FIV127

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ok psj, deci din cauza ca mi-am facut analizele la pranz e posibil sa nu am rezultatul real. Si daca la pranz Lh-ul creste atunci si raportul Lh/Fsh e mai mic, ceea ce e bine. Mai ramane de lamurit fsh-ul. Stiu varianta cu rezerva ovariana, dar parca nu-mi vine sa ma gandesc la ea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Buna
Va urmaresc de mai mult de 2 ani, dar de abia acum m-am hotarat sa-mi fac user. Va scriu pentru a va incuraja si a va da sperante ca Dumnezeu ne ajuta atunci cand ne dorim foarte tare un lucru. In urma cu 13 ani am fost diagnosticata cu endometrioza, am facut 2 operatii- una clasica, una laparoscopica pentru indepartarea chisturilor endometriozice, dar dupa fiecare operatie acestea reapareau. Am la activ o inseminare artificiala, o tentativa de FIV in noiembrie 2006 (tentativa- pentru ca n-am raspuns la stimulare si am intrerupt tratamentul dupa 10 zile), un FIV nereusit in februarie si in sfarsit un FIV reusit in iunie. Am 5 saptamani de cand am facut embriotransferul si sunt fericita posesoare a unui embrionas caruia i-am vazut saptamana trecuta cum ii bate inimioara.
Va doresc la toate sa vi se implineasca visul de a deveni mamici, iar celor care au facut zilele acestea ET le sfatuiesc sa stea cat mai mult in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

moniland, eu nu am auzit pana acum de nici un laborator care sa aiba limita max. pt fsh 7,7! un nu spun ca nu se poate, eu nu am intalnit pana acum. am vazut pana la 11-12 sau pana la 21. unde le-ai facut? poate ca e bine sa le repeti dimineata la prima ora la un alt laborator. e o idee. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Bine ai venit printre noi, IoanaCarmen!

Si FELICITARI multe multe pentru bebe drag al tau din burtica!

Ai mare dreptate, trebuie sa avem incredere in DD ca sigur ne vede si ne va ajuta sa trecem peste toate pentru a ne implini visul.

Si eu de aprox. 3 ani si jumatate incerc si la fel ca tine am fost diagnosticata laparoscopic cu endometrioza in sept 2006, s-a curatat tot de era acolo, am urmat si tratamentul cu diphereline dupa care ... nici un rezultat. IA am facut 2 ianinte de laparo si 1 dupa, dara fara rezultat.
In mai am facut FIV - nereusit (Giulesti - Dr. Dracea) dar mai am 5 embrionasi congelati si sunt tare increzatoare ca DD are grija si ma ajuta sa-mi vad visul implinit. Oricum voi lupta pana cand imi voi strange bebe-ul in brate.

Tu unde ai facut FIV? Ai stat la pat toata perioada, de la ET pana la test?

Sa ai sarcina usoara si sa ne auzim cu bine,
Te pup
Miki01

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna fetelor,
ca de obicei am din nou o serie de intrebari vizavi de stimulare.
Intreb pt ca eu sunt din Cluj si in mare parte
urmarirea va trebui sa fie in principal grija mea;
ajung in Bucuresti la control cu 2 zile inainte de punctie.

ANDRAO,
ma aflu exact in situatia ta,
adica dupa FIv-ul din iunie,
m-am trezit dupa terminarea primului CM (in iulie)
cu un folicul de 9,5/9,3 mm pe ovarul stang.
Am inteles ca ai facut mai mult decat o singura ecografie.
Ce ai aflat despre acesti foliculi?
La tine au scazut ca dimensiuni?
Ti-a spus doctorul daca se poate face stimulare
in conditiile in care persista acesti foliculi?
Te intreb pentru ca eu dupa al 2-lea CM
ce se va termina spre sfarsitul lui august trebuie
sa reincep stimu

Ladyxe,
imi permit sa te intreb -
de ce ai renuntat la Gonal F in ziua 7 de stimulare?
Ai facut dozari hormonale? Daca da, ce valori ai avut?
Si cati foliculi / ovocite au rezultat?

Valeria 72,
daca nu ti-e prea greu,
ai putea sa-mi scrii ce valori ai avut la dozarile hormonale?
ma refer la FSH si LH.
Stiu ca ai urmat tratament doar cu Menogon.

Luck,
In primul rand felicitari pentru bebelusi.
Imi spui te rog cat de mare a fost FSH-ul tau
(imi poti scrie valoarea exacta)
pentru ca doresc sa vad
care au fost conditiile in care ai primit tu
recomandarea de stimulare cu Menogon.

Numai bine fetelor, succes,
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Luck,
mii de scuze, memoria de moment imi joaca feste
cred ca te-am incurcat oarecum cu Lachi.
Dar sper ca felicitarile mele
sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ioanacarmen, FELICITARI pentru inimioara si sarcina usoara si sanatoasa iti doresc.
chiara, eram curioasa cum stau dupa 3 stimulari. Oricum luna asta e pierduta , sunt deja in ziua 6 CM. Dar cel putin am invatat sa-mi fac analizele la prima ora. Le voi repeta in alta luna.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

IoanaCarmen felicitari pt inimioara,sarcina usoara si bebe sanatos!Te asteptam la odiseea fetelor care au reusit prin FIV http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104447&whichpage=4
Valeria,MNL,Marrina,Felicia tinem pumnii si facem galerie sa iasa cu ochisori.
Pup toate FIV-oasele fara exceptii.

Madalina 12+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Va multumesc mult pentru urari si pentru faptul ca m-ati primit atat de repede printre voi.
FIV-ul l-am facut la Medsana. Imediat dupa ET mi-am luat concediu si 2 saptamani am stat acasa, din care in prima saptamana numai in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Diana_d
in Z14 am avut Estradiol 62, FSH 5.33, LH 10.36
in Z21 am avut Estradiol 172, Progesteron 0.52, Prolactina 9.67
In timpul stimularii mi s-au facut doar dozarile de Estradiol si Progesteron si au fost cam asa:
-inainte cu o zi de inceputul stimularii Estradiol 25, Progesteron 0.49 (3menogon/zi)
-a patra zi de stimulare Estradiol 39, Progesteron 0.24(4menogon/zi)
-a zecea zi de stimulare Estradiol 325/ Progesteron 0.27(4menogon/zi)
Din pacate nu am luat rezultatul din penultima zi de stimulare (a 14-a) ca le-a luat Prof. dar o sa le iau si eu sa le pun la dosarel si o sa ti le spun si pe acelea

Multa bafta si nu ezita sa intrebi daca ai nedumeriri. In masura in care pot i-ti raspund

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/4Zrop3.png

Mergi la inceput