Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dragelor, va multumesc mult pt urari! acum chiar cred ca am scapat de depresie, iar puiul meu mi se pare pe zi ce trece mai frumos!

Meda, si eu am avut scurgeri d'alea prin sapt. a7a-a8a. Sfatul mea eu e sa iei in continuare tratamentul si sa incerci sa stai zilele astea cat mai mult in pat! in caz de ceva statul in pat face minuni! macar pana ajungi la dr! multa sanatate tie si la cei 3 puiuti!

Lachi , nastere usoara si printesele sa fie amandoua sanatoase, grasane si mancacioase! iar tie refacere usoara si zile senine, sa te bucuri din plin de comori!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pt marea intalnire cu printesele Karina si Iris. Succes Lachi ! Nastere usoara si bebeline sanatoase, papacioase si somnoroase !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Lachi nastere usoara si bebeline sanatoase!!!!
Te asteptam cu vesti bune.

Pussi szcumpo, cum te mai simti? Eu de abia astept sa termin si sa imi tin dolofanul in brate.

Va pup pe toate
betty78 34+ cu
AMR 34 zile

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Andicu, ai un baietel frumusel foc. Sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumos si sa te bucuri de el.
Lachi, mai ai putin mamico. Nastere usoara si bafta multa la prima intalnire cu fetele.

fetele FIV-oase

Andreea 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Lachi maine sa mearga totul struna, sa iti revii repede si sa ai laptic pentru printese. Si tine-mi si mie un loc in rezerva ca saptamana viitoare venim si noi ! Pumnii stransi sa fie totul usor.
Carmen probabil tu iti tii baieteii in brate acum?!
Andicu ma bucur ca ai scapat de depresie, dar imi pare rau pentru problemele cu mastita. Sper ca azi esti mai bine.
Pussi multumim ca ne tii la curent cu evolutia lui Lachi. Sper sa o faci si in continuare. Transmite-i ca ii suntem alaturi.
fetele

Teodora
36+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Lachi, nastere usoara si te asteptam sa ne povestesti cum a fost...

23s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Andreea, sa ai parte numai de bucurii din partea lui FILIP, pe amindoi.
Lachi, nastere usoara, fetite sanatoase , frumoase si mincacioase, iar tie refacere rapida,
Fetelor, multumesc de sfaturi, asa am facut am stat mai mult in pat, de azi dimineata deja e o alta culoare, mult mult mai deschisa .
Pup toate si bebeii
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilou spune:

Bine v-am gasit dragele ele,

Eu abea m-am intors dintr-un lung concediu de 3 saptamani si am apucat rapid sa ma pun la punct cu ce s-a mai intamplat pe aici.

Imi pare tare rau pentru Dream si Adina. Ma rog sa poate trece cat mai curand pentru aceasta trista experienta si sa o poata lua de la capata pentru ca Razboiul nu este pierdut.

Pe voi restul gravidutelor va pup dulce si ma bucur ca sunteti bine si optimiste.

EU ieri am fost la morfologia fetala de prim trimestru si bebe este foarte bine, am verificat sa aibe tot ce ii trebuie si la locul lor, ba chiar i-am numarat toate degetelele. Nu sunt probleme.
Astazi am facut si bitestul si rezultatul il voi avea peste 10 zile.
Luni ma voi duce sa fac dozarea de anticorpi pentru RH negativ si cam asta pana peste vre-o 3 saptamani cam ma duc la control.
EU ma simt foarte bine, in 3 luni nu am nici macar o stare de greata. Singurul lucru cu care ma confrunt acum sunt arsurile care ma scot din minti uneori cand sunt foarte puternice.
AM uitat sa va spun ca am aflat si ce vom astepta peste 6 luni (att: semnatura)

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.

pentru burtici

Ioana 12+ Alecsia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Vin si eu cu ceva noutati,am fost la eco bebe este bine a mai crescut intr-o saptamana si jumatate de la 32mm la 46mm si ceea ce este mai important mi-a masurat pliul nucal care este de 0.4cm,dr mi-a spus ca este bine,luni ma voi duce sa fac bitestul am emotii sper sa iasa bine.
Pup toate gravidutele FIV-oase si nu numai.

Madalina 11+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

fetelor stie cineva ceva de lachi ?a nascut?cum se simnte?

35+giulia rebeca

Mergi la inceput