Gravidute prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 6
cellu spune:
Buna fetelor,
LACHI, iti urez si aici felicitari! Si sa te faci bine repede!
FIRST-CARMEN, nastere usoara! sa-ti traiasca baietii!
ANDICU, imi pare rau ca ai avut mastita, nu prea stiu eu ce inseamna, dar cred ca e foarte dureroasa Iti urez o mare petrecere la botez! Ca frumos baiat mai ai!
MARILOU, felicitari pt Bebelina!
DREAM, sper ca esti mai bine! Poate ne mai scrii si noua.
PUSSI, MEDA, AUREL-C, MADA, GALUSCUTA...
Eu, miercuri am eco de 16s si fac TT-ul. Am emotii...
Fetelor, sper sa nu am o combustie spontana incepand de la sani. Poate stie cineva sa-mi spuna de ce ma ustura mameloanele asa de tare, iar sanii imi sunt f. fierbinti, ii mai "sting" cu comprese reci.
-ici pe burtici
Cellu 15+
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
madalina28 spune:
First_Carmen fac si eu galarie ,nastere usoara si bb sanatosi si mancaciosi
Am facut si eu bitestul azi la MedLife,sper sa iasa bine,rezultatul il iau peste o saptamana.
Pup toate gravidutele FIV-oase
Madalina 12+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
daniela76 spune:
salutare de la mare, unde caldura este insuportabila pentru unii...
Lachi felicitari pentru cele doua printese, ma bucur enorm ca a decurs nasterea fara prea mari probleme si speram sa te refaci cat mai repede.
Andicu bine ca te-ai refacut si a trecut si depresia, ai un baietel superb, sa-ti traiasca. Distractie placuta la botez, este cu o zi inainte de ziua mea, asa ca voi beau si eu un pahar de suc in cinstea increstinarii lui Filip.
pentru Pussi, Liana si toate fetele de pe forum multi pupici.
ps. noi suntem bine, active mai toata ziua, am fost si noi la munte pentru cateva zile, la racoare, ne-a placut enorm, nu as mai fi plecat de acolo. Miercuri margem la morfofetala de 30 de sapt, abia astept sa o vad si sa aflu mai multe detalii, pentru ca doc nostru nu vrea sa-mi spuna prea multe despre greutatea si marimea ei, spune ca nu are importanta
Vom reveni cu detalii si poze miercuri...
pupici
+30 sapt Alexandra
Aldolina spune:
Fetele mele dragi,
locul de intalnire pentru maine, s-a schimbat. Ne intalnim la Restaurantul -Terasa Pescarus din Parcul Herastrau, la aceeasi ora.
Va pup si abia astept sa ne vedem!
daniela76 spune:
am pus cateva poze la semnatura, sper sa se vada bine...
+30 sapt Alexandra
http://community.webshots.com/user/litudaniela
thea_m spune:
Lachi felicitari pentru printesele mari si frumoase ( ca tine). Refacere rapida si laptic pentru amandoua ca sa nu fie nevoie de completare.
Carmen iti tinem pumnii pentru vineri cand vor sosi si printii tai pe lume!
Maine merg la control, probabil imi va scoate si firul de cerclaj.
pentru toate!
Teodora
36+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006
Burtici
pussi spune:
daniela am vazut si noi burtica Sa traiasca si mamica si fetita!
thea m tinem pumnii pe maine! vrei s-o iei inaintea lui Cramen. Cine ne tine la curent.. sa ne dai un nr. de tel. sau sa-l iei pe al unei fete!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
ioanacarmen spune:
Dragele mele,
Va rog sa primiti o noua graviduta printre voi.
Am facut ET pe 24 iunie. Nu ma intrebati cand voi naste pentru ca nu stiu sa calculez si de aceea o sa apelez la ajutorul vostru. Practic am 5 saptamani de la ET- aceasta este si varsta embrionului sau cum se calculeaza in cazul nostru, al FIV-oaselor?
pussi spune:
ioanacarmen bine ai venit ! FELICITARI!! SARCINA USOARA SI BB SANATOS!!! o sa-ti calculez DPN-ul ! te trec pe listuta!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Andrada.P spune:
Lachi mi-au dat lacrimile! mai mult nu pot sa spun! Sa fiti toate sanatoase si sa aveti o viata minunata impreuna.
deci....maine, mare intalneala la ora 18:00 - 18:30 la restaurant Pescarus din Herastrau (langa ambasada Chinei). Rezervare nu puteam face decat daca dadeam aconto asa ca cine ajunge prima spune pur si simplu ca vrea o masa de 10-15 persoane. Nenea de la restaurant cu care am vorbit mi-a spus sa nu-mi fac griji ca gasim masa cu siguranta. Asa ca...abia astept sa ne vedem!!
toate FIV-oasele!!
Andrada