Gravidute prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 8
dream1971 spune:
Buna dragele mele -ute,
V-am citit zilnic si mi-e gandul la voi dar nu am avut taria sa mai intru. Simt ca locul nu imi mai este deocamdata aici si nu vreau sa va supar cu tristetea mea. Momentele prin care trec sunt prea dificile si greu de descris in cuvinte. Va voi urmari insa pasii si ma voi pentru voi toate sa aveti sarcini usoare si mai ales bebei sanatosi. Sper ca nimeni niciodata in acest forum sa nu pateasca ce am patit eu.
Lachi felicitari pentru cele doua printese. Recuperare usoara si sa fiti fericite si sanatoase!
Mult success viitoarelor mamici First- Carmen, Thea, Anaist si Bety. Sa aveti nasteri usoare si sa fiti niste mamici fericite.
Cellu curaj la test. O sa fie bine. Dupa experienta avuta iti pot spune ca atata timp cat ecografic este totul ok restul conteaza mai putin.
Andicu ai un bebel superb. Sa-ti traisca si sa fie sanatos. Multa sanatate si tie. Cu toate ca este o alta situatie ma lupt si eu acum cu un fel de depresie postnatala si cu sanii pentru care iau tratamente de stopare a laptelui. Este ingrozitor...
Va pe toate si voi va voi tine pumnii stransi ca totul sa mearga bine.
Dream
pussi spune:
thea tinem pumnii sa fie totul bine si sa veniti toti trei sanatosi acasa!
dream
adhnana bine ne-ai gasit! Ce faci? cum sunteti?
cellu nu mai fi stresata!
Distractie placuta la intalnire! Sa beti un citro si pt. noi
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
cellu spune:
DREAM, draga noastra, locul tau este aici! Chiar daca nu in momentul acesta, vei fi in alta serie de gravidute, dar vei fii!
Nu pot decat sa imi imaginez prin ce treci acum. Sper sa-ti regasesti repede curajul si resursele sa o iei de la capat! Si mai sper sa intri pe forum si sa ne scrii, ne lipsesti!
Cellu 15+
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
cellu spune:
ADHNANA, bine ai venit, esti dintre burticutele avansate, ce bucurie!
THEA, nastere usoara si BB-ii mancaciosi!
ANDRADA, eu astazi am fost la analize: toxo, ca, mg., sa repet ureaplasma. Nu stiu de ce, dar dupa recoltare a inceput sa ma doara burta, data trecuta parca nu a fost asa rau. Asa ca, azi am stat mai mult in pat, nu prea am fost apele mele. Iar pt maine dimineata am alte emotii... n-as fi fost o companie prea placuta.
PUSSI, DREAM incerc sa nu ma stresez, dar stiti si voi cum e...greu. Sper sa fie bine BB! Poate aflu si sexul! Nu prea imi place dr-ita, mereu e indispusa!
Am gasit o programare pt eco doar la dr. IOSUP - CMU, prin septembrie in sapt 22. In rest doar in nov. sau ian. au liber.
Fetelor, eu sunt dispusa sa fac amniocenteza, daca e cazul. Deie DD sa nu fie!
-ici
Cellu 15+
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
delfi spune:
buna dimineata fetelor, eu sunt mai matinala ca in ultimul timp nu prea mai pot sa dorm deloc.
Cellu sa stii ca si eu em sanii fierbinti si curge ceva galbui din ei dar nu ma dor, plus ca mi s-au spart si niste vene pe ei dar asta e, baba sufera la frumusete, nu ? Bafta multa la TT
First Carmen galeria e in toi
Andicu succes cu pregatirile
Ioana Carmen bine ai venit la
Dream locul tau este printre noi
Lachi felicitari pentru printese sa fiti sanatoase
Fetelor mie de cateva zile mi se pare ca burta creste de la o zi la alta iar seara simt ca nu am stare deloc, parca e umflata cu pompa. In greutate nu am luat decat 4 kg, dar am o burta de luna a 5a . Iar de miscat mie mi se pare ca au miscat dar mai mult cel care e pozitionat sus . Oricum acum incerc sa maninc mai putin si mai des ca sa nu ma umflu f tare
Pupicei la burticei
mona 17 + Alexandru si Ana Maria
pussi spune:
salutiiiiiii!
thea pt. tine si Bb-ici!
fetelor ce poze frumoase am vazut de la intalneala Ne-ar fi placut mult si noua!
delfivezi ca vinisoarele sparte de pe sani s-ar putea sa fie vergeturi, asa mi-au aparut si mie pe , acum ma creia o pauzasc si nu mai am! Lichidul care curge e colostrul...e bun si asta! Cu burtanul.. normal ca-i mare! Iar cu misculatiile si eu am simtit-o la inceput doar pe Elena, dr. mi-a explicat ca depinde de grosimea uerului si a peretelui abdominal... !
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
medamaya1 spune:
Buna fetelor. Revin si eu, nu am putut intra, am avut musafiri care au reusit sa-mi rupa butonul de la calc. , daca va puteti imagina... in sfirsit, ce mai ....
Am intrat sa va pup pe toate
Thea, bafta
Dream, un mare mare
Aurel cris, te asteptam cu vesti bune de la control.
Eu miine merg la control, sper sa fie bine, am zis ca o sa-mi notez toate intrebarile pe o hirtiuta , ca am multe intrebari si nu cumva sa uit ceva.
In rest am stat mai mult prin pat, culoarea secretiei de care va vb si-a revenit, e mai albicioasa, dar tot am dureri de burta .
De mincat , ce sa va zic , eu care mincam orice , acum nu mai suport si nu mai maninc nici ce-mi placea la max, nu mai maninc carne, mai ales gratar, de fapt nu-mi mai place nimic, maninc putin si mai in sila , asa numai sa am ceva in stomac. Nu ma asteptam sa reactionez asa, ..... poate sint eu mai ciudata nu stiu ce sa zic.
Va pupacesc inca o data pe toate si numai bine.
Meda 8+
andicu spune:
Buna burtici!
Cellu, nu-ti face griji ca totul o sa fie bine, o sa vezi! cat despre eco, la Herghelegiu ai incercat? el e in 3 locuri, poate gasesti undeva mai curand: la euroclinic, la medsana si sanador parca. Eu am fost tare multumita de el si a fost f amabil ! nu mai zic de morfo-fetala cum a facut-o!
Pussilina, felicitari mami, ai ajuns la jumatatea sarcinii! de-aici o sa fie din ce in ce mai frumos, sa vezi! parca vad ca ne dai si tu pe spate ca Lachi cu niste bebeline grasune!
Meda, e normal ce ti se intampla in perioada asta, sa nu te ingrijorezi! burta o sa te mai doara un pic si dupa 10-12 sapt. scapi de senzatia aia, dar dai de altele! cat despre greturi, e normal,mama draga, mai ales cu 3 puiuti la purtator! sa stii ca oricat de rau ti-ar fi, asta e numai de bine!
Despre noi numai de bine in continuare, mai scriu si eu cand apuc. Acum bebe doarme in carucior, in curte si eu stau cu usa deschisa si cu un ochi pe el! s-a invatat afara golanul si cum il bag in casa, cum nu mai vrea sa doarma! parca vad ca-mi pun un pat afara, asa sa mai dorm si eu cand doarme el....
Am trimis mesaj de multumire si poze lui Zadori. Sunt curioasa sa vad daca-mi raspunde..
Aa, si am mai pus cateva poze noi cu bebe, sa vedeti si voi cum crestem; cat despre mine, uitati-va la ultimele poze gravidoasa, sa vedeti in ce hal de balena am fost la sfarsit!! si acum am ramas cu 8 kg in plus, din 22 !
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/840607630/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
dream1971 spune:
Va multumesc mult fetelor. Cuvintele voastre si faptul ca pot ramane aproape de voi reprezinta pentru mine oaza de speranta pentru viitor.
Am sa va urmaresc pasii si o sa ma pentru voi si sanatatea bebeilor vostri. Sper ca intr-o buna zi cand voi veti avea deja un forum al mamicilor prin FIV sa bat la usa voastra ca noua -uta cerand ajutorul unor experti. Va pup pe toate si numai bine.
Cellu nu te gandi deja la amnio. Gandeste pozitiv. O sa fie foarte bine. Iti tin pumnii.
Dream
aurel_cris spune:
Buna dragele mele astazi am fost la dr.,va scriu ce zice pe biletel sa va dati si voi cu parerea:CRL=36,4-10,2 SAPTAMANI
PLACENTA POST 10MM
STR NORMALA
LA NORMAL
COL=37MM
Ce credeti??Nu am prea apucat sa citesc din urma decat ultimile mesaje.
MEDAMAYA si eu am exact aceleasi stari,ieri a pus capac am mancat fructe,inghetata si sa te ti de dimineata imi facusem domiciliu fortat la baie,sa mor de durere.Ai grija de tine,ma bucur ca sunteti bine
MADALINA am facut si eu bitestul dar eu am inteles ca da rezultatul la 10 zile,ai grija de bebe si de tine
IOANACARMEN,ADHNANA bine ati venit la noi,sa aveti sarcine usoare si aveti grija de voi
DREAM noi suntem aici si sa dea DD sa reusesti cat mai repede sa iti indeplinesti visul
CELLU totul va fi bine ,stai linistita
PUSSI,DELFI,THEA,ANIAST si la toate multa sanatate
Fetelor frumoase mai erati la intalnirela toate