MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Buna fetelor!
in primul rand felicit noul bb. venit pe lume! Piccaflor, sa fie sanatos,mancacios si dormiglione. Felicitari!!! Matteo, bine ai venit pe lume!!!
desi noi nu am fost in vacanta, am fost mai ocupata cu muncile, si copiii pe afara. in casa nu rezistam cu ei... iar Ambra, de cate ori mavedea la pc, ma tragea de mana, si.... nici mult chef de scris (recunosc ) sunt ingrozitor de obosita.
acum este cu taica su, asa ca pot sa scrie cateva randuri.
vad ca ne-am inmultit putin, ma bucur si va spun si eu bun venit fetelor (chiar daca eu am lipsit atat de mult ca mai nou venita sunt eu, decat voi....)
Mamii ti-am vazut baietelul, ai o scumpete. tot asa cuminte este?
Roxali am tot vrut sa ti spun... eu stau la Follonica, pai daca tot ajungeti la amre pe aici, poate intrati si in oras, sa ne intalnim. al meu baietel are 5 ani jumate.
Petronela bine ai venit din vacanta! important este sa fii tu bine si bubulina ta, restul...
Ginger felicitari pt gogosici la dublu!!! sarcina usoara si ai sa vezi cate plimbari vor fi dupa....
Katiapam tu esti si la capsunici, nu?
restul fetelor va pupacesc si sper sa intru mai des de acum.
noapte buna

cristina + i miei tesorini

www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajut-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bun venit din vacanta fetelor!

??

Serj mercic de aprecieri.. nu shtiu sa zic daca e cuminte sau nu dar eu il vad cuminte:) mai bazaie si el dar e normal .. in rest totul bine!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata si bine ati venit din vacanta!
Eu inca pot spune ca mai am ceva vacanta...adica macar 8 sapt pana nasc...chiar daca nu ma prea complac in postura de elefantica.

Serj noi ne oprim la Torre Mozza, sosta ptr campere sau la Papa Sole campingul de acolo...de la camping dupa orele 21 nu mai putem iesi afara cu camperul, ca de nu avem rulota sa o lasam si sa ne urcam in masina, iar din parcarea speciala ptr campere , daca nu santem cu alti prieteni la intoarcere ne pierdem locul...in fine imi poti lasa numarul tau de telefon pe mail si daca nu vom fi singuri venim si pe acolo mai ales ca este si pista de patinaj si jocuri ptr copii.
Saptaman viitoare ma duc la Grosseto, dupa poate la Torre Mozza, depinde cum ma simt, ca de sant -doasa.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Felicitari proaspetei mamici de Matteo!

Fetele,am si eu o intrebare...e adevarat ca pt gradi de stat trebuie inscris copilul inca de la stadiul de embrion?!

Petro,bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Raluk31
Fetele,am si eu o intrebare...e adevarat ca pt gradi de stat trebuie inscris copilul inca de la stadiul de embrion?!

depinde .... poate diferi de la o localitate la alta, insa in general inscrierile se fac la inceputul anului calendaristic (martie-aprilie) pt. anul scolastic viitor si se primesc in baza "graduatoria" ... pe baza de punctaj, de locuri disponibile .....

la prima "chemare" (martie-aprilie) se pot inscrie chiar si copii care se vor naste pana pe 31 mai. Mai exista si a doua "chemare" (prin octombrie) in care se pot inscrie si copii care se nasc dupa 31 mai.

si inca ceva, sunt crese (nido) care primesc lattanti (pana la un an), altele primesc doar copii care au implinit deja 12 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooooo !!!!!!

ralu - bine ai venit in grupul nostru !!!!! Abia acu' te-am vazut .

Scuze pt. ca nu ti-am mai raspuns la mesaj, dar nu am mai fost pe faza ... pana la urma ai facut bi-test-ul ala?

Iar faza cu gradinita ... chiar asa sa fie? Te referi la gradinita sau la cresa (nido)?

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Am si eu o intrebare : voi ce faceti cu bebe dupa cele 3 luni de concediu de maternitate?
Mi se pare foarte scurta perioada asta...cum sa-mi duc eu bebeii la 3 luni de viata la asilo nido? cine poate avea grija mai bine ca mine?
Nush' cine naiba a facut legea asta dar precis unul care-si permite sa plateasca bona specializata si care nu da multa importanta la timpul dedicat unui bebelush...
Mai citesc pe forum ca sunt multe care se plang de concediul de maternitate din Ro care e de 2 ani....noi ce sa zicem atunci????

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Si mie mi se pare enorm de putin 3 luni de stat acasa cu bb. Nu cunosc conditiile din crese, dar mai bine ca acasa alaturi de mama sigur nu sta.

Din punctul asta de vedere pot sa ma consider o fericita ... sunt casnica momentan si voi cauta iar de munca dupa 2-3 ani, deci bb va sta alaturi de mine. E un picut cam greu din punct de vedere financiar, dar ... asta e situatia!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Da fetelor e tare nasoala treaba dupa...doar cele 3 luni platite mai acceptabil...eu una daca nu voi avea nici lapte ma voi dupa 3 luni la munca, dar o am pe mama baza...o prietena de a mea a chemat o veriosara din Ro si ptr 300 € +cazare ,ea e multumita... si mai sant si ceva indience care iau acceptabil ptr cei mari200..poate va cuplati si voi cumva ca mai sant atatea femei capabile.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

eu am stat acasa pana cand Ale a implinit 9 luni, dupa maternitatea obligatorie este si maternitatea facultativa, platita de INPS 30 %, si se acorda doar daca ai un contract de munca "dipendente".
pt. 3 luni a fost mama mea la noi, acum din septembrie il dam la cresa, chiar maine avem prima zi de "inserimento", care se face gradual, pt. prima zi mergem o ora, pe urma mai vedem. Mi-a zis ca "inserimento" dureaza 2 saptamani.

Am facut cerere pt. cresa statala, doar ca cea mai apropiata de casa (unde aveam punctaj mai mare) a avut doar 4 locuri .... fiind locurile putine au mai scos 17 la 2 crese private )conventionate de primarie), am avut noroc si am intrat la una dintre ele.

Mergi la inceput