MAMICI DE ITALIA (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Daaa ... nu m-am suparat. Am incercat pe cat posibil sa evit discutiile ... Oricum, e totul bine. Sapt. viitoare am programare la eco si de-abia astept ca mi-e tare dor de bubulina mea . De cand nu am mai vazut-o .....

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Am intrat sa va dau o veste minunata!!!

Astazi la ora 13:32, s-a nascut Matteo!!!

Mamica Picaflor, mi-a transmis prin mesaj ca a nascut greu dar, Matteo este sanatos si frumos foc!!!A nascut natural cu epidurala, Matteo are 3195gr! Apa s-a rupt vineri la 23:35 dar nu se dilata, asa ca astazi i s-a administrat oxitocina... Va pupa pe toate!!!

Va doresc tuturor nastere usoara!!!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Piccaflor mamico felicitari sa-ti traiasca ingerasul

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

picca - felicitari !!!!!!!!! Sa va traiasca bb Matteo, sa fie mancacios si cuminte !!!!!!

Refacere cat mai rapida si asteptam sa ne povestesti pe larg cum e cu nasterea, epidurala ... eu deja incep sa ma preocup, sa ma apuce gandurile ...

Despre vacanta ... in general a fost placuta ... am suferit insa putin de cald in oras. Cand mergeam la socri la tara, nu ... nu prea am avut chef de nimic numai am lenevit si am mancat. Am fost si la nunta nepotului unde m-am distrat excelent ... si cam atat. Vor veni si poze .

Drumul la dus a fost cam aiurea ... am ales sa innoptam la Deva, hotel Sarmis, unde nu recomand nimanui ... conditiile exact ca pe vremea lui Ceausescu ... nu vroiam lux, dar nici macar apa nu o puteam folosi pt. ca venea maronie, cu rugina .... restaurantul hotelului inchis la ora 22.00, iar terasele, pizzeria din vecinatate, la fel ... deci nu am avut unde sa mancam, decat ceea ce aveam la pachet sandwisuri si covrigei, uscaturi ca pt. drum. In fine ... nu mi-a placut si nici ca voi mai poposi pe-acolo. La intors insa am ales varianta Oradea ... drumul fff bun (chiar mai bun decat pe la Arad), de innoptat am ramas pe la Baile Felix (la intrarea in statiune), la vila Andreea ... nou deschisa, curat si fff placut. Si €40,00 camera/noapte, in comaparatie cu Deva €80,00.
Am suportat bine drumul, am facut opriri dese pt. WC ... fara probleme.

Ma duc iar la somnic ... ne auzim mai tarziu !!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

PICCA FELICITARI! Sanatate puiului de om si felicitari taticului!

Am fost si noi in weekend la mare...frumos, cald si parca mai misto ca nui asa aglomeratie.

Ginger felicitari ptr noul nik si sanatate bebicilor...stai linistita si nu te obosi sai ti cat mai mult in burtic.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pet.cost bine ai revenit "acasa"!Vad ca nici tu nu prea ai avut chef de vacanta...si eu m-am dus mai mult ptr baietoi, dar pana la urma nu mi-a parut rau mai ales ca am stat mai mult la munte.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

aolo ce emotii m.au luat!!!FELICITARI PICAFLOR si bunv enit pe lume Matteo!Sa te fereasca colicii si sa aiva mami laptic in tzati

Uff....buna dimineata si de la noi

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

povestea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by simonette

Am intrat sa va dau o veste minunata!!!

Astazi la ora 13:32, s-a nascut Matteo!!!

Mamica Picaflor, mi-a transmis prin mesaj ca a nascut greu dar, Matteo este sanatos si frumos foc!!!A nascut natural cu epidurala, Matteo are 3195gr! Apa s-a rupt vineri la 23:35 dar nu se dilata, asa ca astazi i s-a administrat oxitocina... Va pupa pe toate!!!

Va doresc tuturor nastere usoara!!!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Un bun venit pt. Matteo!

Felicitari proastetei mamici si refacere usoara!

Asteptam poze!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Se vede ca v-ati intors din vacanta fetelor
Pupici la burtici,mamici si bebelici

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

AUGURI PROAPETEI MAMICI SI UN BINE AI VENIT PE LUME LA MATTEO
te asteptam cu detalii cind ai putin timp
Petcost bine ai venit din vacanta!
bine ati venit din vacanta la toate mamicile!!!

mamma di giulia-20/06/07

Mergi la inceput