Gravidute prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna dragelor,
DELFI, si mie mi s-au spar niste vase de mici sange pe sani! Dar ce sa fac?
PUSSI, zici ca sunt semne de vergeturi?! Si ce sa facem? Nu am inteles ce ai scris despre ale tale de pe ...
MEDA, bafta maine la eco! Cu durerile mai ai de asteptat. Eu mai am si acum din cand in cand. Diferenta s-a simtit in sapt. 12, deci rabdare...
ANDICU, -am pe frumosul de BB Filip! La Herghelegiu nu am gasit decat in nov sau ian. La toate cele 3 clinici.
M-am trecut pe o lista de asteptare la Medsana Primaverii pt sept., poate se iveste ceva. Am gasit un subiect pe forum, ca cineva ceda o reprogramare la el pt ca dr.-lui i se facuse rau in cabinet in ziua cand ea avea programarea si, probabil, reprogramarea nu o ajuta!
Nu am gasit unde mai are dr. Pop colaborare. La Dignosis nu mai lucreaza. Poate stie cineva ceva.
DREAM pt gandurile bune. Tu cum esti, cum te mai simti?
Papa bine si odihneste-te, fetele au dreptate, FIV-ul ti-a reusit, trebuie sa te pregatesti, sa fii in forma buna pt urmatorul.
AUREL-CRIS, trece si tu semnaturica cu saptamanile de graviduta. La mine BB a avut CRL 3.45 mm la 10sapfix. Deci e bine si la tine. Restul datelor mi-au fost masurate la urmatoarea eco, deci nu stiu sa-mi dau cu parerea.
ANIAST, am vazut pozele de la intalneala, ce burtica frumoasa! Mai asa putin! Facem galerie
Eu va marturisesc ca nu mai dorm pe burta de la inceputuri (am fost obligata si de starea de hiperstimulare), dar era si pozitia mea preferata de somnic. Acum imi intra os pe os de dormitul pe solduri. Pe spate nu prea pot, ma trezesc noapte ca nu respir bine si am senzatia ca parca mi se incing palmanii. Ata e!
Asa, acum sa povestesc de eco de azi, de 15 sap. si 6 zile.
Datele sunt cam asa:
Biometrie DPB 3.64cm=17mld
HC 13.44cm= 17 si nu 's ce scrie
AC 10.37 cm=16 ...
FL=1.8cm=15 ....
Morfologie fetala: Craniana, coloana, torace, abdomen - normale Membre 4 trisegmentate
Placenta posterioare ..., morfologie - structura neomogena
Test de stress cervical - negativa
Velocimetrie:
IR - AOm 0.98; AUD 0.66, AUS 0.67
Si sexul ....MASCULIN!
Per total a zis ca e bine!

Cellu 15+
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Trebuia sa schimb si semnatura, nu?
Nu v-am zis ca BB dormea si sugea degetelul. L-a trezit si i-a pus sonda in fundulet. Si-a zis "Ia uite are puta. E baiat!"
Mr Cellu e tare bucuros!
Rezultatul la TT, peste 10 zile.
Am stat aproape 3 ore, au avut o urgenta si m-a speriat vanzoleala lor in jurul femeii, care se vaita, saraca! Chiar intrasera in vrie.
Va zic noapte buna!
-ici

Cellu 15+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Cellu sa iti traiasca flacaul,ma bucur ca sunteti bine
Am sa incerc sa nu mai uit de semnatura

10saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Cellu felicitari pentru baietel!!!!!!!!

Ma bucur tare mult pentru tine. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Bucurati-va de minunea voastra si ganditi pozitiv!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cellu asa mi-au aparut si mie pe fese niste vinisoare sparte... si am sunat dr. mi-a zis ca-s vergeturi! De atunci ma dau cu crema antivergeturi pt. sarcina si pe brta desigur, dar si pe sani si pe fese.. coapse! Felicitari pt. printisor
andicule mai vrem 16 sapt. cu burtica! Despre kg. mai vorbim...e riscant sa iau si prea multe vitamine ca sa nu se ingrase si sa nasc prematur din cauza greutatii dar fara organe mature! Asa ca incerc sa fiu echilibrata! Foarte frumoase pozele!
aniast pana vin eu in Buc. sa va cautati un local cu parcare de carucioare si incalzitaore de sticle.. locuri de alaptat!

Eu mor de somn.. pot sa dorm 13-15 ore/zi! e normal? Si obosesc asa repede!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim de "complemente".

Betty si tu mai ai putin!! si o sa vezi ce viitoare soacra mare ai sa te simti!!

Cellu, stai f bine cu rezultatele la eco! si FELICITARI pt ! sa fie sanatos si sa aiba coada de gaqgici la usa!

Pussi, pana acum te prezinti f bine, dar la 2 in 1 cred ca nu te-atepti sa ramai o silfida pana la sfarsit nu? iar cu dormitul si oboseala e normal, asa m-a luat si pe mine, pe la 1/2 sarcinii, pana atunci nu aveam pretentii d'astea! dormi cat mai poti!

Andreea, ai o burtica super! arati f bine!
Pozele de la intalnire sunt f frumoase! ce frumos ca ati putut sa va cunoasteti!

Daniela, e tare frumoase bebelusha Alexandra! pozele sunt super! nici n-am mai vazut asa clare pana acum! sa fiti sanatoase amandoua si sa o vedem la mami in brate la momentul potrivit!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/840607630/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, am ajuns intr-un sfirsit acasa, a fost groaznic drumul.
Acum sa va zic:
1 crl 28,2=9,5 saptamini, cord prezent
2 crl 28,6=9,5saptamini, cord prezent
3 crl 26=9,1 saptamini, cord prezent
col 37,6 cu oi inchis( nu stiu ce inseamna oi)...
os -75,8/51,2mm od- 53,5/32,3mm
Sarcina tripla 10 saptamini in evolutie.

Indicatie : cerclaj
In rest mi-a spus ca e bine bine pina acum si ca ne vedem pe 6 august la control + cerclaj.
Dar sa merg la un control la o dr de aici pe 23 sa vedem daca nu e nevoie sa fie facut mai repede.
AAAA, am intrebat de TT, DT , m-a intrebat ce virsta am si cind i-am spus ca am 29 jumate, mi-a zis ca nu e cazul, sau ca vedem mai tirziu.
Cam asta a fost, ..... am uitat nu mi-a aratat nimic pe monitor, sotul s-a uitat , dar va dati seama ca nu a inteles nimic.
Cellu, felicitari ptr flacau
Andreea si bebe Filip,
Va pup pe toate toate si bebeii

Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Meda, felicitari pt rezultate! cu cerclajul stai linistita, ca e mai bine asa! am inteles ca nu doare si pe urma nu-ti bati capul cu statul in pat non-stop!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/840607630/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andicu stai linistita ca numai sunt manechin Dar imi place si asa grasuta... daca tati e incantat si eu mandra de burtan, atunci e totul ok!
meda+ 3 muschetari, sunteti foarte bine. Diferente apar tot timpul intre ei.. o sa vezi! Si la mine Elena e mai piticanie. Cerclajul si eu zic sa-l faci, se face si la sarcina unica, dar atunci la tine! Sa nu fi stresata ca nu doare! Anestezia e usoara! Dar cu cat il faci mai repede cu atat mai bine! La mine n-a fost necesar ca am avut colul foarte lung.. de aprox. 4.7 cm( am fost la mai multi medici). Dar am cam acelasi regim ca la cerclaj: repaus la pat cat mai mult, sa nu ridic peste 2 kg, fara, fara condus, fara stat prea mult pe sezut(asta tine si de placenta previa pe care o am la Elena) si in picioare doar plimbari de max. 1/2 ore! daca simt ceva ca apasa sa sun dr.! Cu TT, avem aprox. aceeasi varsta, eu zic sa nu-l faci ... ca eu l-am facut degeaba si mi-a mai dat si batai de cap!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

AUREL-CRIS, DREAM, PUSSI, ANDICU, saru'mana de urari, asemenea si voua!
PUSSI, cam din ce sapt. ai inceput sa-ti dai cu crema antivergeturi?
ANDICU, sper sa fie cavaler si sa se poarte frumos cu fetele!
DREAM, ma bucur ca ai scris la FIV, semn bun!
MEDA, bine ca rezultatele la eco sunt bune! Cerclajul nu cred ca ai fi putut sa-l eviti, BB-ii vor deveni si mai vioi.
-ici

Cellu 16+ George (Gheorghe, Gheo, "Jiji" )

Mergi la inceput