Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna seara fetelor am rezultatul de la TT dar nu cum il aveti voi 1/x, eu am asa : AFP 85,4 ; HCG 81,48 ; uE3 5,3 ; risc varsta: fat1-1/465, fat2-1/466 ; risc trisomie 21 1/2268 respectiv 1/1819 ; risc tub neural defect 1/4603 respectiv 1/5000 ; risc trisomie 18 1/10000 pt amandoi . Nu prea stiu cum se interpreteaza dar doctorul a spus ca e bine si sa nu ne facem probleme
Ma alatur si eu galeriei pt Lachi
Andicu multa sanatate si gandestete ca acum incepe partea cea mai frumoasa cand va descoperiti unul pe celalalt
Betty 78
Ce am uitat sa va spun este ca acum la eco doctorita de aici de la Craiova a zis ca s-ar vedea 2 baieti nu o fata si un baiat. Oricum eu sper sa se fi inselat ea asa ca nu-mi schimb inca semnatura. daca sunt totusi 2 baieti i-am spus sotului sa se pregateasca pt ca eu vreau si o printesa Va dati seama ce "fericit" a fost
Pupicei la toate burticile si sa treceti cu bine peste noul val de caldura

mona 16 + Alexandru si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

delfi scumpo, totul este ok cu testul..stai foarte bine.
Iar in legatura cu ecografia, eu am o prietena care si-a urmarit sarcina foarte mult, mai ales ca a stat destul de mult prin spital. Oricum ideea este ca la toate ecografiile i s-a spus ca are un baietel, iar la nastere a avut o fetita. Deci cred ca este posibil.
Mai este o intamplare pe forum cu o tipa care stia ca are gemeni si la nastere s-a dovidit ca avea tripleti..
Sa dea DD sa ai sarcina si nastere usoara si bebici sanatosi

Betty7834+
AMR 32 zile

pozele noastre

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by alexi22

fetelor stie cineva ceva de lachi ?a nascut?cum se simnte?

Lachi a nascut ieri, fetele sunt bine...alte amanunte nu stiu.

Felicitari Lachi, sa te bucuri de fete, sa creasca mari si frumoase. Sa fie mancacioase si cuminti.

Andreea 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor ieri seara m-a sunat Marrina si m-a rugat sa scriu ca LACHI a nascut prin cezariana 2 fetite una de 3.450kg iar cealalta de 2.950kg, APGAR 10 ambele,nu am putut intra ieri seara deoarece netul meu nu mergea.
Lachi recuperare usoara sa-ti traiasca fetele si sa te bucuri de ele pana la adanci batraneti.

Madalina 11+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Lachi - felicitari si sa-ti traiasca fetitele .
Pussi - e adevarat ce-ai auzit ca mi-e tare frica de ceva complicatii din cauza sangerarilor alea.Maine voi vedea la eco cum merge treaba.Oricum , multzam de incurajari

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi , te urez si aici: FELICITARI MAMICO! sa-ti traiasca grasunelele si sa te bucuri de ele o viata lungaa si frumoasa! refacere rapida si sa auzim vesti desre printese! x3 !

Delfi, rezultatele la test sunt f bune! poti sa stai linistita!

Tin pumnii pt First_Carmen si pun majoretele la treaba pt 03 august!

Eu incep sa ma pregatesc de botez. Am fixat data pe 26 august ( la2 zile dupa ziua mea ) si acum am de rezolvat cu invitatiile, decoratiunile si meniul; restul sunt rezervate.

va pe toate si sarcini usoare in continuare!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lachi felicitari mamico!!! sa-si traiasca printesele

Asa am aflat de voi... cele mici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90156&whichpage=3

Sheritra
pe aripile vantului

Romania
Pe unde intra vantul in Bucuresti
981 Mesaje
Trimis la: - 12/12/2006 : 14:30:21
--------------------------------------------------------------------------------

Lachi are BHCG = 248.21!

A sunat-o personal Cocei sa-i spuna!
Lachi de suparare se cinstea cu o bere si-o tigare. Cand i-a comunicat vestea Cocei Lachi a intrebat-o daca poate termina berea, daca face rau !

Deci la aceasta val in Z12 sunt gemeni!!!!!!!!!!!!!!

Petele maronii erau de la erodarea uterului de catre embrionii implantati!
Numai Lachi putea trece prin asa ceva!
Plange de bucurie!

Sheritra

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Sheritra on 12/12/2006 14:31:32

am fost la munte, racoare, papa bun si mult oxigen! belelasele au fost foarte active si BB Ana are o noua jucarie... ombilicul meu Si in masina sunt asa cuminti..nu misca niciuna! Burta mea de 3 in 1 e imensa, nu ma mai pot apleca, desi am luat doar 4kg...o sa va pun, sper sapt. asta niste poze!

marilou felicitari pt. ! Pt. arsuri poti sa iei RENNI .. mie nu-mi place si bag la greu popcorn si alune.. astea ma linistesc!
madalina felicitari pt. rezultate! S-o tineti asa in continuare
delfi foarte bune rezultatele! Cu sexele.. si la mine inilial era cuc si pupaza, apoi doua pupeze.. se intampla vad mai des la gemeni incurcaturi si mai ales daca mergi la mai multi dr... ca asa am facut si eu
galuscutelor lasa tu grijile ca va fi super bine!
andicule planuri de botez si o sa ai papa bun?? ca am veni si noi...

merg sa fac modificarile in lista

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Dragele mele, in legatura cu intalnirea din 31 iulie - locul de intalnire - Restaurantul 'Quatro Stagioni' - langa statia de metrou 'Aviatorilor', oricand dupa 18:30.

AndradaP mi-a spus sa scriu de intalnire si la acest subiect. Eu nu stiam de existenta lui - cred ca eram in concediu cand s-a deschis.

Ne vedem acolo.
Multi pupicei pe burtici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LACHI SA ITI TRAIASCA PRINTESELE,acum esti cu adevarat fericita,multa sanatate si sa ne spui cum a fost totul.
Fetele mele dragi eu am fost sa fac bitestul,bebelusul este bine,avem 10 saptamani.Pe 1 aug merg la Giulesti pt control,slava domnului nu am mai avut scurgeri speram ca suntem pe drumul cel bun.
BETY,ANIAST ce a trecut timpul curand va intalnti cu scumpi vostri copilasi,sa aveti nastere usoara
MEDAMAYA cum te mai simti?
PUSSI,ANDICU,MADALINA,DELFI si la toate gravidutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

FIRST_CARMEN ma alatur galerie acum am observat tu urmezi cat de curand

Mergi la inceput