Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Thea_m , bafta multa maine si de-acum incolo asteptam vesti frumoase!

Ioanacarmen, felicitari si sarcina usoara! bine-ai venit!
Daniela, ai o burtica tare frumoasa, sa-ti traiasca! arati super la varsta asta de sarcina!

Eu fug la culcare ca-n seara asta imi tine locul bunica la bebe si am de recuperat la somn! maine o sa mai pun niste poze haioase cu bebe, sper sa am timp!
tuturor.

ps. nu stiu daca am spus, dar la o luna avem 4.800 kg si 55 cm !

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by ioanacarmen

Dragele mele,
Va rog sa primiti o noua graviduta printre voi.
Am facut ET pe 24 iunie. Nu ma intrebati cand voi naste pentru ca nu stiu sa calculez si de aceea o sa apelez la ajutorul vostru. Practic am 5 saptamani de la ET- aceasta este si varsta embrionului sau cum se calculeaza in cazul nostru, al FIV-oaselor?

Ioanacarmen, bine ai venit printre noi! . La noi se calculeaza ultima menstruatie cu 2 saptamani inainte de punctie sau, daca ai facut protocolul lung din Z21, UM este prima zi de stimulare. Eu am avut punctia pe 11 dec, ET pe 14 dec, prima zi de stimulare pe 28 nov...deci 28 nov. o consider UM.
Poti calcula saptamanile de sarcina aici
Vezi ca merge doar din Internet Explorer, nu in Mozila Firefox.

Andrada.P, bine ai venit din concediu! Abia astept sa ne vedem maine.

Andreea 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ioanacarmen, bine ai venit si felcitari !

Fetele care se intalnesc, distractie placuta ! Ce mi-ar fi placut sa vin si eu, dar de la buzau e cale lunga (mai ales acum cu sarcina.

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

IOANACARMEN, bine ai venit, sarcina usoara si la termen!
THEA, bafta!
ANDRADA si ALDOLINA, eu nu pot veni nici de data asta! Va urez intalneala placuta!
FIRST-CARMEN, in continuare facem galerie

-ici

Cellu 15+
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Multumesc mult pentru urari.
UM a fost pe 18.05, pe 19.05 am facut diphereline-ul, iar de pe 06.06 am inceput stimularea. Dupa cum am mai spus, ET a fost pe 24.06. Saptamana trecuta cand am fost la eco, dc mi-a zis ca sunt in 4 saptamani si 3 zile ( era miercuri ). In concluzie, daca eu acum ma semnez 5+, e corect?
Mai am o intrebare - este cineva dintre voi care doarme numai pe burta? Am citit ca nu este bine, dar eu pana la varsta asta numai asa am dormit si incerc de 2 zile sa dorm pe cate o parte si am niste dureri infioratoare de spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna fetelor!

Mi-am facut si eu curaj si v-as ruga sa ma treceti si pe mine pe listuta.
ET: 22.01.2007
DPN: 12.10.2007
Prof. Bogdan Marinescu
Va pup si d-abia astept intalnirea de diseara

Adhnana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc pentru incurajari. Maine ma internez sa-mi scoata firul de cerclaj si ma va tine sub supraveghere pentru ca, dupa cum se prezinta lucrurile, dupa ce imi scoate firul este posibil ca totul sa decurga repede si este mai bine sa fiu in spital la momentul oportun pentru cezariana. Nu stiu cand voi mai putea intra, dar va doresc sarcini usoare in continuare si numai bine si mamicilor si copilasilor.

Teodora
36+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

thea multa bafta , nastere usoara si multi pupici pentru perechea minune.

facem galerie sa decurga totul cat mai bine

http://community.webshots.com/user/litudaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aniast, Adhnana abia astept sa ne vedem!

Cellu imi pare rau ca nu poti ajunge nici de data asta!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Thea bafta multa tinem pumnii sa ai o nastere usoara,sa te refaci repede si bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi.
IoanaCarmen,eu numai pe burta sau intr-o parte dorm,am 12 sapt si deja burtica se vede,nu afecteaza bebele, mai tarziu cred ca nu o sa mai pot.Daca ti-e frica vezi ca exista niste pernute speciale pt femeile insarcinate care permit dormitul pe burtica si in luni mai mari 7-8-9 si sunt bune pt alaptat.
Pup toate gravidutele FIV-oase,acum fug la intalneala de la Buc.

Madalina 12+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput