FIV127
Raspunsuri - Pagina 15
MRL spune:
fetelor!
Astazi fac o saptamana de la ET si tot astazi s-au incheiat si durerile mele vagi de sani. De dimineata in jurul orei 6 dimineata (dupa ce mi-am luat medrolul) pret de cateva secunde bune am simtit in partea de jos o durere acuta ca de cutit. Eu una, sincer, nu ma astept la marea victorie dar parca nici ata nu ma mai trage o noua incercare.
Valeria, nu stiu ce sa iti spun privitor daca este bine sa stai in pat sau nu. Sunt fete care au reusit stand numai in pat marea majoritatea a timpului si fete care au reusit fara sa aplice aceasta metoda. Eu una le-am incercat pe amandoua si dupa cum vezi sunt deja la a 4-a .... Cand am stat numai in pat valoarea bHCG a fost 0 iar cand m-am plimbat (nu exagerat) am avut ceva mai mult de 1. Tu poti sa faci cum te simti bine, important este sa nu exageram in nici un fel. De data asta eu am codus si masina (chiar si dupa ET - cu acordul dr.) si totul a fost OK, dureri nu am avut.
pt marina, care sta cumintica casa.
Doamne ajuta fetelor!
antosit spune:
Haideti fetelor capul sus, mai aveti asa putin...Eu va tin pumnii la toate: MRL,Marrina,Felicia,Valeria sa veniti cu II!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
diana_d spune:
Buna fetelor,
Sunt Disperata!!
Trebuie sa incep stimularea cu Dipehreline 0,1 in 14 august
si in Cluj nu se gaseste la nici un depozit - nici macar o fiola.
Ma puteti sfatui ce sa fac?
Voi l-ati cumparat doar din Bucuresti?
De la ce farmacii? Sensiblue, Helpnet,...?
ioanacarmen spune:
miki01- ambele FIV-uri le-am facut la Medsana cu dr. Protopopescu.
N-am facut niciodata tratamente naturiste, iar regim alimentar nu pot tine pentru ca sunt o carnivora inraita. Mananc carne cu carne
LilianaFI- ma bucur sa pot da o cat de mica raza de speranta celor care au endometrioza. Si mie dc imi spunea ca boala asta e tare pacatoasa, dar a mai avut reusite pe cazuri considerate pierdute. La eco de saptamana trecuta a vazut pe ovarul stang un mic endometrion, dar sunt hotarata sa-l ignor. Bebeul meu trebuie sa invinga in lupta cu endometrioza.
Valeria 72- da, am stat prima saptamana numai in pat, cu exceptia drumurilor facute la toaleta. Am mai prins atunci si calduri de 40 de grade, de udam patul de transpiratie.
Si la primul FIV am stat nemiscata, dar n-a fost sa fie
In sapatamana a doua de la ET, am inceput sa mananc la masa si sa mai stau cate o ora-doua la calculator. Oricum n-am iesit din casa pana la testul de sarcina.
miha2004 spune:
Diana dcyclo-progynova am luat incepand cu ziua punctiei si pana in ziua testului. Monitorizari am facut la doua zile la indicatia medicului atat eco cat si estradiolul, dimineata faceam ne lua sange si intram la eco apoi pe la ora 13 ne suna si ne spunea cum sa facem tratamentul, diferelinul si gonalul, modifica dozele in functie de rezultat.
Moniland mie mi-a iesit fsh 12,9 limita maxima fiind 12, si au zis ca este foarte mare pt cei 29 ani ai mei ,in primavara l-am repetat si a iesit fsh 6,5 si lh 2,92 analizele le-am facut dimineata si fara sa mananc. Din cate am inteles decat prolactina se face fara sa mananci si sa fii treaza de cel putin 2 ore, dar din experienta mea iti pot spune ca si in cazul celorlalte analize hormonale se aplica aceasta regula pt ca eu la primele mancasem si au iesit "ca la o femeie la menopaza" asa s-a exprimat medicul meu. Sfatul meu este sa le repeti.
diana_d spune:
Am revenit dinnou cu o rugaminte.
daca cumva mergeti zilele astea la Giulesti
sau la o farmacie care are Diphereline,
puteti intreba daca va rog mult
cine este doctorul reprezentant pe tara
de distributia Diphereline-ului si nr lui de mobil?
In situatii de genul asta, e firesc ca
doctorul respectiv sa fie anuntat sa remedieze situatia,
in fond si el e interesat sa aiba vanzari cat mai mari.
LA primul Fiv ,
am avut probleme cu Gonal-ul din Cluj
si atunci am luat legatura
cu doctorita responsabila pe tara de Gonal,
dar atunci am aflat nr ei de telefon de la medicul meu de la Giulesi
- care acum e in concediu.
Multumesc oricum anticipat,
va pup
psj spune:
nu iti pot aduce la cerere pana pe 14 august?
Tie de care iti trebuie? Am vazut ca de 3.75 se gaseste si in Cluj la Sensiblu.
scuze, acum am vazut ca iti trebuie de 0.1 :(. Pe site la sensiblu apare ca au doar in Buzau versiunea de 0.1
antosit spune:
Diana_d eu fiind din Bucuresti am luat Diphe de aici.Il poti gasi la Farmaciile DONA!Daca nu il au in stoc ti-l aduc la comanda in 1-2 zile! Nu dispera, ai sa vezi ca se rezolva!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
diana_d spune:
Ladyxe, Miha2004
Multumesc mult pt analize.
Din pacate acum sunt cam stresata cu procurarea Dipherelin-ului.
Va pup
miha2004 spune:
Diana d poti merge la o farmacie in Cluj sa vorbesti si sa faci comanda,in mod normal ti le aduc in mai putin de o saptamana, mai poti sa faci comanda la un depozit farmaceutic si ti le trimit ei ori cu o masina care aprovizioneaza farmaciile ori prin curierat.Eu le-am luat direct de la depozit si erau mai ieftine dar fetele cu care am fost le-au comandat si le-au primit acasa.