FIV127

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Pare destul de serios la Lachi, vezica rupta :(. I s-a rupt la cezariana sau in timpul travaliului?
Important este ca se va face bine si ca fetitele sunt bine si ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

LACHI FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA INGERASII, SA FIE SANATOASE SI SA AIBA MULT NOROC IN VIATA! MULTA SANATATE SI INSANATOSIRE GRABNICA!
PUPICEI LA PUTEREA A TREIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Lachi sa-ti traiasca printesele si refacere usoara

valeria stai cuminte la pat pt ca acum esti mamica si trebuie sa ai grija de puiuti.cat despre Prof Ancar nu te ingrijora el nu uita sa te sunenici la ET nici la rezultat faci analiza si el te suna in ziua respectiva in jur de ora 20.00.ai grija stai mai mult la pat in prima saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

LACHI, felicitari sa va traiasca Bebelinele! Insanatosire grabnica, mamico!

Cellu 15+
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

VALERIA, MRL, MARRINA, FELICIA sa se prinda puiutii de mamicile lor!
LADYXE, bafta la punctia de endo!
ANIAST incepem sa facem galerie
Diana_d si eu am luat Cycloprogynova, din ziua punctie 3pastile/zi, doar pe cele albe. Mi s-a spus ca pt endometru, eu l-am avut 10,5mm in ziua ET (daca imi amintesc bine). Am luat pana aprox. in saptamana 10-11.

-ici pt toate FIV-OASELE!

Cellu 15+
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, dragutelor, mi-am luat analizele
FSH = 7,60 (1,7 - 7,7)
LH =11,53 (1,0 - 11,4).
Am ajuns la maxim.
Parca Marrina, a postat mai de mult explicatiile dar mi le-am salvat in PC de acasa. Acum sunt la serviciu si nerabdatoare in a le interpreta. Voi ce ziceti?
E posibil sa mai scada?! Sau tendinta e de crestere?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Fetele mele dragi,

locul de intalnire pentru maine, s-a schimbat. Ne intalnim la Restaurantul -Terasa Pescarus din Parcul Herastrau, la aceeasi ora.
Va pup si abia astept sa ne vedem!

Mergi la inceput

Moniland, asa la prima vedere e bine ca raportul lh/fsh nu e mai mare de 2. Pe urma eu stiu ca ideal fsh e in jur de 5-6 , adica chiar daca normal e trecut intre 1,7 daca valoarea e mai mica de 3 iar sigur sunt probleme.
LH eu am avut la un moment dat si 22, si 19 dar mi-a scazut la 7. Deci pp. ca poate sa fluctueze. FSH-ul din cate stiu dupa ce a trecut de 9 nu prea mai scade.
Asta e ce stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

psj, . Mersi de raspuns. Stii ceva cum ca trebuie facute de dimineata aceste analize. Eu le-am facut pe la ora 13. Oare influenteaza? Deci mai repede scade LH-ul decat FSH-ul? E prima luna cand mi-a venit CM la 28 zile si am zis ca "m-am reglat", dar se pare ca nu prea.
Si daca ma gandesc mai bine prin 2005 la prima mea incercare de FIV mi-a spus dr. de atunci sa-mi fac la prima ora analizele. Sa ma trezesc, sa umblu vreo 1/2 ora si apoi sa se recolteze. Dar mi-am facut atunci toate analizele hormonale. Oare pe care le-ar fi influentat ora matinala?

Mergi la inceput

Mie mi-a zis doct. la un moment dat ca LH tinde sa fie mai mare dupa-amiaza. De FSH nu stiu.

Mergi la inceput