Gravidute prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 9
aniast72 spune:
madalina28, IoanaCarmen, bucurati-va inca cateva saptamani de dormitulpe burta ca dupa aceea nu mai pupati voi asa ceva muuuulta vreme. Madalina, pernutele speciale pentru femeile insarcinate te mai lasa in ultimele luni sa dorm, nu sa dormi pe burta. Eu mi-am cumparat asa ceva si oricum as sta, oricum as aseza-o...pot dormi pe burta doar in vis. Oricum e super perna, o recomand tuturor, se merita pe deplin.
Adhnana, bine ai venit printre noi! Nu mai ai nici tu mult si nasti.
dream1971, locul tau e alaturi de noi poentru ca si tu esti o reusita prin FIV. Ca n-a fost sa fie acum e ceva de moment, eu sunt convinsa ca te vei reintoarce cu vesti bune.
pussi, tu vino prin Bucuresti si facem o intalnire special pentru tine. Promit sa vin cu caruciorul (de fapt si ieri am venit cu caruciorul ca abia il cumparasem, era in masina )
medamaya1, nu-ti face probleme cu mancatul, sunt persoane care slabesc la inceputul sarcinii apoi incep sa puna kg. Iar vis a vis de secretie, obisnuieste-te cu gandul...tot va fi de acum incolo.
Andicu, superbe fotografii...frumusel foc bebe Filip...iar de mamica nici nu mai vorbim. Ti-ai revenit super bine.
Thea_m, first_carmen, va apropiati de momentul in care va intalniti cu copilasii vostri... Nastere usoara va doresc si refacere cat mai usoara.
fetele FIV-oase
Andreea 35+ cu
aurel_cris spune:
ANIAST te-am vazut in pozici,ce burticuta ai,mai ai putin nu,e gata camera lui bebe??
Fetelor si eu dorm numai pe burta,habar nu aveam ca poate face rau bebelului,ce am sa fac mai tarziu nu stiu.
ioanacarmen spune:
Aseara am revenit la dormitul pe burta si este minunat.. Deja au inceput sa dispara durerile de spate.
Aveti dreptate- cat nu am inca burtica mare o sa mai profit de acest avantaj.
Dr mi-a recomandat sa iau Tardyferon ( sulfat feros )- una/ zi. De o saptamana de cand il iau, am zilnic diaree. L-am intrerupt o zi, dar am avut in continuare diaree. Am citit in prospect ca este posibil sa dea diaree/ constipatie. A mai patit cineva asa ceva? Dr. e plecata 2 saptamani si nu pot lua legatura cu ea s-o intreb. M-am gandit ca mai bine nu mai iau deloc saptamanile astea decat sa prestez in fiecare zi . Mai are si o culoare verde... Scuze daca am fost prea scarboasa...
mihuta spune:
Ah, vremurile de'altadata cu dormitul pe burta!... Teoretic cica poti sa dormi atata timp cat poti. Adica pana pe la vreo 3 luni...
24s + Sophia
betty78 spune:
Fetelor, super pozele de la intalnire!!! Imi pare tare rau ca nu am venit, dar cred ca m-am agitat mult prea tare si am ajuns acasa cu dureri de spate si cu burtica contractata.
In legatura cu dormitul pe burta, va inceta intr-o zi, fara macar sa realizati. probabil ca este instinctiv, undeva dupa 3 - 4 luni.
Va pup pe toate si va doresc sarcini cat mai usoare!!!!!
Betty78 35+ cu
AMR 29 zile pana
august 2006
bulinutza noastra
betty78 spune:
Andicu sa iti traiasca bebe Filip, ce mandrete de baietel ai mamico!!!!! Super pozele...e un super dulce. Sa va aduca numai fericire si bucurii!!!
Betty78 35+ cu
AMR 29 zile pana
august 2006
bulinutza noastra
daniela76 spune:
Buna seara,
ne-am intors de la eco, bebelina este foarte bine, a crescu, are acum 1586 g(+-200g) si este foarte frumoasa.Am pus cateva poze la semnatura .
Andicu ai un flacau frumos foc, sa-ti traiasca,ma bucur pentru tine ca ai depasit momentul greu .
Spuneti-mi si mie unde pot vedea pozele de la intalnire?
http://community.webshots.com/user/litudaniela
Adhnana spune:
Fetelor, multumesc mult de primire. A fost super la intalnire
va pup pe toate
Adhnana 29+
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by daniela76
Spuneti-mi si mie unde pot vedea pozele de la intalnire?
Daniela76, le-a postat felicia_ de dimineata la "Asteptand un ingeras.." la subiectul "FIV 127", adica aici
Andreea 35+ cu
aniast72 spune:
aurel_cris, sper ca saptamana viitoare sa termin camera lui bb si sa pun si poze. Intr-adevar nu mai am mult. Abia astept momentul.
Andreea 35+ cu