MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dana - din ce povestesti tu acolo ... e complicata treaba cu cresa/gradinita ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Va las ... ma duc sa ma intind putin ... la TV ...

Ne mai auzim !!!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Roxali
...o prietena de a mea a chemat o veriosara din Ro si ptr 300 € +cazare ,ea e multumita...

Ali32si Enrico 7ani
poze

ca sa ai fata/femeie fixa iti trebuie si spatiul necesar si pe deasupra cine iti mai sta cu 300 € fixa ... cineva care este la inceput ca dupa ce da de gustul banilor te lasa si se duce.

in general un fix se plateste 700-800 €/luna plus dormit si mancare, chiar si externa platesti minim 6-7 €/ora sau ii dai un forfait, un fel se salariu lunar. Mamele care le cunosc eu platesc pt. o bona externa in jur de 800 €/luna + al 13 salariu. Bineinteles ca gasesti si ceva mai ieftin, insa doar persoane care sunt la inceput si nu cunosc limba sau ceva rude care accepta sa-ti faca acest serviciu.

Mai exista si varianta cu cresele private, insa aici lasi tot salariu .... minumul este de 600 € + pannolini + mancare ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

dana - din ce povestesti tu acolo ... e complicata treaba cu cresa/gradinita ...

Petronela

la Milano DA, este complicat ... in localitatile mai mici (care au si nido) lucrurile poate sunt mai simple, insa in orasele mari, cresa statala (unde preturile sunt mai mici si sunt in functie de veniturile parintilor) pt. multi parinti este un vis ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

of mai fetelor ati pus punctul pe i!!
Eu nu am idee ce sa fac cu bebitoiul...plus ca la roma am o pritena italianca care nu a gasit cresha pt fisa damite eu!Si sa il duc la privattt mai bine stau eu aks cu el la cat costa!!!ufff

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Of, cred ca o aduc pe soacra ...dar are 67 de ani si cu doi deodata...nu stiu.La o straina(adik nu din familie)nu-mi las copii acasa ca am auzit chestii groaznice.La servici trebuie sa merg ca eu sunt tot in concediu ba de boala ba de gravidanza a rischio de la inceput,adica din aprilie si ca sa mai stau inca un an dupa nastere mi se pare ca intind prea mult coarda.Din fericire eu sunt angajata ca impiegata a tempo indeterminato intr-o societate si eram singura care aveam in mana biroul de relatii si vanzari cu exteriorul...acum merge o colega part time in locul meu dar nu stiu cat v-a mai suporta...

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetelor da mikutza ce face?? a.ti mai vazut.o??sper ca e bine !

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut mamicilor!
Serj-incintata de cunostinta! unde sa fiu la capsunici? scuza-ma dar nu inteleg la ce te referi?
Raluk31-e adevarat ca trebuie inscrisi copiii inca din burtica,eu am inscris-o pe Giulia la asilo nido cind eram insarcinata in luna a7a
Ginger00-ai dreptate cu concediul de maternitate in Romania,beate loro
Dana7mi-ai avut foarte mare noroc ca ai reusit sa gasesti un loc la cresa,eu am inscris-o pe Giulia la asilo-nido statale dar din pacate locurile erau putine si m-au pus pe lista rezerva,iar cea particulara costa 300 euro de la 8:30-13,cred ca program prelungit mult mai mult si peste mai putin de o luna mi se termina maternitatea,sper sa gasesc o solutie cum sa fac
Mikuta4-ma dove sei finita?

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ginger00-nu aveai inainte pus steagul Italy?

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

ba daaaaaaaaaaaaaaaaaa

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput