FIV127
Raspunsuri - Pagina 14
diana_d spune:
Valeria
Mersi mult, esti extraordinara.
Iti admir sincer meticulozitatea si rabdarea de-a raspunde.
Da, se vede clar o crestere a FSH-ului
dupa cresterea dozei de Menogon din ziua 4.
Inca o data mersi mult,
ma ajuti oarecum cu valorile analizelor trimise
sa ma auto-monitorizez in masura posibilitatilor,
sa pot face comparatii - si mie mi s-a recomandat tot Menogon.
Trebuie sa iau in calcul faptul ca fiind in Cluj
iar medicul meu curant in Bucuresti
+ faptul ca in luna august doctorii sunt relativ plecati in concediu
si poate mai putin disponibili
-> stimularea ramane partial in responsabilitatea mea.
Am schema primita exact,
insa pur si simplu incerc sa am un oarece control
asupra a ceea ce mi se va intampla.
Te pup!
KITTA spune:
Fetelor, am revenit acu din concediu de la 20 C la Paris la 39 Bucuresti cu picioarele umflate de atata alegatura.
1. Subscriu la intalnirea de maine
2. maine am eco la Mr. Big daca doreste cineva sa ii fac programare care nu reuseste sa prinda la telefon cum am patit eu, dar m-a salvat Madalina28.
3. Aldolinamultumesc de mesaje, subinteleg ca vii si tu!
Andrada.P spune:
Dragelor am venit si eu din concediu de cateva zile dar nu am apucat sa citesc nimic. O sa ma actualizez maine la intalneala
deci....maine, mare intalneala la ora 18:00 - 18:30 la restaurant Pescarus din Herastrau (langa ambasada Chinei). Rezervare nu puteam face decat daca dadeam aconto asa ca cine ajunge prima spune pur si simplu ca vrea o masa de 10-15 persoane. Nenea de la restaurant cu care am vorbit mi-a spus sa nu-mi fac griji ca gasim masa cu siguranta. Asa ca...abia astept sa ne vedem!!
toate FIV-oasele!!
Andrada
miki01 spune:
Ioanacarmen, ai facut f bine ca ai stat acasa si prima sapt dupa ET in pat.
Eu nu am facut asa si cred ca si asta a fost una din cauzele esecului meu. Data viitoare sigur nu voi face nimic in primele 10 zile dupa ET.
Celalalt FIV a fost tot la Medsana? Cu ce dr. la Medsana?
Ai tinut ceva regim alimentar/tratamente naturiste pt endometrioza?
Multumesc,
M
Moniland spune:
Eu voi fi absenta la marea intalnire, dar vreau poze . Sunt convinsa ca va veti distra excelent. Si sa nu uitati sa beti din pahar dupa o . Poate se ia.
lilianaFi spune:
...stiu ca nu am mai scris de mult ,dar nici noutati nu aveam si nici avant nu prea...in urma esecului din aprilie...CM a revenit cit de cit la normal(cu exceptia ca in loc de 28z.cum era initial,acum e la 30 zile) din a doua luna,dar ovulatia nici pina in prezent,acum ma indrept spre fiv nr.2,poate cel norocos,cred august-septembrie...cine mai incepe atunci un nou ciclu fiv???Moniland,tu??? si mai cine??? Zouzounaki...???...
ioanacarmen felicitari pt "inimioara"...nici nu stii cit bine mi-a facut mes.tau...chiar m-a facut sa ies din birlog...chestia e ca si eu am fost dg.cu endometrioza in ian.acest an,in urma laparoscopiei bineinteles,iar la esecul primului fiv dr.a zis ca endometrioza are un cuvint de spus si aici deoarece mai scad procentele de reusita.... si deja sint mici...daca vrei scrie si la subiectul propriu pt endometrioza...orice reusita e o victorie pt noi toate si de o doza de sperantza are nevoie fiecare dintre noi toate aspirantele...sarcina cit mai usoara...
...numai bine tuturor...:Marina MRL Valeria Felicia ...
luck spune:
diana_d
sper din suflet ca felicitarile tale sa fie de bun augur si sda mi le poti trimite si in sept.
analizele mele sunt facute in luna aprilie,in luna mai am facut tratam.cu AC Marvelon iar in iunie am inceput stimularea.
fsh 4.20 mui/ml
lh 7.26 mui/ml
estradiol 260 pg/ml
dupa cum lesne se poate vedea valoarea mare a estradiolului poate ascunde o valoare mare a fsh - asta stiu tot de la fete pt ca dr. nu mi-a spus asa ceva (mentionez ca in luna feb.fsh=17 si lh=12).Mi s-a dat tratam cu 5 menogon/zi si dr nefiind multumit de raspunsul meu la tratam am renuntat si in sept o sa incep stim.cu 6 menogon/zi.
FETELOR
va rog din suflet ajutati-ma si pe mine cu o parere referitoare la analizele mele facute in z 21:
progesteron 6.44 ng/ml faza folic 0.2-4 ng/ml
faza luteala 4-25 ng/ml
T4 LIBERA 0.88 ng/dl 0.71-1.85 ng/dl
TSH 2.618 0.49-4.67 qui/ml
MARRINA,FELICIA,MRL,VALERIA
stati cumintele in pat si o sa fie bine-sunt aproape de voi cu pumnii stransi.
Valeria
analiza estradiolului in zilele mentionate de tine au fost facute la indicatia medicului sau....???
Moniland
si tu ti-ai facut asa des analiza estradiolului?
aniast72 spune:
Fetelor, maine la intalnire paharul meu va sta la dispozitie.
Pupici tuturor fetelor in asteptari si in tratament, va doresc rezultate pozitive.
Andreea 35+ cu
valeria72 spune:
Ioanacarmen chiar numai in pat ai stat ca eu ma mai plimb din pat pe canapea si nu stau tot timpul culcata dar nici nu fac nici un fel de efort, mai stau pe scaun ca amortesc de tot. Oare e bine??
Luck da toate analizele mi le-a prescris Prof. Ancar, nu am facut nimicuta de capul meu
Va pupic dulce si multa bafta, ma duc in patut ca nu prea mai am somn si ma trezesc cu noaptea in cap
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/4Zrop3.png
ladyxe spune:
diana d- in Z6 am facut I monitorizare, fara sa fac dozarile hormonale,
E= 5,9; foliculi: OD= 12,7; 15,2; 13,2.
OS=14,6; 16; 15,1. din acest moment dr mi-a zis sa renunt la gonal, dar eu l-am facut si in z6 si incepand cu z7 a iesit din schema.
- Z9 (normal tr sa fac in z8, dar pica duminica de aceea s-a decalat putin) dozarile erau:
FSH =12,3;
LH nu l-am facut ca nu mi-a zis dr,DAR TREBUIE FACUT
progesteron=0.84;
estradiol= 2060;
la eco s-a vazut:
E=7,2; OD= 22; 19,7; 17,6; 13,8; 15,7.
OS= 21,2; 22,8; 20,1; 17,7.
- Z11
FSH= 13,69
LH= 7,53
progesteron= 1.0
estradiol= 3386
nu mai am foita cu rezultatele ultimei monitorizari, dar au ramas aceeasi foliculi in nr. de 9, cu dimensiuni in schimb foarte mari intre 22 si 28, deja intrasem putin in panica pt ca exista riscul pe cei mari sa-i pierd s-au sa nu aiba nimic in ei asa ca urgent am stabilit cand sa fac pregnylul si apoi punctia.
S-au recoltat 9 ovocite, din care a rezultat 5 embrioni, de 8 celule fara fragmentati, mai tarziu se mai formase unul dar cu fragmentatii.
Bine ar fi daca reusesti sa stai in B in perioada monitorizarii si sa ti-o faca dr tau, va sti pe parcurs daca trebuie modificata schema sau nu. In caz contrar poate ar trbui sa-i spui razultatele la tel si sa decida daca e bine sau nu, parerea mea.
Ieri am facut biopsia, dureros, din fericire a tinut putin si am rezistat, rezultatul peste 10 zile.
In schimb am discutat cu dr despre I mea dozare hormonla de dupa FIV si in special despre FSH-ul meu de 15.48, si inainte era destul de mare dar nu peste limite,
concluzia : caldura poate fi unul din motive care da glanda hipofizara peste cap si asa rezulta dozari hormonale cu val nu tocmai bune, de aceea nu prea este bine de facut FIV in peioada verii, unele clinici de afara nu mai lucreaza in aceasta perioda.
Acum astept CM cand voi lua AC pt a micsora FSH, sa pot trece apoi la urmatorul FIV.