proaspata, de calitate. Iti pot si macina pe loc carnea.
Tu esti ca sotul meu, el nu intra in magazinele astea ca i se face rau!
Cred ca o sa-ti placa La Portena. Mincarea e buna (incearca si gaucho pie la aperitiv) si mie-mi place atmosfera. Au ceva deosebit argentinienii astia. Si lor le merge bine, pe vremuri restaurantul era pe jumatate, intre timp au preluat si spatiul de linga ei.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ma gindeam acum ca mi-ar place un job la Travel Channel sau Food Channel. Poate o dau afara pe Rachael Ray si merg eu sa maninc pe $40/zi... Mai bine imi dau emisiune noua, sa maninc cu $100+/zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

O sa incerc , Ramona , sa stii. Din cind in cind ni se mai face dor sa iesim la un restaurant.Mai este tot pe 37 ave cu 86 sau 87 str Listo el polo , e o mincare tare buna si e ieftin , dar e o atmosfera placuta. In rest cam astea servim , si la cele romanesti.Apropo , in topul rstaurantelor romanesti care ar fi pe primul loc la voi?
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Unde-s, mai, restaurantele romanesti din New York? Daca le stiti si pe cele foarte bune, ar fi si mai bine. Ca mi-e dor de o ciorba de burta facuta asa, la cazan mare ...
Dar niste patiserii romanesti sau italiene, dar care sa aiba prajituri romanesti, de-alea cu mult sirop ...

Multzam de pe acum de raspunsuri, ca stiu c-o sa primesc de la voi

Mergi la inceput

La restaurant romanesc noi mergeam la Romanian Garden, pe Skillman in Sunnyside. De fapt pe vremuri mincam la Cornel. Asta pina sa-si deschida nenorocirea aia de restaurant imens. Am incercat de doua ori sa mergem acolo, serviciul era prost, mincarea tot asa. Stiu ca l-a inchis si are din nou un restaurant mai mic, dar eu ma lecuisem deja...
Sincer, maninci mai bine in Greenpoint la polonezi. Sint acolo o multime de restaurante. Mergeam la unii care aveau lunch cu $10 de persoana si primeai trei feluri foarte gustoase. Nici un restaurant romanesc nu e mai bun sau mai ieftin. Sorry!
Pentru dulciuri romanesti mergi la cofetaria Nita, tot in Sunnyside - pe Greenpoint Ave. Mi se pare ca tot acolo are si Cornel restaurantul romanesc. Primul restaurant tot acolo l-a avut, era atit de bun pe vremea aia!

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca in apropiere de Nita mai era un magazin de unde cumparam o placinta dobrogeana foarte buna.
Magazinul - hai sa-i spun romanesc preferat, este Pork Store in Ridgewood (Putnam cu Seneca). Sint sirbi de fapt, unii din Banatul sirbesc vorbesc si romaneste. Fac niste cirnati aproape la fel de buni ca bunicul meu, au varza murata foarte buna pentru sarmale si gaseam si leustean citeodata. Plus alte bunatati! Au carne de porc extraordinara si niste mezeluri cum rareori gasesti pe tarim American! Si Jetrena Pasteta (pateu de ficat), trebuia sa luam mereu pentru sotul meu. Si piine buna, plus alte delicatesuri.
Mie nu imi placea la Muncan, Pork Store e favoritul meu. Mititei mai buni decit la Muncan cumparam la magazinul rusesc de linga noi. Nu stiu de unde ii luau, dar erau mult mai buni.

Mergi la inceput

Dati o raita si la Papagalul pe Myrtle Ave. (tot in Ridgewood), asta e firma de multi multi ani.
Eu sint cam contra vintului cu parerile astea, stiu ca la Cornel, la Muncan sau la Transilvania cam trag romanii. Dar astea sint locurile unde mi-a placut mai mult.
O sa ne spuna si Anamaria locurile ei preferate, comparam notitele. Ca vad ca incep sa uit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ieftine nu a zis nimeni ca sint restaurantele romanesti dar merg acolo din cind in cind cind vrea barbata0miu cioba de burta. Mie nu-mi place adica nici nu am incercat vreodata sa gust , impropriu spus nu-mi place. El e innebunit.Totusi am incercat toate restaurantele romanesti si ciorba de burta e cea mai buna dupa parerea lui la Acasa. Inainte ii placea la Romanian Garden.Abia apoi am inteles de ce. Ca patronul de la Acasa furase bucatarul de la RG.La ACASA e ok..dar acum am inteles ca nu mai e nici bucatarul ala si se cunoaste ultima ciorba de perisoara a fost oribila.Si am fost de curind ca mi se mai face pofat de papanasi dar sint execrabili la RG.Asa ca nu mai merg, au niste preturi de mori. Si noi mergem la polonezi pe METROPOLITAN Ave pe-acolo nu? Acolo au si mezeluri exceptionale si carne si cirnati eu de-acolo am luat carnea tot nu e frageda dar...e ok..mai mult mezeluri luam..in schimb luam bubka lor..de 3, 4 dolari care e ca si cozonacul nostru, in locul cozonacilor de la Nita care sint cu usoare urme de nuca sau brinza si mai costa si 10 dolari unul.La polonezi gasesc si pasca , chiar.
Mie imi plac.
Crisa

Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png

Mergi la inceput

Asa e, restaurantele romanesti mai schimba bucatarii si ai surpriza ca nu-ti mai place mincarea.
Da, cele poloneze sint in zona lui Metropolitan. Dar cu cit intri mai in inima lui Greenpoint vei gasi o multime de restaurante poloneze. Daca ai fost ai vazut ca sint mult mai ieftine decit cele romanesti. Cele de care vorbesc eu sint pe Manhattan Ave., practic acolo e Brooklyn. Unul se numeste Christina's. Am uitat numele celuilalt, dar il vezi sigur ca are doua armuri la intrare. Acolo ofera prix-fixe. Oricum, ambele sint excelente.
Dar la Tricolorii ati incercat? Eu nu pot spune ca am facut turul restaurantelor romanesti. Romanian Garden era destul de bun cind aveam vreun "fix". In rest NY ofera asa o varietate de restaurante din toata lumea ca mi s-a parut ca-i pacat sa merg doar la cele romanesti.
Mi-am amintit, restaurantul lui Cornel de pe Queens Blvd. se numea Harmony. Linga el, pe partea cealalta a strazii e un restaurant turcesc foarte bun.
Tot pe acolo am fost la un restaurant italian, m-a dus sotul la o cina romantica - au si pian...
Cred ca sint strazi in NY unde am epuizat restaurantele... vorba vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor credeam ca am intrat la subiectul de la bucatarie
Numai despre restaurante/mancare a-ti discutat...

Eu sunt inebunita dupa mancarea japoneza...cand locuiam in Japonia gateam zilnic mancare japoneza...de cand am venit aici duc dorul la mancarea japoneza...oricat as manca la restaurante, nu se compara cu cea din japonia.

edit; la 9:30 merg la avocat...sa imi tineti pumni stransi

Mergi la inceput