Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici-8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

try si eu am avut aceeasi problema, dupa primele 3 menstruatii. Senzatie de mancarime, scurgeri, tot tacamul specific unei micoze. Prima luna am folosit ovule, dar a doua si a treia nu am folosit nimic si a trecut totul de la sine. Vad ca si alte mamici au patit la fel, poate are o explicatie logica.
sheherezada bine ai venit printre noi. Am vazut pozele voastre, bebitza e tare frumoasa si chiar aveti falcutze. Despre ceai, iti dau acelasi sfat, eu l-am alaptat pe David si nu i-am dat ceiutz, chiar daca l-am nascut vara. Acum stii tu cum e, fiecare face cum considera mai bine pentru puiutz.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Sheherezada ai o fetita superba!

Fetelor si al meu sot are niste teorii in ceea ce priveste cresterea unui copil, ca ma apuca rasul!

Daca plange: a facut kk sau e piiiiishat hai sa-l schimbi!
Daca ii da sa pape, copilului nu-i e foame (nu are rabdare sa-i dea incet, cu calm, in ritmul in care papa copilul si e mai usor sa renunte)
Daca sta cu el...in cateva minute nu-l mai poate stapani (in sensul ca, el se uita la TV si copilul se plictiseste si incepe sa se smiocaie)
Dar recunoaste ca nu ar fi in stare sa stea 24 de ore cu copilul nici mort! Mai bine merge la serviciu si face delegatii!
Ce-mi place la el: ca nu contesta nici o hotarare pe care eu o iau cu privire la copil, ca se supune intotdeauna programului pe care il are copilul si nu vine cu nicio idee traznita (chef de joaca, cand copilul ar trebui sa doarma....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Shehe, super bebica. Nici al meu nu a aratat ca un prematur, avea falcutze si picioruse, dar era scurtuletz. adik 47 cm.
Legat de sot, la mine ma ajuta destul, dar scoate si PERLEEE !!!
si cearta de la baie am avut-o si noi, dar a trecut.
Eu am tras concluzia ca sotii nostri sint fff traumatizati cind apare bebele, stiu textele cu singuratatea, dar astia fac chiar urit, se simt abandonati pur si simplu. traiesc o drama chiar.hihihi.....
Nu imi zice si mie cineva ceva de vaccinarea de la 4 luni?

IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ma laud si eu cu esenta mea tare la nasterea am avut 45 cm si sa zicem 2700 g acum la aproape 4 anisori ne-am facut un adevarat cavaler, care acum are 102 cm si 17.5 kg, daca ati sti ca anul trecut pe vremea asta abea daca avea 12 kg!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Iulia noi facem vaccinurile gratuite care se distribuie la medicii de familie si nu a avut la nici unul pana acum nicio reactie. Mie mi-a zis ca daca incepi cu un tip trebuie sa continui tot graficul....alt raspuns chiar nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Salutam esentele tari si venim cu doua vesti, una buna si una rea.
Cea buna:ieri am implinit un anisor de zile, am facut chef mare, mare de tot, cu multi copilasi si promitem sa punem si pozici.
Vestea rea: si ca sa fie vorba aia vorba "de la bal la spital", azi umlaram pe la doctori, cu diarie, cu lipsa pofta de mancare totala de vreo luna de zile, asa ca suntem pe regim strict, ceea ce nu e o problema pentru noi caci oricum nu mancam nimic. Si drept urmare am dat jos de pe noi 450 gr. intr-o saptamana, ceea ce nu e bine.Maine facem si o coprocultura, iar daca nu reusim sa bem lichide in jur de 700-800 ml./zi, cica ne interneza pentru hidratare. Am uitat sa spunem ca facem si ampicilina injectii, una la 8 ore. Cam astea ar fii.

Va pupam si va tinem la curent.

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Mi-Ka la multi ani, fericiti si o viata plina de impliniri Alexiei si insanatosire cat mai grabnica, ce rau imi pare ca s-a imbolnavit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Iulia si sa vezi ce falcute avem acum!Ca de atunci am mai crescut.Si cum suntem si noi mignione (doar 40 de cm) cel mai repede se vede la falcute!
Ignatica asta este varianta pentru care o sa optez si eu.
sanziana27 saru'mana
Mi-Ka La multi ani , sa-ti traiasca printesa si sa va faceti bine cat mai grabnic.

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Natalia Maria este pitica mea care s-a nascut la 34 sapt, cu 1.7 kg, 40 cm, scor A 8, acum are aproape 8 luni si 73 cm, 7.45kg.

Este cineva pe aici care a avu to sarcina prematura si apoi inca una? Ma intereseaza daca este adevarat ceea ce se aude prin targ ca daca prima sarcina e prematura si urmatoarele vor fi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

exista doua cauze ale prematuritatii.
1. din cauze materne, adica uter infantil, tensiune in sarcina, etc altele nu imi vin in minte alte cauze - da si atunci e posibil ca si a doua sarcina sa duca la nastere prematura!

2. din cauza de bb - iar riscul sa fie tot prematur e mult mai scazut!

poate cineva care a trecut prin asa ceva te poate lamuri mai bine!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput